תקופת דיווח מעסיקים של ביטוח לאומי לא נכונה

Daniel149

New member
תקופת דיווח מעסיקים של ביטוח לאומי לא נכונה

שלום, ביקשתי מביטוח לאומי לקבל רשימת מעסיקים שלי. סוף סוף קיבלתי, אבל משום מה הרשימה לא נכונה. משנת 2000 אני עובד בתחום שלי, ובשנת 2004 במקביל לעבודה שלי רשום שעבדתי במקום נוסף, בחברת שמירה מוקד אמון 95. זה לא נכון, לא עבדתי במקום מאז ומעולם. מישהו נתקל במצב כזה ? מה אפשר לעשות ? איך זה משפיע על מילוי טפסים להגירה ? תודה רבה

gesus

New member
דחוף לשנות את זה ולפני הגשת התיק

מניסיון רע ומר שמסייט לי את החיים אני יכול להגיד לך שכדאי לך מאוד לדאוג להתאמה בין המעסיקים והמסמכים שתצרף לתיק לבין טופס רציפות העסקה של בט"ל. מה שאתה יכול לעשות זה לשלוח לסניף ביטוח לאומי את תלושי השכר שלך של החודשים בהם נכתב שעבדת כביכול בחברת השמירה עם מכתב הסבר. מכאן והלאה זה בידיים של ציפי מבט"ל שבין כוס קפה לסיגריה תעבור על המכתב שלך. אם יש לך זמן תגיע באופן עצמוני ותלחץ עליהם לשנות את זה כולל הסביר מדוע זה דחוף לך. אם אין לך זמן תנג'ס בטלפון.

lironshn

New member
לי מופיע בטופס של הביטוח הלאומי

שלמדתי באיזשהו ביה"ס גבוה לטכנולוגיה כשבמקביל אני גם סטודנטית באוני' וגם עובדת. התקשרתי למוקד הניכויים בירושלים (שזה לא סניפי הביטוח הלאומי שמפוזרים בארץ) והסבירו לי שאני צריכה לפנות למוסד הזה ולבקד אישור שלא למדתי שם. אני מניחה שאתה צריך לפנות לחברה הזאת ולבקש אישור מהם שלא עבדת שם.

Daniel149

New member
אבטלה של חודשיים זה בסדר ?

היי, תודה רבה על התשובה המהירה. 1. כמה מקומות אחורה אני צריך לרשום בבקשה להגירה ? אני יכול לרשום רק עבודות בתחום המקצועי שלי ? 2. אבטלה של חודשיים בין העבודות זה בסדר או עדיף שלא יהיה רשום אבטלה ? 3. מקום עבודה הנוכחי רשום שעבדתי עד פברואר 2007, זה בסדר ? לוקח זמן עד שזה מתעדכן ? תודה רבה

lironshn

New member
אתה חייב לרשום הכל לפי

טופס הדיווחים של הביטוח הלאומי. אתה צריך לרשום הכל מגיל 18 ועד היום, כולל דמי אבטלה (אתה פשוט רושם unemployed), טיולים בחו"ל, עבודות בתקפה שהיית סטודנט וכו'. הדיווחים לביטוח הלאומי הם לא און ליין אלא באיחור של שנה-שנה וחצי לפחות. אתה צריך לצרף את תלושי המשכורת של שנת 2007 כדי להוכיח שעבדת.

Astroo

New member
תלוי באיזה טופס מדובר

אם זה הטופס הראשוני של התהליך המפושט, אין צורך לרשום הכל מגיל 18.

Daniel149

New member
מסלול SW

תודה על התגובות, במסלול SW יש רק טופס מקוצר (3 דפים) ? רק 10 שנים אחורה, נכון ? צבא רושמים - military service ? מקצוע של הצבע לתרגם מתעודת שיחרור ? אחרי צבע עבדתי בכל מיני מקומות מוזרים, חברות אבטחה וכו'. מה רושמים, איך מתרגמים שמות החברות האלה ? משנה אם מספר ה-NOC יהיה מקצוע לא מבוקש ? תודה רבה

shipy1234

New member
אלא אם כן זה השתנה

זה היה 10 שנים אחורה או מגיל 18 הארוך מבין השניים.

כן. זה השתנה. בטופס המפושט יש רק את הניסיון

ב 10 השנים האחרונות שעל 4 מתוכן אתה יכול לקבל את הניקוד המזכה, אם הן ב NOC המתאים. לגבי השאלה מה עשית מגיל 18, עונים בטופס המפורט שאותו מגישים בשלב היותר מאוחר יחד עם כל המסמכים הנילווים. אבל כבר מההתחלה כדאי לרשום רק עבודות שרשומות בטופס הביטוח הלאומי כדי שניתן יהיה להוכיח את זה. כמובן שאם בטופס הביטוח הלאומי מופיע מעסיק שגוי כדאי לתקן את זה כי צריך הרי גם מכתב מעסיק וגם את התדפיס.

Daniel149

New member
מכתב מעסיק ?

היי, תודה רבה על התשובה. צריכים להביא מכתב מכל המעסיקים ? מה צריך להיות במכתב ? תודה רבה.

amirshuval

New member
היי דניאל

כתוב בטופס לא לפרט מקצועות עם כישורים שנופלים מקטגוריות הNOC הנדרשות.

למעלה