"תקחי את אני הקנאי..תוציאי לו את הנשמה"

inbarIL

New member
"תקחי את אני הקנאי..תוציאי לו את הנשמה"../images/Emo14.gif

אללה פתיחת שבוע!
5 דברים טובים שצריכים לקרות השבוע:
4 משימות שיש לכם השבוע:
3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע:
2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע:
ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך:
שיהיה שבוע מדהים יפים שלי
ענבר.

Wish I could make it a story../images/Emo23.gif

I wanna shoot you down
5 דברים טובים שצריכים לקרות השבוע: 1. הזמן לסקי מתקצר
2. אנשים מהדרום באים 3. יום פעילות
4. בלט 5. יומהולדת לאחי
4 משימות שיש לכם השבוע: 1. ללמוד למתמטיקה
2. לעשות קצת כושר!!!1 3. ללמוד למתמטיקה 4. ללמוד למתמטיקה
3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: אין ספציפיים...
2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: 1. שיהיה לי נוח עם הדרומיים
2. שהחניכות יעשו לי טוב
ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: 92 בהיסטוריה!!!!!!!!111

../images/Emo214.gifמנסה לחשוב

5 דברים טובים שצריכים לקרות השבוע: 1. שאחייך. 2. שארגיש טוב יותר. 3. שאעצב ברכה. 4. שאראה סרט טוב (מנסה להיות מקורית?) 5. אין 4 משימות שיש לכם השבוע: 1. למצוא סיבות אמיתיות לחייך. 2. להיות שלמה עם מה שאני עושה. 3. אולי גם לקרוא פסיכולוגיה?אין מצב שאלך לאוניברסיטה.. 4. לשתות כדי לא להגיע לבית חולים. 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: 1.? 2.? 3.? גם ככה אני לא אראה אף אחד.העיקר שיש משפחה.
2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: 1. שהמלחמה תגמר. 2. שאני ארגיש טוב יותר. ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: הדאגה

שבוע טוב לכולם :]

5 דברים טובים שצריכים לקרות השבוע: - יום מיון מחר
- צופים - אולי הופעה של נועם - להשלים פערים עם חברים
- לחפש עבודה 4 משימות שיש לכם השבוע: - יום מיון מחר
- לחפש עבודה - להריץ איזה פרוייקט בצופים זהו 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: - כל מי שיגיע להופעה של נועם.. - יעל אהרוני - אליעד 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: - להיפגש עם יעל אהרוני ואליעד - ללכת להופעה של נועם ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: עבר עלי סופ"ש ממש עמוס, כיפי ומלא בתובנות... אבל רק המחשבה שיש לי לאן לפרוק את כל זה, פה ובכלל בפורומים, עושה לי טוב על הלב וחיוך על הפנים...
רק שימשיך. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo126.gifכמה דרישות!!!../images/Emo11.gif

[התלהבת מהקונדומים אה?!] 5 דברים טובים שצריכים לקרות השבוע: -היה היום יום מגניב בת"א -יום שלישי מיונים לצה"ל -כסף -השבוע אני הולכת לקנות המון בגדים! -אולי הופעה של נועם בשישי
4 משימות שיש לכם השבוע: -יום שלישי לנסוע לת"א למיונים -לחרוש על כל הדיסקים החדשים שלי -להמשיך פרויקטים -להיות מעודכנת בחדשות. 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: אין ספציפי 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: -אמן שתיגמר המלחמה -הופעה של נועם ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: -היום הכיף שהיה לי היום! כולו

נושא כלשהו

5 דברים טובים שצריכים לקרות השבוע: 1.בר מצווה של אחיין שלי (הכוונה לאירוע באולם וזה..) 2.שבת בר מצווה של אחיין שלי
יהיה כיף! 3.הסדרות שלי חוזרות מחופשת חגים בחו"ל!! וזה אומר שמחר יש גוסיפ גירל!!!!!!!ושהיום יש אחים ואחיות!!,וגם מחר מתחילים לשדר גוסיפ גירל מההתחלה באחד הערוצים בהוט
4.אחיינית שלי תהיה פה שלישי בערב ואולי נלך לשופינג ונעשה לנו ערב בנות
5.יומולדת לעדי 4 משימות שיש לכם השבוע: 1.לקנות פיצוחים לשבת בר מצווה 2.לצלם באירוע (לאאאאממה) 3.להכין מתנת פרידה לאחת מהילדות בגן שעוזבת 4.ללכת עם הנעליים של הבר מצווה שהן לא יהרגו אותי באירוע עצמו ואני לא אצטרך להבריח קרוקס
3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: 1.נעם(אחיינית שלי) 2.שרה 3.אפי 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: 1.שתגמר המלחמה וכולם יבואו הבייתה:( 2.שתיגמר המלחמה וכולם יבואו הביתה ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: 3/2/09 בביאליק
,זה באמת עשה לי חיוך(הופעה של איתמר לכל המעונינות)

inbarIL

New member
"כי עכשיו אני בוער, אני חולם על זה הרבה"../images/Emo79.gif

5 דברים טובים שצריכים לקרות השבוע: -לסיים עם היסטוריה. -אור חוזרת מחו"ל
-ת"א בשלישי. -עוד פעם דימדומים
-אולי הופעה של נועם בשישי. 4 משימות שיש לכם השבוע: -ללמוד להיסטוריה.
-ללמוד לתנ"ך. -מחויבות. -לנגן הרבה [החלטתי שזו משימה כי אני כבר בקושי עושה את זה] 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: -אור -חן -מיכלי ואם אני אבוא להופעה אז מי שיהיה שם:) 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: -שהמלחמה תיגמר. -שיעבור כבר ההיסטוריה הזה
ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: -ממ יום שבת

למעלה