תקיעות בקריירה- אנא עזרתך...

didi10

New member
תקיעות בקריירה- אנא עזרתך... ../images/Emo53.gif

עינת שלום קראתי מתגובתייך ואהבתי.... היחס, האדיבות, התשובות, תענוג לנפש. אני כותבת אליך באם תוכלי להיות לי לעזר בתחום העבודה והקריירה, עושה רושם שרוב חיי איני עובדת או מצליחה להתמיד בכל אשר אני עושה. שם- 5,4,5 משפחה- 1,5,6,2,5 (לאחר הנישואין הוספתי לשם משפחתי את-) 1,1,2,3,4, בעבר קראתי בספר נומרולוגיה כי יותר מידי 5 מפריע לחיים ואצלי הכל מסתכם ב- 5 כך שדי נלחצתי מכך. תאריך לידתי (כמובן הכל 5 ) הינו 5/8/72. אשמח לכל מידע שתוכלי להעביר לי. תודה מראש

עינת

New member
דידי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ו...קצת סבלנות בבקשה,בערב אחזור לתת תשובות כיוון שזמני דחוק הבוקר. ובינתיים שיהיה לך יום נפלא מלא באור שפע ואהבה עינת

עינת

New member
היי דידי ../images/Emo39.gif ו ../images/Emo51.gif

דבר ראשון שרציתי לשאול אותך הוא האם את משתמשת בשני שמות המשפחה או רק באחד מהם? המספר 14 שהוא נתיב הגורל שלך מספר על שינויים במהלך כל החיים.אלו שינויים כמובן גם בכל הקשור לעבודה,את משתעממת מהר ומרגישה צורך להמשיך כל הזמן הלאה. את חסרת שקט וסבלנות וצרכה להיות כל הזמן בתנועה... לאחר שאקבל ממך תשובה לגבי שם המשפחה אבדוק קצת הלאה מה קורה... ובינתיים
שפע ו
עינת

didi10

New member
עינת יקירתי ../images/Emo24.gif

הי עינת כן אני משתמשת בשני השמות (מזה 4 וחצי שנים). האם כדאי לשנות, להוסיף, לגרוע? האמת שפעם קראתי בספר על נומרולוגיה שהרבה מספרי 5 מפריע לחיים, האם זה נכון? האם יש דרך לשנות גורל מבחינה זו? שינוי שם פרטי האם עוזר, או שמא ההשפעה אינה משמעותית לכך? זה נכון מה שכתבת לגבי השיעמום המהיר, חוסר השקט והסבלנות, אוי הסבלנות... האם יש אפשרות להכוונה מקצועית ע"י הנומרולוגיה? מחכה בציפייה לתשובתך.
תודה, תודה מראש

עינת

New member
דידי מתוקה היי ../images/Emo24.gif

דבר ראשון טוב מאוד שאת רושמת את שמך בצרוף ה -6 וכנראה מתוך אינסטינקט פנימי עשית זאת,אני אפילו הייתי ממליצה להוסיף אותו בתעודת הזהות. דוקא השימוש בשם המשפחה שנוסף מהנשואין אינו אהוד עלי במיוחד בהקשר של מה הוא עושה לך והייתי שוקלת את הענינים בכובד ראש. כל שינוי שם עוזר,אמנם לא מיידית,לוקח זמן עד שהויברציה של השם עובדת אבל ישנם מקרים ששינוי הוא הכרחי. אחד מהכלים שהנומרולוגיה נותנת הוא אבחון האישיות והכוונה מקצועית. לטעמי יש לנומרולוג/ית טוב/ה הרבה עבודה איתך והייתי ממליצה לך בחום על יעוץ אישי.
שפע ו
עינת

didi10

New member
עינת - תיקון קטן ../images/Emo15.gif ../images/Emo39.gif

הי עינת !! לגבי שם המשפחה שלי, כמו שציינתי אני משתמשת בשניהם. אך כעת שמתי לב כי תמיד רשמתי אותו בשונה מצורת הופעתו בתעודת הזהות שלי. בת.ז. מופיעות האותיות - 5,1,5,2 ללא המס´ 6. ואילו מאז ומעולם שהייתי רושמת שמי הייתי מוסיפה את המס´ 6. אולי זה משנה משהו. (אני מקווה שאני לא משגעת אותך...
) בי בינתיים
ו
דידי

didi10

New member
ומה עכשיו עינת? ../images/Emo96.gif

הי עינת. וואו, אני משערת שבאמת יש הרבה עבודה איתי (לפי איך שאני מרגישה באחרונה) ראיתי שישנו קורס נומרולוגיה שנפתח בקרוב אז אצור איתך קשר טלפוני כדי לברר את האופציות העדיפות. בכל מקרה טלפונית השיחה יותר מהירה מהתכתבות. אז, נשתמע בקרוב מאוד.. מעריכה מאוד את היחס החם וההתייחסות הרצינית לי ולכולם.
שפע ו

למעלה