תקלב ב-T68

dorit124

New member
תקלב ב-T68

שלום אנשים! אני צריכהעזרה דחוף כי נראה לי שיש לי תקלה במכשיר החדש שקניתי... אני לא מצליחה להכנס ל- WAP !!! כל פעם שאני מנסה המכשיר רושם לי: "כתובת המבואה חסרה, יש לבדוק את הגדרות האינטרנט" מישהו יודע מה זה???!!! ואיך פותרים את הבעיה??? אני אשמח לקבל תשובה מפורטת צעד אחר צעד.. תודה מראש.

dorit124

New member
הצלחתי לבד אבל...בעיה חדשה...

עכשיו אחרי שנשלחה לי הגירסה מאתר אריקסון והתקנתי אותו על אורנג ישראל , כשאני מנסה להתחבר הוא רושם לי: "שם משתמש או סיסמא שגויים" מה עכשיו?? אני כבר מתה להכנס ל- WAP ולהוריד לי תמונה חדשה... בבקשה עיזרו לי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת... תודה.

רועי.ג

New member
תשובות והגנות

קודם כל די לתקוף את דורית מה יש כל בחורה תקבל פה חינוך מחדש ??? אז היא השיגה מכשיר ביום אחד, נו אז מה. זה הרבה יותר טוב מאשר האחרים אשר מתייעצים מאיפה להוריד תוכנות פרוצות ראה שאלות לגבי קראקים של תוכנת LOGO MANAGER ועכשיו תשובות לשאלותיך: בתפריט הראשי תכנסי לתפריט "חיבוריות" שם בתפריט 5: תקשורת נתונים אחר כך : חשבונות נתונים להוסיף חשבון תבחרי את סוג החיבור (אני מניח שתבחרי ב GSM כי GPRS עדיין לא זמין באורנג´) ואז הוא מנחה אותך להכניס שם חשבון מס´ טלפון לחיוג (מס´ הגישה של אורנג´) שם משתמש סיסמא ושמירה זהו עד כאן אם יש עוד שאלות אני ב ICQ או במסרים בהצלחה

רועי.ג

New member
כן , עויינות למעשים לא חוקיים../images/Emo18.gif

ולא לדעות של אנשים עד עכשיו רוב העוינות בפורום היתה מופנת כלפי אנשים עם דעות שונות או משתמשי חברות שונות אני עוזר למישהי שלמעשה מתחברת למתחרים שלי אבל אני לא עויין לה. אני עויין למי שפורץ תוכנה ומבצע פעולות לא חוקיות ונכון שכולם עושים את זה אבל אין צורך להעלות את זה בפומבי ועל אחת כמה וכמה לא לעודד ולהסביר לאנשים אחרים איך לעבור על החוק צר לי אם אני נשמע מצטדק אבל בפורום השני שאני שותף בו (פאלם וחברים) מוחקים כאילו הודעות וחוסמים משתמשים שכותבים את ההודעות האלו. המשך חג שמח רועי

Zeos_30

New member
דוריתו´ש,

בכל שאלה על המכשיר המדהים הזה אשמח לענות לך במיידי, אני לומד את המכשיר כבר חצי שנה (dor121 זה אני הגבוה מפגישת בעלי הפורומים של תפוז עם המכשיר...) ומכיר כל פינה ושעל בו. שלחי לי SMS או התקשרי ואשמח לענות ולהסביר כל קושיה (פסח לא?). שחר 054814533

d@r121

New member
לברוח.... לנוס על נפשיכם.......

וואו איזה פליטת פה הייתה לי במפגש (והמבין יבין) בכל אופן אסור לפרסם מספרי טלפון אז פעם אחרונה רק כי אתה חדש ואני לא רוצה להסתבך איתה יא ענק...
ד
ר

d@r121

New member
ובקשר לקראקים ושאר ירקות

אחרי התייעצות עם גורם ביטחוני חשוב וסודי (טוב נגלה שוקו..) החלטנו שמהיום כל פרסום של קראקים ודרך השגתם או לחילופין קודי טכנאי של פלאפונים יימחקו למה
א) לא לפגוע בתפוז ע"י תביעות ב) לא לפגוע בבעלי מכשירים חסרי ניסיון שיבאו אליי בתלונות ד
ר

Nokia Fan

New member
כן אדוני המפקד../images/Emo70.gif

אבל יש לי שאלה: בקשר לקודים, האם הכוונה רק לקודי טכנאים, או שגם קודים תמימים כמו *#0000# אסורים?

geostant

New member
יש בכלל קודים רעים ?

כמו הקוד #Armageddon#* ??? אני לא מבין איזה קודים רעים יש.... באמת שלא נתקלתי באף קוד שגרם לנזק...נכון יש קודים שגורמים לחסימת כל השיחות הנכנסות / יוצאות וכו... אבל זה כל נורא לתקן וזה לא משהו בלתי הפיך... (נ.ב. אל תנסו את ה"קוד" למעלה - הוא לא יביא שום תועלת
).

דווקא יש

ישנו קוד לפתיחת נעילת סים לוק, לאחר 10 נסיונות לא יוצלחים, המכשיר טוטל לוס.

geostant

New member
אני לא מאמין בטוטלוס....

לכל דבר יש פתרון, אם לא בעזרת כבל ותוכנה פשוטה אז בעזרת מעבדת יורוקום או אפילו המעבדה הראשית בפינלנד... הרי כל מה שהמכשיר עושה זה לכתוב הוראה לג´וק שלו שלא לתפקד יותר למכשיר את מערכת צריבה או SELF DESTRUCTION בתוכו

dorit124

New member
תודה על היחס החם

אתה איכשהו היחידי שהתיחס אליי יפה בפורום הזה... יש לי באמת שאלה.. האם אתה יכול להמליץ לי על אתרי WAP לאריקסון T68 כדי שאוכל להוריד מהם שומרי מסך דרך ה- WAP? אני מנסה להיכנס לאתרים אלו ולא מצליחה: (איך רושמים אותם?) Wapster econ תודה על העזרה

d@r121

New member
what i mean is....

כשאמרתי קודים רעים לא התכוונתי לארמגדון אלה לקוד טכנאי שכאמור שייך לטכנאים כאילו דהההה דרך אגב הורדתי sim city ל9110 מגניב.... ולא יפהתגובותיכם לדורית... מה איכפת לכם איך היא השיגה את הפלאפון? גנבה אותו מרוצים
ככה לא מתייחסים ללקוחות אני יעביר אתכם קורס מהיר בשירות אחרת תחזרו לעוד באריזה
דורית רק תגידי מי עיצבן אותך ואני יעמיד אותו בפינה ד
ר

m e i r

New member
אז מאיפה משיגים T68

אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה והאם יש לו יתרונות בולטים, וכן האם יש בעיה להשתמש בו במי מהרשתות? תודה מראש.

dorit124

New member
לכל המעוניינים איפה קניתי T68

אני קניתי את הT68 שלי בחנות שנקארת "גלוב-ליין" היא נמצאת בקינג ג´ורג´ 46 ת"א

למעלה