תקופה קשה וכואבת....
איילת, כן את צודקת, זוהי אכן התקופה הכי קשה וכואבת שילד יכול לעבור ואני יכולה לומר לך זאת מעמקי נשמתי. היוםאני בת 30, ו-13 שנה אחרי שהורי נפרדו , זה היה היום הנורא שבו אימי זרקה אותו עם המזוודות והבגדים ואמרה לו שאין לו יותר מה לחפש בבית הזה. אני הייתי אז בת 17, אחותי בת 15 ואח בן 8. בדיעבד אני יכולה לספר לך שזו הייתה התקופה הקשה של חיינו. המשהו הזה שזועק מתוכך פנימה, תני לו, תני לו לצאת החוצה, תבכי, תספרי לחברה טובה, לחבר טוב, לקרוב משפחה ואפילו ליועץ מוסמך, העיקר שתוציאי החוצה , אל תשמרי בבטן, אבל בשום פנים ואופן אל תעזבי את הבית, אל תברחי, תאמיני לי המקום הכי בטוח זה הבית, שם זקוקים לך, שם רוצים את טובתך, אוהבים אותך , ישמעו אותך יבינו על מה את מדברת ודעי לך שהזמן הוא המרפא לכל פצע. אני השתדלתי להיות כמה שפחות בבית, אבל זה לא עזר לי, סחבתי את המטען איתי לכל מקום. התקופה שאחרי היתה מאוד קשה, תקופה של סכסוכים בינינו הילדים, הסתות של ההורים אחד נגד השני ע"י הילדים, זה היה פשוט נורא, התפרקנו לגורמים, כל אחד הלך לדרך שלו, ורק שהתבגרנו הבנו איזה טעות עשינו, איך נתנו להם להפריד בינינו, חבל היה על כל רגע שלא המשכנו לגדול ולחזק אחד את השני ביחד. היום אני נשואה באושר עם שני ילדים מקסימים ובעל משגע וזה גם אחרי שפחדתי נורא להתחתן וחשבתי לי איזה פחד שזה לא יקרה לי כמו שקרה להוריי, אבל התקופה ההיא של חיי חישלה אותי, השכלתי להבין מה היה טוב ומה לא, כיצד לשפר וכיצד להסתכל על החיים, ולא לראות רק שחור, התבגרתי נפשית מהר יותר מהסובבים אותי. תסתכלי קדימה, כל מה שקורה הוא לטובה, האמיני לי. היום קשה וגם מחר יהיה קשה אבל ככל שיעבור עוד יום ועוד יום תראי שאולי זה היה נחוץ לבית לשקט הנפשי שלכם הילדים ושל ההורים והעיקר אם קשה לך שתפי אותנו, ספרי לנו אנו נתמוך בך ככל שנוכל. בכל אופן אני אהיה כאן כל הזמן לשמוע ולייעץ לך. אשמח אם תספרי קצת יותר על עצמך, גילך, במה את עוסקת(נערה/תלמידה/סטודנטית) וקצת על מה שקרה בבית. תחשבי רק טוב, זה לא באשמתך ותשתדלי להמשיך ולחיות את חייך מבלי להתערב ומבלי שיערבו אותך. ביי, סית