תקלה בהתחברות לאתר הישן

SupermanZW

Well-known member
מזה כחצי שעה איני יכול להתחבר לאתר הישן, אני מקבל הודעות שגיאה כדלקמן:
Error 1020 Ray ID: 5ad1934b5e91cedc
Access denied

מספר הRay ID מתחלף עם כל רענון.

למה זה קורה וכיצד ניתן לפתור את התקלה?

SupermanZW

Well-known member
אני תוהה האם זו תקלה שקורית רק לגולשים מחוץ לישראל, כי שאלתי כמה גולשים מישראל ולהם אין את התקלה הזו. אני גולש מקנדה. אנא בדקו האם הFirewall שלכם באתר הישן החל משום מה לחסום כתובות IP שאינן מישראל.
אין לי גישה למסרים, אין לי גישה לדף הראשי, אין לי גישה לבלוג שלי, אני אפילו לא מגיע לשלב של ה Log in, הודעת השגיאה מופיעה באופן מיידי.

SupermanZW

Well-known member
גם גולשים נוספים מקנדה נתקלים באותה תקלה. אנא טפלו בבעיה.

SupermanZW

Well-known member
אפשר לגלוש מחוץ לישראל באמצעות VPN או Proxy, האיטיות באתר החדש נסבלת בקושי, בישן בלתי נסבלת ולעיתים מגיעה לTimeout. כדי לגלוש מAndroid יש להוריד את האפליקציה VPN Israel ולהפעיל לצורך גלישה באתר. כדי לגלוש ממחשבים עם מערכת הפעלה Linux יש להשתמש בדפדפן Google Chrome, להוריד תוסף SwitchyOmega ולהגדיר עבור אתרי תפוז את אחד הProxies מהרשימה באתר http://free-proxy.cz/en/proxylist/country/IL/all/ping/all . עבור מחשבים עם מערכת הפעלה MacOS ועבור iPhones טרם נמצא פתרון מניח את הדעת. עבור מערכת ההפעלה Windows אפילו לא ניסיתי. אבטחת המידע בה גרועה ממילא.

Yukita

Active member
מנהל
יש באופן כללי תקלות בהתחברות לאתר הישן. הוא עולה/לא עולה באופן בלתי צפוי עקב כל עניין המעבר למערכת החדשה.

כרגע כדי להגיע לפורום שאני מתעניינת בו, במקום להכנס בדרך בה נכנסתי בעבר - הכניסה היא דרך הדף הראשי (tapuz.co.il) ובחירת הפורום הרלבנטי מתוך רשימת הא'-ב' של הפורומים. הכניסה עם הלינק הישיר ששירת אותי עד כה כבר לא עובדת. אגב, גם הדרך העקיפה הזו עובדת רק לסירוגין, כי מדי פעם האתר הישן פשוט לא עולה (לאף אחד, בארץ או בחו"ל). כאמור, העניין קשור למעבר. מי שמצליח להכנס לפורום שמעניין אותו, שימהר להעתיק ולגבות כל דבר שמעניין אותו משם.

SupermanZW

Well-known member
יש באופן כללי תקלות בהתחברות לאתר הישן. הוא עולה/לא עולה באופן בלתי צפוי עקב כל עניין המעבר למערכת החדשה.

כרגע כדי להגיע לפורום שאני מתעניינת בו, במקום להכנס בדרך בה נכנסתי בעבר - הכניסה היא דרך הדף הראשי (tapuz.co.il) ובחירת הפורום הרלבנטי מתוך רשימת הא'-ב' של הפורומים. הכניסה עם הלינק הישיר ששירת אותי עד כה כבר לא עובדת. אגב, גם הדרך העקיפה הזו עובדת רק לסירוגין, כי מדי פעם האתר הישן פשוט לא עולה (לאף אחד, בארץ או בחו"ל). כאמור, העניין קשור למעבר. מי שמצליח להכנס לפורום שמעניין אותו, שימהר להעתיק ולגבות כל דבר שמעניין אותו משם.
השרת הישן כבר לא מתוחזק והוא בתהליכי גסיסה.

didalf

Well-known member
האם יש טיפול לזה שאי אפשר להתחבר מחו"ל?
@LeAnnDyIan לא יכולה להתחבר לא לחדש ולא לישן מארה"ב:
מתקבלת שגיאה:
Capture5.JPG

SupermanZW

Well-known member
האם יש טיפול לזה שאי אפשר להתחבר מחו"ל?
@LeAnnDyIan לא יכולה להתחבר לא לחדש ולא לישן מארה"ב:
מתקבלת שגיאה:
צפה בקובץ המצורף 240
האם היא גולשת מטלפון חכם? אנדרואיד או iPhone?
האם היא גולשת ממחשב? איזו מערכת הפעלה?
האם היא גולשת מiPad?
האם היא גולשת מSurface?
באיזה דפדפן היא משתמשת?

didalf

Well-known member
האם היא גולשת מטלפון חכם? אנדרואיד או iPhone?
האם היא גולשת ממחשב? איזו מערכת הפעלה?
האם היא גולשת מiPad?
האם היא גולשת מSurface?
באיזה דפדפן היא משתמשת?
גם דרך אייפון וגם מחשב וינדוז
דפדפן כרום אבל ניסתה גם פיירפוקס ואקספלורר וספארי בטלפון.

SupermanZW

Well-known member
גם דרך אייפון וגם מחשב וינדוז
דפדפן כרום אבל ניסתה גם פיירפוקס ואקספלורר וספארי בטלפון.
למכשירי Apple למיניהם לא מצאתי עדיין פתרון מניח את הדעת. לדפדפן כרום צריך להוסיף את התוסף SwitchyOmega ולהגדיר את אחד הProxies המופיעים באתר http://free-proxy.cz/en/proxylist/country/IL/all/ping/all
יש תוספי Proxy יעילים גם עבור Firefox, את הProxy יש להגדיר מאותו אתר שציינתי. עבור דפדפן Safari לא מצאתי פתרון.
חשוב: יש להגדיר את הProxy בתוסף לעבוד רק עם אתרי תפוז, אחרת תואט הגלישה בכל האתרים וזה מאוד מתסכל.

didalf

Well-known member
למכשירי Apple למיניהם לא מצאתי עדיין פתרון מניח את הדעת. לדפדפן כרום צריך להוסיף את התוסף SwitchyOmega ולהגדיר את אחד הProxies המופיעים באתר http://free-proxy.cz/en/proxylist/country/IL/all/ping/all
יש תוספי Proxy יעילים גם עבור Firefox, את הProxy יש להגדיר מאותו אתר שציינתי. עבור דפדפן Safari לא מצאתי פתרון.
חשוב: יש להגדיר את הProxy בתוסף לעבוד רק עם אתרי תפוז, אחרת תואט הגלישה בכל האתרים וזה מאוד מתסכל.
תודה לך

אבל שאלה לתפוז - מטפלים בזה? שגם אנשים שלא מבינים/לא רוצים להתעסק עם התוספים האלה יוכלו לחזור?

SupermanZW

Well-known member
תודה לך

אבל שאלה לתפוז - מטפלים בזה? שגם אנשים שלא מבינים/לא רוצים להתעסק עם התוספים האלה יוכלו לחזור?
על פי המידע שנשלח לי בדוא"ל מגיל, אל האתר הישן בוודאות לא יוכלו לחזור, גם הפסיקו לתחזק אותו, לגבי האתר החדש עדיין לא הוחלט האם ו/או מתי תתאפשר גלישה מחו"ל ללא שימוש בProxy או VPN עם כתובת IP ישראלית.

didalf

Well-known member
על פי המידע שנשלח לי בדוא"ל מגיל, אל האתר הישן בוודאות לא יוכלו לחזור, גם הפסיקו לתחזק אותו, לגבי האתר החדש עדיין לא הוחלט האם ו/או מתי תתאפשר גלישה מחו"ל ללא שימוש בProxy או VPN עם כתובת IP ישראלית.
ומה עם כל הפורומים של ישראלים בחו"ל? זורקים אותם?

למעלה