תקיעות באימון

דניאלוג

New member
תקיעות באימון

מכירים?מתאמנת שעבדה בהמון מוטיבציה ורגע לפני השינוי חווה תקיעות...חוסר כוחות...מדווחת על בלבול..איך הייתם עוזרים לה? האם מאפשרים את המקום של עצירה.?..האם ממשיכים להזכיר את החזון והמטרות?יש לכם רעיונות לעבודה עם פחד?המלצות לקריאה על אימון תקוע?ובכלל עוד רעיונות.....

Y A R A

New member
תשאר איתה בתקיעות

אם זה מה שעובד בשבילה כרגע. תן לה להכיר את התקיעות הזו, לבדוק מה המערכת יחסים שלה עם התקיעות הזו ולנסות לתת לה גם שם. אפשר לבדוק פרספקטיבות שונות של התקיעות: האם זה כמו חומה? כמו תהום? אולי כמו שער שמאחוריו טירה מלאת חדרים? מה עומד מאחורי התקיעות הזאת על מה התקיעות מנסה לחפות- על עשייה, על יצירה, על עצמאות? ובשבילך כמאמן רק הערה חשובה אחת- אם המאומנת תקועה זה לא אומר שאתה כמאמן נתקעת. מקווה שעזרתי

tlingit

New member
ברוכה הבאה Y A R A ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
דברייך הזכירו לי שמדי פעם באמת קורה לנו מתוך המחוייבות שלנו לעשות ולהגיע.. שאנחנו שוכחים שיש מקום חשוב מאד לאפשר גם את המקומות האלה, של התקיעות והבלבול שהם למעשה חשובים מאד ושהרבה פעמים דווקא בתוכם מתרחשת הצמיחה אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר מעט את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

Y A R A

New member
../images/Emo20.gif תודה על קבלת הפנים החמה

אשמח להציג את עצמי: שמי יערה. עוסקת באימון כשנתיים וחצי. אני חיה הרחק הרחק בארה"ב אבל חשה קרוב קרוב לישראל. התחלתי את ההכשרה בישראל ואני ממשיכה בארה"ב. חברה בארגונים שונים ושמחה לתת אינפורמציה לגבי הנעשה כאן בתחום האימון. לאור חוויתי האישית (המתסכלת יש לומר), החלטתי לאמן נשים בהריון, אמהות טריות וזוגות העומדים ללדת את ילדם הראשון. מעבר לזה, אתם מוזמנים להכיר אותי לעומק דרך האתר שלי. www.mybestself.net באיחולי יום נהדר יערה

tlingit

New member
../images/Emo140.gif

איזה כיף שיש לנו (לפורום) שלוחה כה רחוקה

Y A R A

New member
../images/Emo24.gifתודה

ואיזה יופי שלאימון יש שלוחות בכל העולם, מן מקצוע אוניברסלי שפונה לכל אדם באשר הוא. לא מקסים?

Yin

New member
תקיעוּת

אני לא בטוח שכל מה שנראה תקיעות הוא אכן תקיעות. הריון יכול להראות כסוג של תקיעות (וּת ולא וֹת...) למה לא יוצא כלום כל כך הרבה חודשים? כך גם שינויים אחרים בחיים, יש זמן הבשלה שאין אפשרות לזרז אותו, לכן אני לא בטוח שכל מה שנראה תקיעות הוא אכן כך - תהליכים פנימיים שלא יוצרים, עדיין, אימפקט חיצוני אינם מציינים על מתאמן תקוע. חשוב לשקף, לתת מקום ולברך על היכולת לחשוב שוב, וכן גם להזכיר את הכיוון אליו אנו הולכים וגם כמה כבר הלכנו (ומה המשמעות של ויתור על הדרך שכבר הלכנו בה). לגבי עבודה על פחד - בהנחה שלא מדובר על פוביות למיניהן. יש כמה דברים מעניינים: 1. התמרת פחד באהבה - אפשר לעשות או לא השאלה היא מה המניע ולמה גורמת התוצאה. אם אני לא עושה משהו מפחד אני יכול להרגיש תסכול (ולהיות מתוסכל מהתיסכול וכך הלאה) לעומת עשייה (או המנעות) מתוך בחירה שמונעת מאהבה (לעצמי או אחרים) ורצון חופשי. 2. טכניקות טיפוליות שונות שאני ממליץ שלכל מאמן יהיה באמתחתו - תנועה, אמנות, כתיבה, מגע או כל דבר אחר שיכול לעזור למתאמן לצאת מהפחד ואולי גם לצאת מתקיעות. 3. קלפים - גם טיפוליים וגם אחרים שעוזרים לשקף מצב קיים וגם פוטנציאל לשינוי עתידי עדי

למעלה