תקופות נשות גבריות ותקופות של חוסר שייכות

lily kane

New member
תקופות נשות גבריות ותקופות של חוסר שייכות

היי אז אממ אתמול לראשונה חוויתי מצב שלא חוויתי מעולם
הייתי בערב פמיות ולקים
אני אומר בכוונה פמיות ולקים ולא ערב נשים כי הייתה שם עוד ג'נדרקווירית.

באותו היום בעקבות כך שדובר שם גם על דברים רציניים וטרגיירים
בנוסף לכמה הצעות מפתות ומחפיצות טיפה, וכמה דברים מצחקים
בשלב מסוים קצת זזתי הצידה כי אני לא רגיל

הרבה פעמים חשבתי שאני עם מראה מאוד פמי ואז חשבתי שאולי אני יותר קרובה למראה בוצי
אבל אז קלטתי שיש לי שיער ארוך ואני לא אוהב שיער קצר עלי.
אז הרגשתי שאני כנראה איפשהו בין ההגדרות

וקצת הרגשתי לא קשור ולא שייך
למרות שהיה ממש ממש כיף ,עדיין היו רגעים שרציתי להתקפל לתוך עצמי ולבכות.

בכול אופן קמתי בבוקר קיבלתי צומי מהמערכת וברחנו לעיר שאני גר בה
דברנו והזמנו אותה לקפה שאני שילמתי והיא נתנה לי כי "אני לא סטרייט"
(היא גם שאלה באיזה מגדר לקרוא לי וזה עשה לי ממש שמח לפני)
בכלל הרגשתי די גברי ולוותי אותה עד האוטבוס שהיא הייתה צריכה
ואז...

כנראה הערב השפיעה עלי כי היה לי התקף נשיות מטורף הלכתי לסופר פארם ובמשך שעה
קניתי דברי איפור, מברשות, 2 לקים ושפתון שהיו בהנחה לא רעה ו..עדיין יצאתי עם מלא דברים וכמה אגורות בארנק
השווציתי מול אמא ואחותי ועשית "גירל טאולק" עם אחותי הקטנה.

ואז בגלל שאני לא כזה מעניין חשבתי שאני אספר את כל הקטע הלא מעניין הזה כדי לשאול עליכמות מקסימים שלי

האם היו לכם רגעים של התקפות או תקופות נשיות יותר וגבריות יותר, או שזה תמיד מעורבב
ואיך אתם מתמודדים כשאתם מרגישים חסרי שייכות :(...לא יזיקו לי המלצות

both

New member
תשובה

גם לי יש "התקפים" כאלה , אבל לעיתים רחוקות אני קופץ בין הנשי לגברי. לפני שנתיים-שלוש היה לי התקף הנשיות האחרון בו קניתי איפור, בגדים ובגד-ים נשיים (אפילו בגדים שאף פעם לא הייתי לובש). זה היה ממש לפני שהתגרשתי מהבעל לשעבר.
אחרי הגירושים פתאום יכולתי להראות את הצד הגברי שבי מבלי שאיש יכעס או לא יבין, ואז בעצם היה לי התקף גברי מטורף, בו איחסנתי את כל הביגוד הנשי וקניתי הכל גברי. אחרי שעברתי לגור עם אישתי (אז החברה) בגרמניה בעצם היה לי עוד התקף כזה או שאולי יותר תקופה כי זה המשיך...אפילו היום הרגשתי ככה- בבוקר הרגשתי מאד גברי ואפילו השתמשתי בביינדר לראשונה, יותר מאוחר יצאנו לארוחת צהריים ופתאום החלטתי להיכנס לחנות, שם עשיתי פשיטה על בגדים גבריים (הכנה לנסיעה לישראל) . תמיד היו לי מעין תקופות כאלה של שינוי בין האישה והגבר שבי ובד"כ זה מתחיל ב"התקף" היסטרי שכזה ואח"כ נרגע ו"מתיישב" על אחד מהם אבל יש פעמים בהם זה גם מעורבב. כיום אני בתקופה די ארוכה שהגבר שבי הוא הדומיננטי (כמעט שנתיים כבר).
לגבי תחושת חוסר שייכות- אין לי ממש עצה בנושא. אני תמיד ניסיתי להימנע מללכת למקומות או ארועים שמתרכזים סביב דברים המזוהים עם אחד המינים, בגלל הפחד שארגיש לא שייך. כשהיו מקרים בהם זה קרה בכל זאת, הייתי פשוט מנהל "שיחות פנימיות" עם עצמי ומרגיע את עצמי עד שיכולתי לצאת מאותו מצב. אני לא רואה צורך להישאר במצב לא נוח בו בא לי לבכות, אם ישנה האפשרות לבחור לא להיות בו. אם אני הייתי בנעליך באותו ערב הייתי שוקל מה יותר חזק- הרצון לברוח כי אני לא חש שייך או ההנאה שבכל זאת מרגיש, ואז הייתי מחליט אם לעזוב בתואנה זו או אחרת או להישאר.

lily kane

New member
הרגיש לי יותר נכון להשאר

יש מעט א/נשים שמקבלים אתנו עם הכול
והייתי בחברת חלק מהם כך שאם כול הקושי העדפתי להישאר.
לצערי הרבה פעמים כדי למצוא עבודה אני צריכה להשתדל להראות יותר במין הנשי וזה די מבאס אבל צריך לעבוד
אני תוהה האם קניתה את הבינדר באותו היום או שזה היה אחד שהיה לך אותו מזמן

both

New member
את הביינדר

למען האמת עשיתי בעצמי מתחתוני בטן (בד"כ מיועדים להכניס בטן לנשים עם משקל עודף) שמצאתי בחנות בעלות לא גבוהה. יש להם חיזוק של שתי שכבות אלאסטיות על איזור הבטן, שהפך בעצם לאיזור החזה (הביינדר נראה כיום כמו גופיה אלאסטית- לא נראה הכי טוב, אבל עושה את שלו).

וכן, אני מבין את הרצון להישאר- לכן גם אמרתי לשקול מה מרגיש נכון יותר- להישאר או ללכת, מה שלא תבחר זה לגיטימי אבל הבחירה בעצם תמיד קיימת. ואני לא הייתי רואה עצמי כמי שאיננו גבר או אישה, דבר שיגרום תחושת חוסר שייכות, אלא מצד אחד גבר ומצד שני אישה, מה שאולי ישנה משהו בתחושה, מכיוון ששני הצדדים נמצאים שם וכל צד בעצם יכול להבין מגדר אחר . כל אישה שונה מחברתה וכל גבר שונה מחברו, אז מי אמר שחייבים להיות בדיוק כמו שאר הבנות או הבנים ורק אז להרגיש שייך?!

lily kane

New member
תודה

זה היה כתוב נפלא
ובאמת שימח אותי השינוי המחשבתי הזה
אני אשתדל לחשוב עליו כשאני עצוב
לגבי הבינדר כל הכבוד על התושיה

snoopytush

New member
לדעתי

את לא צריכה לשייך את תחושת השייכות שלך לפי המגדר השולט.
המסר של הג'נדרקוורים הוא לראות מעבר למגדר אז תיישמי את זה גם בחייך

בין אם את גברית או נשית באותו יום תרגישי שייכת כי את רוצה להיות שם ולפגוש שם את האנשים
וזה לא משנה אם האנשים נשיים או גבריים.
אתה בא לחוות דברים לא על סמך המגדר שלך!

lily kane

New member
מצד אחד נקודה טובה

ממש, אבל מצד שני לא תמיד המצב של חוסר שייכות קשור למגדר שלי או של האחרים אלא פשוט תחושה שאני נמצא בין גברים ונשים אבל אני לא אף אחד מהם

למעלה