תקלה בנוגע לצפייה בתגובות בפייסבוק

rando4

New member
תקלה בנוגע לצפייה בתגובות בפייסבוק

שלום חברים - שאלה בנוגע לתקלה טכנית באפליקציית הפייסבוק:
כאשר אני לוחץ על האופציה "לצפייה בתגובות", למרות שמוצג לי שישנן מספר תגובות בנוגע לססטוס מסויים מופיעה לי ההודעה הבאה: "אין תגובות עדיין". לחלופין אני יכול לצפות בקבצי gif שפורסמו בתגובות בלבד, ללא התגובות הרגילות.
ניסיתי למחוק את האפליקציה ולהתקין מחדש, אך ללא הועיל, וטרם מצאתי אופציה בהגדרות האפליקציה לתיקון התקלה. אשמח לסיוע שלכם בנושא!
תודה מראש, רן.

rando4

New member
עוד כמה פרטים בנוגע לבעיה

מדובר בפרופיל פרטי, המכשיר הוא מסוג lg g4, מערכת הפעלה android 6.0 .
מצורפים תצלומי מסך להדגמת התקלה, המתארות את המצב לפני הלחיצה על התגובות, והתוכן שמופיע לי אחרי.
תודה רבה מראש!

rando4

New member
עוד נתון אחרון:

כרגע ניסיתי להיכנס מטלפון אחר למשתמש שלי, והתקלה הופיעה גם שם, כך שלדעתי מדובר בתקלה בהגדרות האפליקציה, שטרם איתרתי אותה.
תודה רבה מראש לעוזרים :)

shoosh2607

Member
מנהל
כרגע בלבלת אותי

אני חשבתי שיש בעיה באפליקציה אבל אם נכנסת מטלפון אחר וגם שם יש בעיה, סביר להניח שהבעיה בחשבון שלך ולא באפליקציה.
1. מה קורה במחשב?
2. אתה לוחץ על תגובות ולא מקבל כלום?

rando4

New member
אני אסכם בצורה פשוטה יותר:

אני עכשיו מבין שהתקלה היא בחשבון ולא באפליקציה.
גם דרך האפליקציה וגם דרך המחשב, כאשר אני לוחץ על האופציה "לצפייה בתגובות", אני או לא רואה תגובות כלל, או רואה אך ורק קבצי GIF / תמונות /אימוג'ים שפורסמו בתגובות בלבד, ולא את היתר.
ההבדל הוא שדרך המחשב יש לי אפשרות ללחוץ על האופציה "תגובות מובילות (לא מסוננות)", ולראות, בנוגע לסטטוס המסויים שסימנתי אופציה זו, את כלל התוכן.
ברצוני לשנות את ההגדרה לצפייה בכלל התגובות ללא סינון, וטרם מצאתי את הגישה להגדרה הזו.
מצטער אם בלבלתי ואשמח לעזרה בנושא. תודה רבה מראש!

shoosh2607

Member
מנהל
חפרתי בגוגל

יש כמה אופציות -
1. נטרול חוסם פרסומות
2. זה יכול להיות באג ואז זה מסתדר מעצמו

rando4

New member
תודה רבה!!

ממש תודה רבה על ההשקעה!!
אני אעדכן ואבדוק את הנושא