תקלות במכונת פסטה "אטלס" שלי

מימנ2

New member
תקלות במכונת פסטה "אטלס" שלי

לפני חודש קניתי במגה. הידית המסתובבת כל הזמן נופלת, לא מתקבעת לתוך החור שלה - למה? הכפתור לשינוי עובי היריעות נפל, ומשהו מרשרש בתוכו כשאני מזיזה אותו - ועכשיו לא מצליחה לחבר אותו מחדש. לא שמרתי קבלה מאש, ואף אחד לא יחליף לי אותה משומשתץ מה לעשות? מי מכיר איך לתקן? שווה בכלל לתקן?

Olivka

New member
אני ממליצה לך לגשת למגה

ולהתיעץ איתם מה לעשות, אול כן יחליפו לך, זה לא אמור להתקלקל אחרי חודש.

milat1

New member
לי קרה בדיוק אותו הדבר../images/Emo10.gif

לצערי אני קניתי אותה לא במגה אלך בחנות ישנה בנהריה "ברק" (כן מגיע להם שאני אגיד אותם!) את יודעת מסוג אלו המוכרים של פעם שעוד עושים לך טובה שמוכרים לך... בכלל לא הסכימו לדבר איתי. אבל למגה באמת נראה לי ששווה לנסות להחזיר. בכל אופן הראשונה שקניתי ואליה התכוונתי, הייתה בשני חלקים- אחד לבצק, ואחד לאטריות. קיבלתי המלצה מנעמה לנסות את זו שבאה בחלק אחד, שהיא יותר עמידה (גם כן ישנה במגה) וזה בינתיים (טפו טפו) מוכיח את עצמו. בהצלוחס

n a v a 1 0

New member
גם אני קניתי במגה והכפתור לשינוי

העובי נפל. אני מכוונת אותו ידנית לפי הרגש

s i t a r

New member
אני קניתי בחודשים האחרונים שתי

מכונות פסטה - האחת לאחותי לפסטה (פתאום זה נראה מוזר לקנות מכונה רק לפסטה) שהייתה בשני חלקים ואחרי חודש קניתי אחת בשבילי בחלק אחד. המכונה של אחותי הייתה ממש דפוקה ורק אחרי שלושה חודשים היא אמרה לי את זה. ניגשתי למגה וביקשתי להחליף למרות שלא הייתה לי חשבונית. בלי שום בעיה הם נתנו לי להחליף ואז כבר היו להם את המכונות שהם חלק אחד. המכונה שלי שהיא חלק אחד עובדת טפו טפו טפו בלי בעיה. אם את נגשת למגה צריך להגיד להם שהמכונה עבדה עם פימו כדי שלא יהיה מצב שימכרו אותה שוב או חלקים ממנה לשימוש של מזון.

למעלה