תקיעות

AVI987

New member
תקיעות

אני בעל עסק עצמאי כ-8שנים בתחום הבנין ועוסק בתחום כ13 שנים.העסק שלי דיי פעיל ולא חסרה לי עבודה אך משהו בי כבה ואותם אנרגיות והתלהבות שהיו לי בשנים הראשונות דיי נעלמו לי וכיום כשאני בגיל קרוב ל40 קשה לי לחשוב על שינוי וביחוד שאין משהו אחר שמאוד מלהיב אותי ובא לי ללמוד וגם מצד שני קשה מאוד לחשוב בעתיד לסגור את העסק שהשכר בו מצויןולהתחיל משהו חדש שמין הסתם גם יגרור לירידה ניכרת בהכנסה(למרות שכסף זה לא הכל בחיים)אך כשאני מסתכל קדימה דיי מיאש אותי לחשוב שזה מה שאני העשה ב25 שנה הבאות .ודי ברור לי כשכל עוברים השנים השינוי יהיה קשה יותר .אשמח אם למישהו יש רעיון מאפה להתחיל

למידת כלים

שלום לך, מאיפה להתחיל אתה שואל, וכמו שאתה מבין אין דרך אחת או שיטה סדורה. הדבר החשוב הוא להכיר בכך שאתה נדרש לחולל תהליך אישי שיעזור לך לזהות כמה אבני דרך בסיסיות בתהליך. אמונות יסוד הקשורות לשפע ומחסור דפוסי הישרדות מתוכם אתה פועל כוחות ויכולות ייחודיים כאשר הדבר החשוב הוא למידת כלים ליצירת שינוי באותם היבטים שהביאו לתקיעות. אני מפנה אותך לסיפורה של בעלת עסק עצמאית שהגיעה לתחושת תקיעות למרות הצלחה כלכלית. למאמר כמו כן אתה מוזמן להרשם לקבלת העלון ולקבל אחת לחודש מאמר שנוגע לשאלות של מימוש אישי בעבודה. להרשמה מאחל לך דרך מעשירה ומחדשת אמיר דרור

למעלה