תקלה בסינכרון T5 - עזרה...

יוב4

New member
תקלה בסינכרון T5 - עזרה...

אני מנסה לסנכרן בין הפאלם שלי (כמו שאני עושה כל יום בשנים האחרונות) וזוהי ההודעה שאני מקבל: (ERROR: EASNotify.dll failed a confirmation query and canceled the sync operation). HotSync Error: An application cancelled sychronization or failed to respond to a HotSync notification. Please ensure that you are not currently editing data using applications such as Palm OS Desktop or Install Tool. (8009) מה לשעות?

האם סגרת את כל התוכנות במחשב? אם כן,

וזה לא עזר, נסה לאתחל את המחשב ואת הפלם (איתחול רך כמובן)

יוב4

New member
סינכרון

לצערי לא עזר. ועשיתי איתחול חם. עכשיו כל החומר ו-DATA במחשב ואני לא יחודע לסנכרן בינהם... הצילו .... זה כלי עבודה בשבילי תודה

gadi7

New member
אם כל הדאטה נמצא במחשב השולחני

(כתוצאה מסינכרונים קודמים) ואין חשש לאיבוד מידע, פשוט בצע Hard reset ל- T5 שלך ואולי תפתר לך הבעיה. בקובץ המצורף מפורטות שתי דרכים לביצוע Hard reset ל- T5.

יוב4

New member
נתחיל מהתחלה ...

לא הולך הרעיון של של איתחול החם, פשוט לא זז ולא מסנכרן. איך אני יכול להעביר את ה DATA שבפאלם DESKTOP לפאלם הידני ? חייבת להיות דרך, אנא עזרה - אני כבר מיואש...

קובביס

New member
לביטחון ה DATA

ב- PC בכונן C כנס ל PALM ושמור את כל ששמור תחת שמך בקובץ נפרד. לרוב זה נמצא ב C:\Program Files\Palm עכשיו, כשהמידע שמור ומוגן, אתה יכול לנסות ולפתור את הבעייה. ב DESKTOP כנס ל HotSync/custom ותוכל לשנות את הקביעה של מקור ויעד העברת האינפואמציה. כ"כ, ב PC START/PALM תוכל לשנות את בעברת המידע בעזרת PIM conduit sync , תוכל לשנות את בסינכרון ושהגדרות הסינכרון יקבעו מחדש. בהצלחה

יוב4

New member
אני מיואש...

לא מצליח לסנכרן למרות הכל. העתקתי את התיקיה לאחת נוספת אבל אני לא מצליח שנות את הקביעה בנוגע למקור העברת המידע. מה לעשות???????????

למעלה