תקופה של המון התמודדויות

שיוואנה

New member
תקופה של המון התמודדויות

באסטרולוגיה מוסברת על ידי המצאות שבתאי במזל שלי (סרטן), אבל קצת קשה לי לקבל זאת כגזירה. מחפשת מסרים איך לצאת מהמועקה. זו מועקה שחוזרת על עצמה בעיקר בשעות המנוחה, בשבתות ובלילות. מלווה בהמון אשמה, ורדיפה רוחנית של אנשים רעים הרודפים אותי ורוצים להרע לי. איך מגרשים אותם? איך לא נותנים להם להפריע לי להמשיך לצמוח? אני רוצה כל הזמן להצמיח חיים ועשייה ונתקלת כל יום הרבה יותר מפעם אחת בכאלה שמפריעים לי, כאילו רק בשביל להפריע. מישהו יכול לעזור?

שיוואנה יקרה!

עד כמה את נותנת לאסטרולוגיה מקום בחיים שלך? מה זו המועקה הזו שאת מתארת? נסי לעצום עיניים ולראות אותה בדמיון. איך היא נראית? יש לה צורה, מרקם, צבע, צליל כלשהם? מאיפה היא מגיעה התחושה הזו? (מאיזה מקום בגוף?) נסי לבדוק מה יכול להפחית את המועקה הזו בתוך עצמך... תתחברי לעצמך בעזרת כמה נשימות עמוקות וטיול קטן בדמיון. תאפשרי לעצמך להתחבר לגוף שלך ולנהל איתו שיחה. לשאול אותו מה הוא מבקש לשדר לך דרך התחושות האלה? איזה רווח הוא מפיק מזה? ומהם הדרכים שבהן תוכלי לעזור לו להימנע מכך... מה את צריכה לעשות, להרגיש ולחשוב כדי שהתחושות האלו לא יחזרו על עצמן? פשוט תנהלי עם הגוף שלך שיחה בדמיון, תיעזרי בו תתייעצי איתו... הוא מבקש להגיד לך משהו דרכן, לשדר לך שהופר איזשהו איזון... בהצלחה ותחזרי לספר לאן הצלחת להגיע! הגר

שיוואנה

New member
טיילתי בדמיון

והתחברתי לגוף. חסר לי הרבה אויר. לא מצליחה לנשום. האנשים שרודפים אותי גרומים לחנק. כובלים אותי. אני הולכת בשביל ארוך מסביב המון צמיחה ואני רוצה לצמוח בלי שיפריעו לי. אני רוצה לעוף. בצידי השביל מציצות אלי עיניים של אנשים שלא חושבים ורק מפריעים לי. הרבה צהוב מסביב באויר. אני מנסה לפרוץ איזו דרך חדשה והם מפריעים לי. יש מישהי שבמיוחד מפריעה לי, איך אני מזיזה אותה הצידה? היא כאילו מפעילה עליאיזה כישוף, מחלישה אותי מאוד. היא עומדת באמצע השביל ופשוט לא נותנת לי לעבור. ואני מוכרחה לעבור, משהו חשוב במיוחד עניין של חיים ומוות מכחה לי בהמשך השביל והיא שמה לי רגליים כדי שאפול. בצד עומדים אנשים ומסתכלים ולא עוזרים לי. אני רוצה לדחוף אותה ולא מעזה. לאן נעלמו כל הכוחות שלי? איך נתתי לבחורה כל כך סתמית לעמוד לי בדרכי?

אולי הדבר הנכון ביותר יהיה...

להתייצב מול הדמויות האמיתיות שמציבות לך מכשולים ולשאול אותם מה הרווח שלהם מכך? שאלה ישירה בפרצוף, אולי גם עם איזה אולטימטום קטן שאת תקבעי עם עצמך... מה את חושבת? ומה את בעצם מרוויחה מלעבוד מול אנשים כאלו? הגר

ronif

New member
המשיכי לברר

את מצליחה יפה לראות דברים כמו בחלום, מכאן תמשיכי הלאה: תבדקי מה אותה בחורה מייצגת עבורך. מתוך נקודת מוצא שבאישיות של כל אחד מאיתנו יש את כל המרכיבים, וכשבן אדם אחר "עושה לנו גלים בתודעה" (מעורר בנו כעס, תיסכול וכו') הוא למעשה כמו משקף לנו משהו בנו שהיה חבוי מהתודעה שלנו. זו ההזדמנות שלך להעמיק ולחפור ולגלות דברים חדשים. תשאלי שאלות באומץ. גם לגבי האנשים שעומדים מהצד פאסיבים. התשובות יגיעו. נחנת בראייה- תראי רחב. בהצלחה, רוני

שיוואנה

New member
עבר קצת זמן אבל אני מבינה

למה הכוונה. יש בבחורה הזו הרס ואני נורא מפחדת מהרס עצמי. אולי זה מה שמעורר אותי כל כך ובגלל זה אני מפחדת ממנה. נדמה לי שבקלות אפשר לעורר את ההרס העצמי שלי.

למעלה