תקופה קשה

sisitu

New member
תקופה קשה

עינת שלום, לאחרונה אני מרגישה שהחיים שואבים ממני את כל כוחותי, פיזית וריגשית. הכל סובב סביב משפחתי, טיפול באמא חולה, בן שהתגייס, ויכוח עם חמה... והכל בחודש אחד שלם. אני מרגישה נשברת, וכל דבר קטן עלול למוטט אותי. האם תוכלי לומר לי עפ``י המספרים אם השקט בדרך ועוד. שם: 5,8,4,3 (שמחה) בחיי היומיום קוראים לי סימה ובתעודת הזהות שמחה. משפחה: 5,6,2,4,3,1 תאריך הלידה: 11/3/61 מחכה לך, ותודה.

עינת

New member
:) התעודדי

סימה אכן את נמצאת בתקופה קשה,אך זכרי ששנת 2000 היתה אפילו קשה יותר עבורך(בתחומים שונים אמנם).את עוברת שנה מאוד דומיננטית אשר יש בה הגבלות מסויימות שאינן תלויות בך.חודש מאי שמסתיים היום דרש ממך מאמץ יסודי,אירגון ושמוש ביכולותיך יחד עם עבודה קשה. חודש יוני יהיה קל יותר עבורך ותוכלי קצת לנוח,הייתי ממליצה אפילו על יציאה לחופש. יולי יהיה כבר חודש ממש טוב בו יתחזקו קשרי המשפחה,יהיה בו הרבה יופי והרמוניה. אוגוסט ספטמבר שוב יהיו קשים כיוון שפתאום תכנסי למצב רוח של ביקורת עצמית ורצון לשלמות,השתדלי לנטרל את הצורך הזה.כמו כן הקשיבי לבריאותך בחודש יולי יתכנו קצת בעיות בריאות. סך הכל דעי ששנת 2002 כבר תהיה הרבה יותר טובה אז התעודדי ושמרי על עצמך. אור שפע והרבה אהבה עינת

sisitu

New member
תודה על התייחסותך

תודה על ההתיחסות לשאלותי. אכן תשובתך עזרה לי להבין דברים שהתחוללו לפתע סביבי, ותעזור לי להביןבמהלך השנה את הצפוי. מקווה שהאל שבמרומים ייתן לי את הכח להמשיך, ולך, אמרתי תודה ?

sisitu

New member
תודה על התייחסותך

תודה על ההתיחסות לשאלותי. אכן תשובתך עזרה לי להבין דברים שהתחוללו לפתע סביבי, ותעזור לי להביןבמהלך השנה את הצפוי. מקווה שהאל שבמרומים ייתן לי את הכח להמשיך, ולך, אמרתי תודה ?

למעלה