מאיוש המקורית
New member
תקופת ההתנסות
חניכי כיתות ט' יקרים. בשנה הבאה אתם כבר תהיו חלק מהפורום הזה וזה אומר המון. להיות מדריך זה לא רק להיות נער/ה בישראל בעלי תעודת הדרכה. בכדי להקרא מדריך צריך לדעת במשך כל השנה להחזיק קבוצה ולגרום לה לבוא מרצון לפעולות. לבנות אותה בתחילת השנה ולהמשיך איתה כמה שנים. כשאני הייתי מד"צים נתתי את כל כולי לחניכים שלי. היום חלק מהחניכים שלי כבר חיילים או לפני גיוס ולראות אותם בשנים האחרונות ממשיכים את המורשת שאני נתתי להם זאת גאווה לשמה
כשעמדתי לפני שלב ההתנסות הייתי בלחץ- רציתי שהכל יצא הכי מושלם שבעולם
רצתי להשיג חומרים מיוחדים מכל מיני מקומות ודיברתי עם חברה שלי (שהדריכה איתי) על מערך הפעולה ועשינו חזרות כמה פעמים כדי שהכל יצא טיפ טופ (ככה זה אנשים פרפקציוניסטים
) ובאמת זאת היתה פעולה מצויינת והמשובים שעשו לנו היו טובים(הרוב לפחות)
מעניין אותי לדעת איך אתם מרגישים לפני ההתנסות? האם הכל מוכן אצלכם? ממה אתם חוששים? האם אתם צריכים עזרה? ומה החששות שלכם מסמינר המסכם שיערך בקיץ? אשמח לדעת מה אתם מרגישים- אולי השיתוף כאן בפורום יעזור לכם ויוריד מכם את הלחץ או יענה לכם לשאלות שמציקות לכם.
בהצלחה
חניכי כיתות ט' יקרים. בשנה הבאה אתם כבר תהיו חלק מהפורום הזה וזה אומר המון. להיות מדריך זה לא רק להיות נער/ה בישראל בעלי תעודת הדרכה. בכדי להקרא מדריך צריך לדעת במשך כל השנה להחזיק קבוצה ולגרום לה לבוא מרצון לפעולות. לבנות אותה בתחילת השנה ולהמשיך איתה כמה שנים. כשאני הייתי מד"צים נתתי את כל כולי לחניכים שלי. היום חלק מהחניכים שלי כבר חיילים או לפני גיוס ולראות אותם בשנים האחרונות ממשיכים את המורשת שאני נתתי להם זאת גאווה לשמה