תקלה בלוח מכשירים

גיל בל

New member
תקלה בלוח מכשירים

לאחרונה נתקלתי בתופעה חוזרת ונשנית לאחר ריצת המראה ומעבר לסל"ד 6000/מתחילה בעיה בלוח בתצוגת הסל"ד,הנורית האדומה מתחילה להבהב לחילופין והסל"ד מראה משהו כמו 7200-שלא נראה סביר לגמרי. גם לאחר הורדת סלד ביישרה ואופקית התצוגה ממשיכה להשתגע עם הנתונים הנ"ל האם מישהו נתקל בתופעה הזו אי פעם?טמפ' ממשיכה להיות תקינה וגם מד גובה למישהו יש פיתרון? מודה מראש על העזרה. נ.ב.:בחימום מנוע עד 3200 לערך,התופעה לא מופיעה..גם אחרי 15 דקות .

רן פוני

New member
תקלה

אני נתקלתי בתגובות מוזרות בלוח המכשירים כתוצאה מהפעלת מכשיר קשר כאשר יצאתי לשידור במכשיר הקשר הופיעו תקלות מוזרות בתצוגה ,הדומות לתקלות שציינת , הפתרון היחיד היה להרחיק את גוף המכשיר מקרבת לוח המכשירים . בהצלחה.

נדמה לי שכן

היתה לי תופעה כזו טיפל בי איציק - מוסך אומני ברשל"ץ. הטורים עוברים סל"ד מסויים ויש צורך בכיוון (משהו עם מהירות הקול... - סליחה על הבורות). הנורית נדלקת לאחר מגבלת הסל"ד שמוגדרת בלוח השעוניםץ הפלאפון שלו: 067717421. מאחל לך בהצלחה.

weitzman

New member
תקלה בלוח מכשירים

גם אצלי בבאקאי עם לוח מנשירים דיגיטלי חל שיבוש קולוסלי ,בדיקה של הלוח אצל אומני העלתה שאין נל סיכוי לתקן את הנבלה.אי לכך נאלצתי להתקין מד סל"ד אנלוגי .

למעלה