תקיות

פגית

New member
תקיות

אתחיל ואומר שאין לי סייר קבצים מעבר לדיפולט ואולי זה הזמן-מה הכי מומלץ? אסטרו? אחרי שאמרנו ת זה- אני רוצה להציג תקיות של נושאים, לרכז חומר לימודי שתיקיות ולהציגן בדף הבית.. איך עושים את זה? כי קיצורי הדרך של התיקיות לא נתנו פיתרון, אך אולי אני מפספסת משהו? תודה:)

פגית

New member
ועודמשהו PDF

יש קרוא קבצים כאלה שניתן גם לגזור טקסט ותמונות כמו בתוכנות הרגילות על המחשב? אני משתמשת באדוב רידר וחושבת ברצינות לרכוש את הדוקומט פרו, אבל הוא לא לpdf.. אני שואלת כי העברתי ספר לימוד ואני רוצה להצליח להעביר תמונה ואו הסבר לכרטיסיות.. תודה

פגית

New member
מקפיצה את עצמי

נעלמתי למטה-אז מקפיצה, כי זה ממש חשוב לי............. תודה רבה רבה יובל

voguemaster

New member
סייר קבצים רגיל (ללא תמיכה ב-ROOT)

אני משתמש ב-ES FILE EXPLORER שהוא גם יפה ויזואלית (בעיניי) וגם עובד מצוין. יודע גם לדבר בסמבה (כלומר לפנות ל-SHARING בחלונות). עבור ענייני ROOT אני משתמש ב-ROOT EXPLORER, פשוט הכי טוב שיש.

פגית

New member
אני ללא רוט

תודה, מה לגבי הצגת התיקיון והpdf"? יש כיוון?

voguemaster

New member
לא הבנתי מה את צריכה עם התיקיות ?

אם את רוצה קיצורי דרך לתיקיות על דף הבית אז למה הפיתרון הרגיל לא מספק אותך ? בקיצור, לא הבנתי את הצורך המיוחד..

פגית

New member
אני אסביר-אני חושבת שזה קיים ופשוט לא הצלחתי

אז ככה, אני רוצה שתהיה תקייה בדף הפתיחה שלחיצה עליה תפתח אותה. תיקיה זו עתידה להכיל קבצים-pawerpoint, pdf, ward וכו בנושא מסויים- קורס באוני'. באותה תיקיה אשמח שיהיה גם קיצור הדרך לדף האינטרנט של הקורס נניח. איך עושים את זה? כי לאחד הכל ביחד זו אינה בעיה. השאלה איך מציגים את זה בדפי הפתיחה. מובן יותר עכשיו? רב תודות, זה מציק לי שלא הצלחתי, כי זה נראה לי באמת פשוט ולא דורש אפליקציה מיוחדת, זה לא דרישה בשמיים..

פגית

New member
תודה, אני סתם עצלנית לעיתים

וזה יכול היה להיות פיתרון נוח מאוד. נו טוב.. בנתיים לא מצאתי גם אפליקציה שעושה את זה.. תודה:)

סוג ב

New member
מצאת?

אני גם מחפשת כבר כמה ימים (אשמח לעדכון אם כן) כמה פשוט יכול להיות, לייצר קיצור דרך לתיקיית קבצים על מבך הבית???

סוג ב

New member
מצאתי

תורידי astro במסך הבית לחיצה ארוכה, תלחצי על האייקון של astro בקיצורי דרך, תבחרי את התיקייה אבל לא לפתוח אותה אלא ללחוץ לחיצה ארוכה ואז יש אפשרות של הוספה לדף הבית. באמת אדיר!

פגית

New member
מצאתי בדיוק עכשיו גם שזו הדרך

רק שלא הצלחתי להוסיף עוד פרטים לאחר המשיכה לדף הבית.. מה גם שאי אפשר לצאת עם החזור מהתיקה אלא זה מגיע לכל הסייר קבצים.. אז אני מחפשת משהו אחר, אלא אם אצליח לפתור את זה..

למעלה