תקלה מוזרה בדואר יאהו.

evike

Well-known member
מנהל
תקלה מוזרה בדואר יאהו.

כשאני פותחת את תיבת הדוא"ל הנכנס, אני רואה את כל התפריטים בצד, לחיצה עליהם לא נפתח כלום, אבל משטח הדואר ריק. בסרגל הכלים למטה מופיעים מס' המיילים שלא נקראו.
אם אני רוצה לכתוב דואר חדש, אין בעיה, גם לחיצה "אל" פותחת את כל הכתובות. חיפוש מייל מסויים בתיבת החיפושים פותח את החיפוש, התוצאה נראית בתיבת החיפוש, אבל החיפוש מסתיים בכלום.
(גירסה בעברית)

זה קורה רק בשועל ובכרום. באקספלורר המיילים נפתחים, אבל בתפריטים באנגלית, מצד שמאל, והממשק הוא גירסה ישנה ובסיסית, עם הודעה שהדפדפן לא נתמך.

ניקיתי קוקיס, ניקיתי עם CCLEANER, בדקתי וירוסים ורוגלות, איפסתי את הכרום, בקיצור, עשיתי כל מה שנראה לי שאפשר, אין שינוי.
באפליקציה האנדרואיד אין בעיה, וכניסה רגילה שם דרך גוגל פותח את תיבת המיילים, אבל שוב, באנגלית.

מ"ה XP בעברית.
מישהו חווה בעיה כזאת? יש פתרון?
תודה ושבת שלום.

eladts

New member
יכול להיות שחוסם הפרסומות

חוסם גם אלמנטים מהאתר בטעות. נסי לגשת לאתר ללא חוסם פרסומות במצב גלישה אנונימי.

evike

Well-known member
מנהל
נכון, בשועל אכן מופעל חוסם פירסומות, אבל בכרום לא

ואין אפשרות להכנס לחשבון המייל כאנונימית ללא שם משתמש וסיסמה.

dani666

New member
בממשק אנגלי עם yahoo אין לי בעייה בשועלאש. ...

... וכמובן עם חוסמי פרסומות למיניהם (+Hosts) פעילים. קשה לי להאמין שהממשק העברי שונה מהותית מהאנגלי.

evike

Well-known member
מנהל
אני מעדיפה את הגירסה העברית

מעצבן מאד שהניקוד הוא LTR ולא RTL עד שהם סידרו את זה, לא בא לי לחזור אחורה.
ניסיתי בגלישה פרטית, לא שינה כלום. עם חוסם פירסומות, בלי חוסם פירסומות, הוא פשוט עושה שרירים... גם במחשב בעבודה.
מחכה לתשובה מידיד שגם הוא עם יאהו בעברית במחשב עם XP, כדי לדעת האם הבעיה אצלי, או שאצלם.
תודה.

evike

Well-known member
מנהל
גם אצל הידיד היאהו לא עובד

אין לו שועל, רק כרום ואקספלורר. אצלו שניהם לא עובדים, אצלי האקספ. עובד בצורה משובשת.

למעלה