תקלה במהלך סינכרון ?, מה פשר ההודעה

gadi7

New member
תקלה במהלך סינכרון ?, מה פשר ההודעה

במהלך הסינכרונים האחרונים אני מקבל הודעה בזו הלשון: Smart Heap Library Mem_Bad_Pointer. הסנכרון נעצר ואני צריך ללחוץ על OK או על Cancel . אני לוחץ על OK והסנכרון ממשיך כרגיל. בסוף הסנכרון אינני רואה שום רמז על מהות התקלה. לא ניסיתי ללחוץ על Cancel. מצורף לוג הסנכרון האחרון: HotSync operation started for Gadi on 12/23/06 21:06:39 OK Expense OK Quick Install 23/12/2006 21:06:39: mapa2go conduit started. 12/23/06 21:06:39 23/12/2006 21:06:53: mapa2go PALM conduit finished OK. 12/23/06 21:06:53 OK Note Pad OK Tasks OK Memos OK Documents To Go OK Media OK Calendar OK Contacts OK WorldMate -- Backing up WmCities to C:\Program Files\palmOne\Gadi\Backup\WmCities.PDB -- Backing up psysLaunchDB to C:\Program Files\palmOne\Gadi\Backup\psysLaunchDB.PDB -- Backing up Saved Preferences to C:\Program Files\palmOne\Gadi\Backup\Saved_Preferences.PRC OK Backup HotSync operation completed on 12/23/06 21:07:49 גם כשאני מבקש את הלוג בפאלם (ולא על ה PC), אני רואה רשימה וליד כל יישום- OK אינני מבין מה לא בסדר ומדוע ההודעה מופיעה. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור. גדי

gadi7

New member
שכחתי לציין :פאלם T5 מסונכרן עם

Palm Desktop. תודה, גדי

Ariyeh1

New member
חיפשתי

בספריית המידע של Palm ולא מצאתי איזכור להודעה כזו (בכל מיני וריאציות..)
האם ההודעה מופיעה בעת יישום ספציפי
אנא בדוק...

gadi7

New member
ההודעה מופיעה בתחילת הסנכרון

של Documents to Go 7.0, מיד אחרי שהיישום מופיע ברימת היישומים המסונכרנים, ולפני שמופיע חלון היישום השולחני של D2G. מייד אחרי שאני לוחץ על OK (פעמיים), מופיעה רשימת הקבצים אותם מסנכרנת D2G. עם זאת ולמרות זאת, הלוג טוען בעקשנות ש"OK Documents To Go" ובקבצים עצמם אין כל דופי. תודה אריה

למעלה