תקופה קשה למזל טלה?

אייר19

New member
תקופה קשה למזל טלה?

שלום
נולדתי ביום האחרון למזל טלה.
בשבועיים האחרונים חווה קשיים ותסכול בכל תחום בו יש אינטראקציה עם אחרים.
מה קורה?
והכי חשוב, מה עושים?
מתחפרים במיטה ולא יוצאים בשבוע הקרוב?

כוכב סטורן נמצא עכשיו ממש מול השמש שלך

וזה לא מקום סימפטי. סטורן מביא איתו צורך אמיתי בחשבון נפש, אם זה באמת במערכות יחסים מסגרות פעולה או אפילו התחום הכלכלי, ומכריח אותך 'להתבגר', לשנות סדרי עדיפויות, להפסיק לבזבז אנרגיה מיותרת או לחסל קשרים עם אנשים שהם זוללי אנרגיה ולא ממש תורמים לך, ולקחת את החיים ברצינות הראויה. זהו פרק זמן לימודי מצוין של בניית סדרי עדיפויות חדשים בחיים, והחלטות ארוכות טווח. זה קשה רק אם השינויים שאתה צריך לעשות הם דרמטיים במיוחד, אבל הכובד אכן שם ולא קל להסביר אותו לאנשים אחרים.

כעת התחושה היא שאתה לבד במערכה על כל המשתמע, אבל עם מינון גבוה של מודעות ולקיחת אחריות מכסימלית על כל מה שקורה, תוכל בקרוב מאוד גם להפתח לאתגרים חדשים ורציניים יותר. קח בחשבון שתהיה לך בערך חצי שנה כזו פלוס מינוס, אבל החלק השני שלה היה קל יותר כי התובנות יגיעו והאסימונים כבר יתחילו ליפול...

בקיצור, סטורן עושה לך בית ספר. תעמוד בו ברצינות אבל קח את הקשיים באיזי ותפיק את הלקחים - ועוד כמה חודשים תגיע תקופה חדשה.

בהצלחה!

אייר19

New member
תודה על המענה.

אז לקחת הרבה אויר ולהפיק את המיטב בדרכים אחרות.

אייר19

New member
ותוספת

התייעצתי עם חברה שיש לה תוכנה אסטרולוגית והיא כתבה לי תיקונים . ועל פי התיקונים אני כותבת לך מכתב קצת יותר מפורט.
כיום סטורן נמצא במעלה הראשונה בקשת והוא אינו נמצא מול המשמש שלי. נולדתי 19.4.53 והשמש שלי ב-29 מעלות טלה. במפת הלידה אכן סטורן ונפטון במאזנים ,נמצאים פחות או יותר מול הוונוס שלי בטלה וגם במידה מסוימת גם מול השמש.
מה שלא פחות משפיע ואשמח לדעת איך זה אורנוס על וונוס 20 מעלות טלה ופלוטו בגדי בריבוע לוונוס. אני יודעת שזו שאלה פרטית, שאינה מהסוג שאתה עונה עליה, אבל אשמח לקבל מידע על המצב שאני ( ובני מזל סוף טלה) נמצאים בו , ככל שתוכל. גם משתתפי הפורום יכולים לענות גם הם
כאמור אני לא מבינה בזה ואשמח להאיר עיני.
תודה

סטורן בתח ילת קשת סוף עקרב והשמש בסוף טלה תחילת שור

הזוית היא של 150 מעלות (רשמתי בטעות 180) והפרש של שתי מעלות כבר אכן מפעיל את הזוית. האפקט די דומה, חוץ מהלחצים שהוא יוצר והקונפליקט פחות ברור, מול מה אתה מתמודד, אלא בעיקר מול לחצים פנימיים שדורשים ממך לפעול אם כי עדיין לא ברור לך איך ולאיזה כוון.

למעלה