תקיפת ספינת התקשוב האמריקאית "ליברטי" במלחמת

fire snake

New member
תקיפת ספינת התקשוב האמריקאית "ליברטי" במלחמת

ששת הימים ע"י ישראל היתה תוצאה של שימוש במכשיר "העיט" לזיהוי מטרות חיות - שהיה טכנולוגיה חייזרית. המתחם שבננתה ישראל עבורם בדימונה לצד הכור האטומי זכה לשם הקוד "מתחם בראשית", אבל החברה קראו לו "המערה החשמלית"... השריפה בכרמל ב-98 היתה מעלל של אחרון צוות הנוקמים בנאצים, שידע לזמן את קת'וגו אל האש... וגם אבדן הדקר לא מה שחשבתם. כמעט השתכנעתי... דף ויקי! אבל אז הצצתי בכתובת הדף: roleplay.org... לפחות תיהנו. http://roleplay.org.il/wiki/index.php?title=היחידה_לחקר_אסטרטגי

daveez8

New member
מפחיד

כתוב מאוד משכנע יש דברים על ההיסטוריה שמקבלים זויות אחרות,גם על טבעיות. לא יודע מה לאמר על הכתוב. האמת - קשה לעכל כל מה שנכתב. אבל מאוד מרתק תקראו ותחליטו לבד.

levincor

New member
כתבה מטורפת ואתר מטורף.

רק מלקרוא את האתר זה מזכיר את סיפורי חסמבה בארץ הפלאות. רמה כיתה א'-. קשקוש מקושקש כזה לא ראינו כבר הרבה זמן. משהו שאתרי הקונספירציה הטובים ביותר לא מגיעים לרמתו. מוטב היה לא להביא אותו או לא להזכיר אותו בכלל. באמת שהגזמת.

nrtood

New member
תוכל להסביר לי..

מה ההשקפה שלך לגבי הנושא של הפורום? אני לא מבין מה ההשקפה שלך. קיבלתי את הרושם, שאתה מנסה לשמור בנושא על איזה הדרת כבוד בפני הרציונל הנורמלי של האיש מהשורה. מאין איזון כזה בין הדימיון שכרוך בנושא ומה שאנחנו יודעים בכלים נורמלים. מאין ניגוד לפייר סנייק שנותנת דרור לחשיבה המיסטית בסגנון פוסט מודרניזם ("חשיבה מיסטית פוסט מודרניסטית" המצאתי חיה חדשה) יענו קסטנדה, העז השחורה, תאוריות קונספירציה ושאר ירקות. טוב שיש את שניכם בפורום, ממש ין יאנג. אולי גיוון זה הדבר הטוב ביותר לפורום. אני לא בטוח איך כדאי לאנשים לגשת לנושא עתיר שאלות, האם לחשוב חשיבה אומנותית אוקולטיסטית, להסתמך על חוויות מיסטיות, אני ופייר סנייק, או להסתמך על ביקורת הגיונית ולנסות ליישר את ההדורין לזמננו אנו, אתה. או איזהשהוא קו אמצע. שאלות כאלה חשובות רק לנו, אני לא בטוח שיש איזשהיא גישה נכונה. אני לא בטוח שצריכה להיות בנושא שנראה להיגיון האנושי כמו הזיה של מסטול. בכל מקרה אני סתם מבלבל שכל. מה הגישה שלך לנושא העבמים?

levincor

New member
חמוד שלי, הסברים אני נותן רק לאשתי....

אבל,אני מבין שיצא לך ככה לא במתכון בסגנון הזה. מה הגישה שלי? תתחיל לקרוא בפורום ,לך 20 דפים אחורה ותקרא את כל ההודעות שלי ותבין בדיוק מה גישתי. אומר לך מה בטוח לא גישתי: לא להתיחס ברצינות ואפילו בצחוק לכל מיני אתרים קיקיוניים עם תיאוריות מטורפות ללא כל בסיס וללא כל הקשר , ללא כל הוכחות ,ללא כל עדויות, הכל המצאות הכל תהיות הכל תלוש ומרחף. אתרים כאלה שהוקמו בכמה אלפי שקלים כדי לספק איזה יצר של אנשים די אומללים המחפשים להוציא את ה"אמת שלהם" ושלהם בלבד.כאלה הרןצים להציל את העולם...תודה לא בשבילי. עבורם היו וכנראה שיש עדין אתרים ופורומים לכל מיני קונספירציות ותיאוריות או קומונות לנושאי תעלומות. שם מקומם.

nrtood

New member
אבל למה להתעצבן...

לא באתי בכוונה רעה. לא רמזתי שום דבר עליך או על האתר הזה. כל מה שאמרתי שבנושא העבמים שפיות ואובייקטיביות הם לא מדדים. זאת לא הייתה התקפה עליך.

levincor

New member
אנל'א מוצ'בן

ואני יודע שלא רמזת. בסדר. דוקא אני חושב ששפיות ואוביקטיביות חסרות מאד בתחום כדי להגיע לקהלים גדולים וחשובים. כשאנחנו מתבוננים כיצד הענין מוסבר בעולם או מתואר בידי אמצעי התקשורת אנחנו נתקלים לא פעם בלגלוג מוסה עקב אי השפיות ואי האוביקטיביות שהענף מקרין.

fire snake

New member
חחח! סרק! סרק!

טוב, אם בארזים נפלה שלהבת, כנראה לא הייתי מספיק ברורה. מצטטת את עצמי: כמעט השתכנעתי... דף ויקי! אבל אז הצצתי בכתובת הדף: roleplay.org... ro;play/org=משחקי תפקידים. זה מאתר למשחקי תפקידים! זה משחק, בז'נר שמסתבר שמקובל מאוד במשחקי תפקידים (כך אמר לי מומחה) - לכתוב סיפורי סבתא שמצלצלים לגמרי משכנעים. לא הבאתי את זה כתיאוריה לבדיקה - אלא כבדיחה. לכן התוספת ",לפחות תיהנו!" ומצד שני... הם לא עלו שםעל משהו במקרה? או שלא במקרה?

hamamin

New member
בין שאת מודעת או לא

אני הבאתי את זה לפניך ביום אחד מהאתר החדש "אנחנו לא לבד" שם לא התיחסו אל זה. מה שיפה פה שהם יצרו ,בנוסח האגדות האמריקאיות על עבמים וחוצנים,סיפור חמוד. לדעתי רוב האגדות על עבמים וחוצנים ומשה רבינו וים סוף ובריאת חוה מהצלע והכל---- אגדות על בסיס ---בחיים שלכם,בני אדם, לא תדעו את האמת על העולם ועל עצמכם. החוצנים שמסתובבים פה כל כך ירודים לעומת האלים הבוראים בעבר, שחבל על המאמץ לחשוף משהו השתלים שהוציאו מבני אדם דוגמת השתלים שבני אדם מחברים לקופים,לוויתנים ונשרים זה רק משיעמום. אם ממרתפי המשטרה החשאית הרוסית,אחרי המהפכה של 91 לא הוציאו חומר מעניין על עבמים אז אין משהו רציני והם פשוט לא רציניים מעבר לטכנולוגיות מתקדמות.

fire snake

New member
אה, זה פותר את התעלומה האמיתית היחידה

מאיפה לעזאזל נפתח לי הדף הזה??! כנראה נכנסתי לקישור שלך. elememtry, Watson.

hamamin

New member
והפוך, אגדות עם כוונת אמת

ריכוז מדהים של כל אגדות העולם מתחילתו ועד היום [ועד חזרתו של ישו\הרבי מלובביץ המשיח ] שתים עשרה פרקים של כל הסודות שנתגלו ו\או הומצאו מעולם. מלא איורים ותמונות צבע כיפי.

למעלה