תקלה במכשיר htc hero

Free Ocean

New member
תקלה במכשיר htc hero

שלום לכולם
טוב לגלות שיש פורום כזה.. אשמח אם תוכלו לעזור לי : יש לי מכשיר htc hero שנקנה בחו"ל רציתי להתקין לו עברית ומצאתי המון מאמרים ברשת מה שמשותף לכולם זה צורך להתקין מנהל קבצים מהמרקט או כל תוכנה אחרת הבעיה שלי היא שאני לא מצליחה להוריד משם שום קובץ נכנסתי למרקט, בחרתי את המנהל קבצים וכל תוכנה אחרת רק לשם ניסיון וזה תמיד נתקע ב"מתחיל הורדה..." חשוב לציין שהמכשיר מחובר לwifi והגלישה באינטרנט מתבצעת כראוי המכשיר מעודכן לגרסא החדשה ביותר (התעדכן לבד) יש לכם מושג למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה רבה מראש,

kזאבי

New member
לא ברור לי איך המכשיר התעדכן לבד לגירסה החדשה

אם אני לא טועה צריך להגדיר קליינט של גוגל לפני שימוש במרקט, לפי השלב שאת מתארת, זה נעשה. בכל זאת - כיוון מחשבה. מעבר לכך לא עולות לי רעיונות. בכל מקרה, ניתן לעדכן למכשיר רום מחדש, ולהתחיל חיים חדשים, לא אמורה להיות בעיה.

Free Ocean

New member
תודה על התגובה ../images/Emo13.gif

כשאמרתי "התעדכן לבד" התכוונתי שכבר הגדרתי לו חשבון ג'ימייל שהיה לי והוא הציע לי לעדכן אז פשוט אישרתי. מצטערת אם זה לא היה ברור בכל מקרה, אחרי כמה שעות טובות של משחקים עם זה, הצלחתי לגרום לזה לעבוד (אין לי מושג מה היתה הבעיה בכלל). החלפתי כרטיס זיכרון ופתאום כל ההורדות ירדו בשניה. לאחר מכן החזרתי לכרטיס הישן וזה עדיין המשיך לעבוד... הזוי בהחלט מה שכן, יש למכשיר הזה גרסא מאוד משונה- 2.73.721.10 שאני לא מצליחה בשום מצב להתקין עליה עברית. בכל המדריכים יש את הקטע עם הקובץ פלאש וimg כבר בשלב הראשון של לחיצה על recovery זה לא עובד ורושם שגיאה. גם את הקובץ img הוא לא מצליח להעלות.. יש לך מושג למה או מה אני יכולה לנסות אחרת? שוב תודה!

Free Ocean

New member
זה דווקא הראשון שניסיתי

וגם כל שאר המדריכים לא עבדו.. אני תמיד נתקעת בקטע עם הקובץ פלאש אני אומרת גרסא מוזרה כי ראיתי שמדברים על 2.71 עם ספרות נמוכות יותר בסוף וראיתי עוד כמה אנשים עם גרסאות כמו שלי מתלוננים שהם לא מצליחים

kזאבי

New member
בכל מקרה שבעולם

את יכולה להוריד מאתר htc קובץ ruu שיצרוב לך גירסה עם סיומת אחרת. זה אולי ירגיע אותך, אבל זה לא אמור לעזור, כי כפי שכתבתי, המשך הספרות הם תלויות מפעילות, ולא כל כך רלוונטיות.

kזאבי

New member
אם זה הראשון שניסית

אז אני מוחמא
בכל מקרה, לא הצלחתי להבין איפה בדיוק את נתקעת. יש לך את קובץ הapk המסוים שבלינק שנתתי לך? כי יש לו קובץ מעודכן יותר, אבל נתקלתי בבעיות איתו. אם תוכלי לפרט יותר, יעזור לך יותר.
ולא, לא שמעתי על 2.71 , הגירסה האחרונה היא 2.73 - תוכלי לאמת זאת בפורום xda.

Free Ocean

New member
אתה כתבת אותו? כל הכבוד ../images/Emo13.gif

הוא באמת המדריך הכי קצר ונוח... כל השאר נורא מסורבלים בכל מקרה, אני אפרט בדיוק מה הבעיה : לאחר ההתקנה של הקובץ פלאש flashrec-20090815.apk שעוברת בהצלחה, אני פותחת אותו כמו שרשום במדריך עכשיו אני מגיעה לשלב שצריך ללחוץ על backup וכאן אני מקבלת שגיאה. גם בניסיון להעלות את קובץ הimg אני לא מצליחה, הכפתור הראשון פשוט חסום לי אז בהתחלה ניסיתי עם הקבצים שלך ואח"כ עם קבצים אחרים ואף אחד מהם לא עבד.. אני מיואשת

kזאבי

New member
האופציה הראשונה חסומה לפני בקאפ

את מקבלת שגיאה לבקאפ? לא שמעתי על דבר כזה. נסי לכבות ולהדליק את המכשיר ולנסות שנית. ועכשיו הקשיבי. אין מקום ליאוש באנדרואיד. תמיד נמצא הפתרון. לפעמים הוא קצר ולפעמים ארוך. תמיד ניתן לצרוב מחדש, ולהתחיל חיים חדשים.

Free Ocean

New member
ניסיתי את זה עשרות פעמים לדעתי

אני תמיד מקבלת שגיאה.. לא איכפת לי לנסות כל דבר, אין שום חומר על הפלאפון הוא חדש לחלוטין, רק מערכת הפעלה. כך שאם יש לך פיתרון עבורי שאולי יכול לפתור לי את הבעיה אני אשמח להסבר מפורט תודה רבה על הכל

kזאבי

New member
אה, שכחתי

אמנם אני כתבתי, אבל לא המצאתי אותו. יש שם קרדיטים.

kזאבי

New member
אגב

יש מדריכים מסובכים שלא מצריכים מרקט בשביל להתקין עברית, אבל העובדה שאת לא מצליחה להוריד מהמרקט היא לא תקינה, גם אותה צריך לפתור.

yidan

New member
שלום

לחבר שלי יש גלאקסי והייתה לא את אותה בעיה במשך שבוע אפילו בטלפון עם אורנג לא ידעו מה לעשות שאני באתי אליו אמרתי לו שיש לי פתרון לוציא את הבטריה את הסים ולהחזיר הוא התחיל לצחוק עלי ואחרי התערבות קטנה המרקט התחיל לעבוד נשמע דבילי אבל מאז זה עובד בלי בעיה

Free Ocean

New member
כן זה הסתדר לי כבר

אין לי מושג מה הקטע הזה, אבל אני רואה המון שמתלוננים על הבעיה באמת כל המשחק של החלפת כרטיס זיכרון/הוצאת סוללה/הוצאת סים וכו' בסוף פותרת את זה

למעלה