תקלה ב-TX

the c

New member
תקלה ב-TX

ה-TX שלי נכנס למצב של לופ. כל פעם שאני לוחץ על האייקון או על הכפתור של הבית כדי להכנס לתפריטים הפאלם מבצע לעצמו soft reset.

yoovee

New member
כנראה תוכנה בעייתית שהתקנת לאחרונה,

איך שהפאלם מבצע soft-reset, לחץ על מקש "למעלה" לביצוע warm-reset (או שתבצע כזה יזום) ותנסה להסיר דברים שהתקנת לאחרונה. אחרי שאתה מוחק או מנטרל משהו שנראה לך חשוד, בצע soft-reset רגיל ותראה אם הבעייה נפתרה. אם לאו, תמיד ישנה האופציה הדחוקה של hard-reset (כפתור power לחוץ תו"כ האתחול) אבל תדאג שיש לך גיבויים עדכניים כמובן... אם תבחר באופציה האחרונה, אל תסנכרן ישר את הכל - נסה להתקין את התוכנות אחת אחרי השנייה עד שתגיע לפושעת.

יש לי אותה בעייה בטראו 600

הסרתי את כל התוכנות , ובסוף הסינכון הוא מבקש לבצע ריסט (בתבצע hard - reset). החלפתי שם (יוזר חדש) המכשיר עובד , אבל לא ניתן לעשות שיחזור נתונים מהכרטים, כי התוכנה לא מותקנת! השאלה איך אפשר לבצע שיחזור מהכרטיס ללא התוכנה "גיבוי פלוס" ? ולמה בכלל זה קורה?

splashy

New member
צריך להעתיק את תוכנת הגיבוי לכרטיס

כדי שאפשר יהיה להפעיל אותה מהכרטיס על פאלם נקי (לאחר הארד ריסט) שהתוכנה לא מותקנת עליו.

תוכנת הגיבוי מועתקת לכרטיס אוטומטית

ברגע שמבצעים פעולת גיבוי , התוכנה מיועדת לגבות את כל מה שיש על הפאלם . לאחר הארד ריסט לא מופיעים כל האייקונים אז איך משחזרים ? לא ניתן להיכנס לתוכנה !

splashy

New member
פשוט נכנסים לכרטיס, מפעילים את

התוכנה ומשחזרים. לכרטיס יש קטגוריה משלו בתפריט. לוחצים עליה והסמל של תוכנת הגיבוי אמור להופיע.

אני נכנס לכרטיס דרך הקטגוריות

ומופיע שם רק הנתונים מקום פנוי וכ"ו , אין אל מה לילחוץ. תוכנת הגיבוי נקראת "גיבו פלוס"

splashy

New member
דרך הקטגוריות של המסך ראשי

או דרך Info תחת App? זה אמור להיות במסך הראשי בקטגוריה של הכרטיס. אם זה עדיין לא שם אז פשוט תתקין את זה לכרטיס, זו פעולה פשוטה, חבל סתם לשבור את הראש.

נפתרה הבעייה

תודה לכל מי שעזר

לאחר נסיון התקנת תוכנה

לחצתי על האייקון החדש ,ובאותו רגע הטראו 600 ביצע הרד ריסט . מאז כל סינכרון שביצעתי לא צלח המכשיר ריסט עצמו או שכתב יש צורך לבצע ריסט(כל פעם הרד ריסט). גם לאחר הסרת כל התוכנות, ואפילו החלפת יוזר , כלום לא עזר, למעט פעם אחת ,ובסינכרון נוסף שוב חזרה התקלה. נכון לעכשיו הטראו בסדר כולל עברית + כל התוכנות שהיו קודם. וכמובן כל החומר ביומן פגישות אין לי מושג מה קרה ואך ניפתרה הבעיה. "סוף טוב הכל טוב"

למעלה