תקלה בסקס

שילת281

New member
תקלה בסקס

היי חבר'ה.. אשמח לתגובותיכם. לפני כשבוע חידשתי קשר עם בחור מהעבר שמאוד מצא חן בעיני אבל בזמנו זה לא הלך בנינו. הגעתי אליו לדירה והיה סקס ממש טוב, הבחור התפרע עם כל מיני תנוחות ואמר כמה שדמיין את הרגע הזה ואפילו התפלאתי איך הוא החזיק מעמד הרבה זמן. אממה.. לפני 3 ימים נפגשנו שוב, האמת לא באתי במוד ובמטרה שנשכב (תמים מצידי), זה היה דיי ספונטני כי הייתי באזור שלו ודיברנו אז קפצתי אליו. העניינים התחממו ואז פיתאום לא עמד לו. הוא ניסה בכל זאת בדרכים אחרות שאני אגמור אבל לא הצלחתי כי לוקח לי יותר זמן עם מישהו חדש. ואז זהו כבר התארגנו ללכת לישון, דיברנו קצת ואז כן הוא הצליח ושכבנו פעם אחת.. אבל לא כמו פעם שעברה בטירוף .
עכשיווו ההרגשה שלי היא שירד לו ממני, למחרת הוא לא סימס לי אפילו!! אני זאת שסימסתי לו בלילה אם הכל בסדר ואני בסרט על זה.
יש מצב שזה בגלל הקטע שלא עמד לו?? אני די מתבאסת כי קיוויתי שאנחנו נוכל איכשהו כן לפתח את הקשר הזה למשהו אפילו יותר רציני עם הזמן. כן אני יודעת שיש כאלו שיחשבו שאני חיה בסרט כי הוא שכב איתי פעמיים כבר בלי שזה קשר רציני ובטח הוא לא רואה בי משהו מעבר. מה דעתכם? מה עושים

מחכים בסבלנות כנראה...

אבל אם הוא לא סימס לך אפילו, הוא נראה לי שהוא חתיכת חרא...בלי קשר לזה שבא לו עלייך או לא.
מה היה כשאת סימסת לו? מה הוא ענה? מה ההתפתחויות מאז?

Sharoman

New member
מאיפה אתה מביא את השפיטה הזאת?

הוא מחוייב על פי איזשהו חוק או כלל לסמס לה כל 12 שעות?
קורה שאנשים עסוקים.

שילת281

New member
כן האמת שזה ביאס אותי

פעם ראשונה ששכבתי עם מישהו והוא לא דיבר איתי למחרת.
אני כתבתי לו והוא ענה רגיל שהכל בסדר והסתמסנו קצת.. לא משהו מיוחד

פונציק

New member
הרבה מעט מדי מידע, והרבה תיאוריות באוויר.

מן הסתם אנחנו לא יודעים מה עובר לו בראש. הרשימה של האפשרויות היא כמעט אינסופית.
האמת היא שאת לא מכירה אותו, ואת גם לא יודעת אפילו אם הוא אדם שהיית רוצה קשר רומנטי איתו. כרגע כל מה שאת יודעת זה שהיה סקס אחד טוב, אחד פחות, ואת ההתרשמות שלך ממנו שאף אחד לא יודע עד כמה נאמנה למציאות.
&nbsp
אין לי ספק שזה עניין מלחיץ, אבל אין הרבה שאת יכולה לעשות. כמוך, סביר להניח, שאם את מעניינת אותו, גם הוא עושה הרים מעכברים. כל סמס, טלפון, או כל דבר אחר גם אצלו יכול להתפרש ב1000 דרכים שונות. אולי הוא נבוך מדי בשביל להגיב, אולי הוא נלחץ מהצעדים שלך ומפחד שסקס טוב פתאום הפך לכאב ראש פוטנציאלי. אולי הוא מאוהב בך, וחושב שהוא הרס את ההזדמנות שלו, אולי הוא סוכן מיוחד והוא משתמש בך ככיסוי.
&nbsp
ההמלצה היחידה שלי היא פשוט לחכות ולנסות להירגע. אני יכול כמעט להבטיח לך שבמציאות, ביום יום, הוא אדם הרבה פחות מרגש. כל בחורה שחושבת שאני הבחור הכי מגניב בעולם, פשוט הניחה ככה, ואני שיחקתי את התפקיד שהיא נתנה לי.
אני לא באמת הבחור הכי מגניב בעולם.

שילת281

New member
אני כן מכירה אותו.. אבל לא לעומק

יצאנו לכמה דייטים לפני חצי שנה וזה לא המשיך (מצידו). אבל נשארנו בקשר והיינו מדברים מידי פעם. אני פשוט הרגשתי פספוס איתו כי הרגשתי שכן יש משיכה (וצדקתי) ורציתי שנכיר מעבר ל 3 פגישות שהיו.
ברור לי שהוא לא מושלם אבל באמת רציתי שנצא קצת לבלות ונכיר בלי להתחייב למשהו אבל הוא מתרחק... לא דיברנו מאז יום שישי לצערי

פונציק

New member
הכוונה היא שההיכרות היא יחסית שטחית מטבעה.

אנחנו מתנהגים שונה לגמרי בסיטואציות שונות, ואת מכירה את הצד שלו שמנסה להרשים בחורות (או במקרה שהחששות שלך מבוססים, אז גם את הצד שרוצה להיפטר מבחורות).
&nbsp
הכרתי לא מעט בחורות שנראו לי מגניבות בהתחלה, אבל בדיעבד, ראיתי רק את הצד שהן רצו להראות לי, ואת השאר השלמתי עם הדימיון שלי. לפעמים בן אדם נראה מאוד נחמד, אבל מעבר לחזות מסתתר אדם זבל (אני מנחש שאני לא צריך לספר לך את זה).
גם אני, כמו שהזכרתי כתגובה הראשונה שלי, מציג דמות. המטרה היא לא להונות, אלא להראות את הצד הכי טוב שלי; אני מנסה למכור את עצמי. קשה לי להאמין שהחוויה בפגישה השנייה עזרה יותר מדי לדמות של הרב זיין שהוא בנה בפעם הראשונה.
&nbsp
מעבר לזה, הניחוש הכי טוב שלי זה שהחוויה הייתה מאוד לא נעימה בשבילו, ושהוא לא ממש אוהב לחשוב על זה. אבל כמובן, זה רק ניחוש.

Sharoman

New member
דברים כאלה קורים

אין כאן מה להטיל האשמות, כי לאף אחד מכם לא הייתה שום השפעה על זה.
יכול להיות שהוא לא ציפה לשמוע ממך וכבר הספיק לאונן ולגמור כמה פעמים קודם, יכול להיות שהוא היה לחוץ מידי, יכול להיות כמעט כל דבד ובאמת שאין מה להיכנס לזה.

עכשיו לגבי כך שהסקס לא היה משהו, הוא כנראה עדיין היה דיי רגיש למצב והיה איזשהו חשש שלא יעמוד לו שוב אז לא הייתי מצפה ליותר מידי.
שנית, לא אמורה להיות שום בעיה לבקש ממנו להיות יותר אקרובטי במיטה, בטח לא כשאת רוצה את זה.
בנוסף, מדובר בפעם השניה שלכם בסך הכל, מי יודע מה יהיה בפעם הבאה (אם תהיה) ובפעמים אחריה.
נראה לי מאוד חבל לוותר כבר על ההתחלה על משהו שלא התנסת בו מספיק, במיוחד כשהניסיון הראשון שלכם היה כה מוצלח.
אבל שוב, עניין של תקשורת - תגידי לו מה את רוצה/אוהבת.

לגבי כך שהוא לא שלח הודעה, מי ישמע?
את שלחת לו הודעה באותו לילה ואם זה לא מספיק שאלת אותו אם הוא בסדר?
כלומר, קודם כל את פנית אליו וסביר להניח שהוא לא רוצה ישר להציק לך 12 פעם ביום ובטח לא מיד אחרי שכבר דיברתם (או שהוא סתם היה עסוק באותו יום).
שנית, כשאת שואלת אותו אם הוא בסדר אחרי שבהתחלה לא עמד לו ולאחר מכן כן הצלחתם לשכב, את רומזת לו שמעבר לכך שלא נראה לך תקין שלא יעמוד לו (כלומר, יכול להתפרש שמשהו בו לא בסדר), אז גם הסקס עצמו כנראה לא סיפק אותך.
במילים אחרות, מאוד יכול להיות שהוא פשוט מרגיש קצת נבוך ומוחלש מולך וצריך קצת זמן להחלים.
אם חשוב לך מספיק את יכולה לתת לו עוד הזדמנות ואפילו להציע או לרמוז לו שאת רוצה לצאת לדייט ממשי ולא סתם להיפגש בבית בשביל סקס.
אחרי שתהיה לו הזדמנות להתרגל אליך קצת דברים אמורים לחזור לשגרה.

שילת281

New member
הצעתי לו

שניפגש בשבת והוא אמר שהוא לא יכול כי קבע משהו...ומאז לא דיברנו (יום שני היום) ממש חבל לי שהוא לא מנסה ולא נותן לזה צ'אנס ואני לא רוצה להציק לו.

Sharoman

New member
תראי, עושה רושם שהוא לא בעניין או שמשהו מעכב אותו

אם שיחררת, עזבי אותו לנפשו ושלא יבזבז את זמנך.
בעתיד הייתי מציע לא לנסות בכח להיפגש עם אנשים שלא משקיעים בך את מה שאת מוכנה להשקיע בהם.

ניחוש על סמך ניסיון חיי:

דווקא כשלגבר מאוד אכפת מבחורה או שהוא שיש משהו שמלחיץ אותו- נגיד הוא רוצה להרשים אותך מאוד- אלו המקרים שלא עומד הזין.
אני ממש ממש בספק שירד לו ממך.
&nbsp
לא עמד לו, הוא התבאס בטירוף על עצמו, את לא גמרת, הוא חושב שהוא היה גרוע ושהוא לא עושה לך את זה..
לכן הוא לא מסמס.
הוא פשוט נמנע מהסיטואציה שיש בה פוטנציאל לפגוע בו עוד- ככה הוא חושש.
&nbsp
אני מציעה לך לכתוב לו הודעה בסגנון הזה:
הי! היה לי מעולה איתך בפעם הראשונה ששכבנו. אני מרגישה שהפעם השניה היתה קצת עקומה בשביל שנינו. קורה.
פעם שלישית i scream? ��

Sharoman

New member

שילת281

New member
וואו זה ממש ישיר חחח

כן היה לי מעולה בפעם הראשונה... ואני לא יודעת מה קרה בפעם השניה שהוא פשוט התרחק ממני... הצעתי לו שניפגש בסופ"ש והוא לא זרם. אני אוכלת על זה סרט
!
בינתיים שיחררתי כי אני לא רוצה להלחיץ/להציק
אבל חבל לי ממש כי אני מכירה את הבחור, יצאנו לפני חצי שנה ובא לי שנצא קצת ונכיר בלי משהו מחייב אבל לא יודעת מה נסגר איתו. כמובן אני לא יודעת מה עובר לו בראש.. אולי הוא חושב שאני רוצה רק סקס, אולי הוא חושב שאני חותרת למעבר ובגלל זה חתך. אין לי מושג !

אל תאכלי סרטים!

הצעת, הוא לא מעוניין, תודה ושלום.
&nbsp
יש מספיק אחרים שיהיה איתם פוטנציאל וגם ירצו להפגש.
צריך שניים לטנגו.

פונציק

New member
מה שמיצי שאלה גרם לי להתהות

כמה אנשים כבר הציעו להציל אותך מהמחסור בסקס? בימים ה"טובים" של הפורום, פוסט כזה היה מוביל לזרם בלתי פוסק של גברים שמתנדבים לעזור.

פונציק

New member
אוי ויי. לאן הפורום התדרדר...

פעם היית צריכה רק שם משתמש של בחורה בשביל לקבל הצקות בלתי פוסקות. כנראה עכשיו עם טינדר, אף אחד לא טורח יותר, או שכולם נמצאים במקומות אחרים.

שילת281

New member
כנראה

ולגבי הבחור ההוא... תדע שצדקת. אני בניתי לו תדמית של האביר על הסוס הלבן חח ממש ניתקעתי עליו ומסתבר שהוא לא מה שחשבתי. יצאנו עוד פעם אחת ושכבנו גם. בסקס הוא סבבה אבל הוא הוריד לי בטירוף... יש לו קטע שהוא מתחשבן על כסף שזה הכי מוריד, בעיקר כשאני יודעת שהוא מרויח ממש ממש טוב. לגמרי בניתי לו תדמית של מישהו מהמם ומדהים אבל זה ממש לא ככה.. ולא רק על כסף התחשבן איתי עכשיו כשאני חושבת על זה... קיצר... נראה לי שצדקת והוא לא כזה מדהים כמו שעשיתי ממנו

פונציק

New member
עד כמה שאני אוהב להיות צודק, אני מצטער לשמוע.

אני מקווה שלפחות תקחי את זה כחוויה לימודית.

למעלה