תקלה בנגן...

הגששית

New member
תקלה בנגן...

אשמח לקצת עזרה מכם
הנגן שלי מפסח, עד עכשיו עבד כמו בובה, לא אכל בטריות, איכות שמיעה מעולה, והכל טוב ויפה. לפני שבוע+, פתחתי את הנגן, ואיכות הצליל השתנתה. השירים נשמעים באיכות של הד... משהו הזוי לגמרי P-: עכשיו, כשלוחצים על החוט של האזניות, בחיבור שלהם לנגן, וקצת משחקים עם זה ולוחצים חזק זה עובד כרגיל, הבעיה היא, שאני לא מתכוונת ללחוץ על הMP כל זמן שאני רוצה להאזין לשירים, זה לא מעשי. קיצר, הבעיה היא בחור של האזניות, ניסיתי להחליף אזניות ואותה בעיה- צריך ללחוץ חזק. מה עושים?! בתודה מראש.. יום טוב

stardust19

New member
כנראה שיש לך עדין אחריות על המכשיר

אז עדיף שתפנה ליבוא או לחנות ממנו רכשת את הנגן, אולם אם אין כזה ניתן כמובן לקנו ב2-3 שח שקע לאוזניות סטריאופוניות 3.5מ"מ ולהלחים לבד->לא מומלץ למי שלא פירק בחיים שלו שום מוצר אלקטרוני ו/או החזיק בידיו מלחם אי פעם.

הגששית

New member
סרטים, אה?

ממה זה קרה בכלל? לא זרקתי אותו על הקיר, לא הפלתי אותו לים, לא בעטתי בו ודרכתי עליו =/ ארררג!

stardust19

New member
זה קורה לפעמים, אפילו בנגנים הטובים

ביותר- הכל תוצרת סין ובסין תמורת 1$ ביום הם ייעשו כמעט הכל ולא פלא שמתפקשש להם פה ושם. אין מה לעשות ככה זה. כמו כן גם הרבה רובוטים מייצרים את המוצרים הללו ןיש דבר כזה שנקרא הלחמה קרה-כמעט בכל המוצרים זה קיים עכשיו ולפעמים זה פשוט לא מחזיק מעמד

למעלה