תקלה טכנית בשלט שמשגעת אותי - מה לעשות?

• פותח הנושא ori 6
  • פורסם בתאריך

ori 6

New member
תקלה טכנית בשלט שמשגעת אותי - מה לעשות?

יש לי PS3 שקניתי לפני כשנה וחצי +-

משלב מסוים התחילה בעיה בשלט שמחמירה עם הזמן.
האמת, יצאתי לא העיפרון הכי מחודד בקלמר שלא קלטתי עדל לאחרונה שזה שלט אלחוטי...

בכל מקרה, יש לשלט מעין תקלת טעינה. אני משחק משחק, השלט מחובר לקונסולה, ואז הוא "מת" לשניה וחצי, מהבהב, וחוזר לעצמו.

מה עושים במצב כזה?
יש לי עדיין אחריות?
כמה עולה שלט ל-PS3?

מישהו 2

New member
תקנה שלט חדש

הכי זול שמצאתי -
https://gadgetsandmore.co.il/he/catalog/original-ps3-wireless-controller-3-%D7%A9%D7%9C%D7%98-%D7%91%D7%A7%D7%A8-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99-%D7%9C%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%9F

*לא מכיר את החנות
* אם תרצה אפשר לקנות את השלט ברשתות המוכרות ב- 280 ש"ח

בינתיים, משהו שאתה יכול לעשות עם סיכוי קלוש לפתרון הבעיה:
בצד האחורי של השלט יש כמו חריץ, אתה מכניס לשם קיסם ולוחץ כמה שניות וזה מאפס את השלט. אולי יעזור

jony8b

New member
קרה לי את זה ,אבל בps4

אחרי כבר חודשים ,התצבנתי ,פתחתי את השלט
ניתקתי את הסוללה וחיברתי בחזרה את הסוללה,וסגרתי הכל .
ומאז בלי עין הרע ,עובד מצוין.

ori 6

New member
יכול לרשום בכמה מילים איך פותחים את השלט ועושים את זה?

או שזה פשוט יחסית?

evilplate

New member
ניסיתי והצלחתי עם שלט פס3 אבל לא בצורה הכי אידיאלית

אחת מהמסילות לא נכנסה בחזרה כמו שצריך ופשוט השארתי אותו ככה, אבל זה בעיקר עניין של אסתטיקה.
&nbsp
לא משנה, מה שמנסה לאמר זה שזה די פשוט למי שיש חוש טכני (לי אין ממש), תכתוב ביוטיוב Disassemble and Reassemble a PS3 controller, תראה את הסרטונים ותעקוב אחרי ההוראות. כמובן תעשה רק אם נראה לך שהבנת שלא תפרק סתם ולא תוכל להחזיר. בהצלחה.

מישהו 2

New member
כמו שזה נשמע, אין לו מה להפסיד האמת

זה לא שלט לשחק איתו, במצב הזה.
&nbsp
באופן אישי יצא לי לפתוח ולתקן כמה וכמה שלטים בעזרת מדריכים ביוטיוב. אני אמנם סידרתי את הבעיה המקורית שהייתה לי איתם. אם זה להחליף טריגרים או קפיצים חלודים .
&nbsp
ברגע שאתה פותח את השלט הוא כבר אף פעם לא יהיה 100% ממה שהוא היה. אבל עדיין יתפקד כשלט טוב

למעלה