תקופה קשה

Adoushi

New member
תקופה קשה

כמו רבים מהפורום, השפעת ביקרה גם בביתנו. עברנו תקופה קשה, לידיא ומהא, שלא כמוני, נפגעו מהמחלה. לידיא היתה עם חום גבוה ששה ימים, אקומלי לא כל כך עזר והתחלנו לעשות לה אמבטיות בשתיים לפנות בוקר. עכשיו זה מאחורינו, לפחות עם לידיא. מהא עדיין סובלת מדלקת אוזניים חדה שמלווה בכאבים עזים. שיהיה שבוע טוב לכולם, הרבה בריאות.

תרגישו טוב, איהאב../images/Emo184.gif

זה לא נעים. מקווה שתעברו את זה מהר. גם אני מרגישה רע היום. מאוד רע. נראה לי שזה בדרך אליי. טסה למיטה, מתה מעייפות. בחילות, כאבי ראש וחולשה. נקווה לקום מחר ליום טוב יותר ולא גרוע יותר. יעל

החלמה מהירה לכולם, אנחנו עדיין

חולים!
מיכל

אודונים

New member
גם אני חטפתי

מיום ראשון אני עם חום גבוה כאבי ראש ונזלת אתמול בערב הגחתי לסלון תומר עוד היה ער וכשליטפתי אותו הוא שאל: "מה מותר לי לגעת בך?" בריאות לכולם שחר

אתם רואים שאנחנו לא צריכים מפגש ../images/Emo8.gif

אנחנו נדבקים האחד מהשני גם בלי להתראות
כמובן שזה היה בצחוק.... ומי מרים את הכפפה למפגש במקום ההוא בצפון, לא זוכרת את שמו....

Adoushi

New member
לידיא

מרגישה מצויין, וגם חזרה למסלול, והיא יושנת לילה שלם כמו שהיה לפני המחלה. מהא עדיין עם הדלקת, מצבה משתפר. היום לידיא אמרה בפעם הראשונה את השם שלי או ליתר דיוק הקיצור שלו, היא אומרת "האבו" HABO שזה גם הכינוי שלי. אתמול היא גם אמרה "מהא". לפני זה כשהייתי אומר לה: תגידי "האבו", היא היתה אומרת "באבא" שזה אבא. היא גם מבינה עברית: אנחנו שואלים אותה: "איפה אבא", איפה אמא"? והיא מושיטה את היד. חכמה קטנה.

tgdr

New member
תרופות סבתא לכאבי אזניים../images/Emo151.gif

בקר טוב. קבל מתכונים לתרופות סבתא לבעיות אוזניים. מניסיון זה עובד. גם עם ילדים כאב אוזניים 1. לטגן כמות גדולה של בצל בשמן עד להשחמה, לקרר, לסנן היטב דרך בד. לטפטף טיפת שמן אחת בכל אוזן. 2. להכין קומפרס של וודקה, לשפוך על צמר גפן, ולהניחו סביב האוזן מבחוץ. 3. לחמם שמן זית, לטבול בצמר גפן ולהכניס לתוך האוזן הרגישה. 4. לחמם שמן זית, ולטפטף 2-3 טיפות לאוזן. מקווה שאיחרתי את המועד וכולכם בריאים כבר, בכל מקרה תגזור ותשמור. אני שולח לך בדוא"ל קובץ עם תרופות סבתא שונות תפרסם באתר לתועלת הציבור. שיהיה יום טוב. רפי

הלוואי וההורים שלי ../images/Emo168.gif

היו מדברים איתי שתי שפות. ההורים דיברו ביניהם לאדינו רק כשהם רצו שלא נבין מה הם מדברים. כזאת החמצה בעיני! ולי - אין שום שפה שאני יכולה להוסיף לילדיי כשפה שנייה. יש מחקרים שאומרים שילד שמדברים אתו שתי שפות ולא חשוב איזה - טורקית וסינית אפילו, את השפה השלישית הוא ילמד ביתר קלות כיוון שהערוצים אצלו יותר פתוחים. נשמע הגיוני לא? תהיו בריאים אדושים.

tgdr

New member
כמה נכון.

לדינו זו שפה כ"כ יפה ועשירה היא תמיד מזכירה לי יידיש, שתי שפות שלצערי הרב איני יודע, אולי בפנסיה יהיה לי זמן. זוגתי היא אנגליה והיא מדברת עם ילדנו המשותפים אנגלית בלבד ובאמת אני רואה כמה זה טוב שיודעים שפה נוספת ועוד מגיל 0. יש הטוענים שגדילה בבתוך מערכת הדוברת מס' שפות במקביל יוצרת אצל הילד יכולת למידת שפות מהירה יותר ברך כלל מילד שגדל עם שפה אחת בלבד. יום נעים רפי

tgdr

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo151.gif

שתהיו בריאים. תעשו מרק עוף עם ירקות ועשבי תיבול בשביל הטעם ולשתות חם. והשפעת והצינון עוברים כהרף עיין. הרבה בריאות רפי

זה באמת קשה

תהיו בריאים כולם, רונירונים ואדושים. החודש הזה ממש מטורף!!!
מעניין שיש את האיקון הזה דוקא

ilana k

New member
לכווולם! תרגישו טוב!!!

ואיאהב. מזל טוב על אמירת המילים הראשונות!!! (עוד מעט תתפללו שהילדה תשתוק קצת
)

למעלה