תקופת האבלות

תקופת האבלות../images/Emo7.gif

כמה זמן היא נמשכת? אז אחרי קצת יותר משנה של ביחד למדנו להכיר אחד את השני למדנו לאהוב הרגשתי פתאום את הצביטה הזאת בלב קמתי גערתי צעקתי וביקשתי ללכת להעלם לברוח ואז הוא אמר תני לי כמה ימים אני במשבר אני יודעת שככה בדרך כלל הגברים בורחים אני יודעת שלפעמים הקשר ככה מתחזק אני עושה דיאלוג עם עצמי כבר יומים ומנסה לשכנע את עצמי הוא לא בשבילי הוא לא ראוי לאהבה שלי הוא לא שווה את הכאב שמתרוצץ אצלי בלב וכשאני אומרת את זה לעצמי הלב יותר נשבר החנק בגרון הדמעות הכאב הזה אני יודעת בתוך תוכי שעשיתי צעד נכון כמה זמן זה ימשך לא בנויה עכשיו לקשר אחר ויודעת שזה באמת מה שיוציא אותי מזה יש לי די הרבה "מחזרים" אני לא נראת רע בכלל אבל מרגישה כרגע כאילו מתאבלת על משהו מישהוא שעדין לא נגמר אם היה רוצה לסיים את הקשר כבר היו מליון אפשרויות ובפעם האחרונה הייתה באמת משמעותית למה ביקש כמה ימים? זה בסדר שבשעת "משבר" אני קמה והולכת אולי בגלל זה המצפון שלי לא נקי אבל מצד שני הוא ביקש את הלבד לא רוצה עזרה טוב נו יצא לי קצת מבולבל אני פשוט כואבת חייבת לשחרר את זה עוד כמה זמן העינים שלי והגרון שלי יהיו נפוחים? ומה מסתתר מאחורי המילים כמה ימים כמה ימים זה?(זו שאלה לגברים) כל כך מכורה אילו רוצה לשמוע את קולו להרגיש אותו להריח אותו והוא כל כך רחוק לי
שלח???!!!???!!!???!!!

מה זה כמה ימים.....

לעומת קשר של מעל שנה...... למה ישר להסיק מסקנות מרחיקות לכת..... מכירה את השיר של סטינג..... if you love sombudy ,send him free ואם מחז"ל את רוצה: "שלח לחמך על פני המים, כי ברבות הימים תמצאהו" ואל תתחילי את תקופת האבלות לפני הסיום הרשמי..... וכמו שהצעתי לאחרים כאן ....... לעשות דברים אחרים שאוהבים ....להשתולל עם מוזיקה , ללכת לסרט עם חברה, ללכת לטייל בים, וסתם לבכות.......כל אלה דברים שמשחררים כאב.... לתת לכאב להיות....כדי לא להפוך לכאב בעצמך.

מתחילה לפני הזמן..........

רק כי עיפה כי נגמר לי הכוח כי יודעת ששום דבר לא ישתנה ממש מקסימום שבוע שבועיים ואז שוב יחזור אותו הסיפור באמת שכבר עיפה

רק יכולה.....

לנסות לעודד אותך..... שמה שטוב במצב כשאת נמצאת ב"קנטים"..... זה שמשם אפשר רק לעלות.... המצב יכול רק להשתפר! כי כבר לא יכול להיות גרוע יותר! יהיה טוב!

DANA800

New member
תקופת האבלות זה יחסי לכל אחד/ת

מאיתנו. אני למשל כבר 10 שנים לא התגברתי לגמרי על אהבת חיי, למרות שכבר נישאתי והתגרשתי מגבר אחר תוך כדי העשר שנים הללו. הכי חשוב, זה לצאת,להכיר,ולהביט קדימה ולא אחורה.

beowulfit

New member
תקופת האבלות...

קודם כל, אל תתאבלי על זה לפני שזה נגמר סופית. יחד עם זאת, אולי יעזור לך לגמור את זה סופית לפני ה"כמה ימים" שלו. אולי את זאת שצריכה לפנות אליו ולגמור את זה. ה"כמה ימים" האלה כבר אומרים שמשהו לא בסדר אצלכם וזאת רק ההתחלה של הסוף חבל להמשיך את הסבל שלך, אפילו אם הוא יחליט שהוא רוצה להמשיך. בקשר לתקופת ה"אבל" ולזמן שלה, זה דבר אינדוידואלי, מה שכן,אני מציעה לך לא לקפוץ ישר למערכת יחסים חדשה, אחרי הפרידה, אלא להיות קצת עם עצמך, אבל לא בגישה שלילית של "אני בודדה", אלא להגיד לעצמך שיש לך מחזרים, יחד עם זאת את בוחרת שלא להיענות להם. מאחלת לך הצלחה בהמשך ...

nisk

New member
לא כלכך הבנתי, כבר הרמת ידיים?

כמו שאת בטח יודעת, בכל קשר יש משברים. לפעמים להתרחק קצת זה טוב, זה מכניס אותך לפוקוס, תני לבחור קצת אוויר, ואל תרימי ידיים. אם את אוהבת מישהו תלחמי עליו( אבל בחכמה) בקשר לתקופת אבלות: מישהי פעם אמרה לי שזה לוקח, מחצית מזמן הקשר שהיה. כמובן שהיית בשוק בהלם המומה (ואני לא מסכים איתה)

זאת אומרת .......

שאם אני חס וחלילה אתגרש עכשיו מבעלי זה כ20 שנה..... יקח לי 10 שנים להתגבר עליו
I dont think so

למעלה