תקלות ברכב

דן רוי

New member
תקלות ברכב

כיצד אתמודד באם תארע תקלה מכנית בקרוון בעת הטיול שהרי לעולם אין לדעת אך דברים עלולים להתרחש. בכבוד רב דניאל רוייטר

תקלות בקרוואנים

באופן כללי יש 3 סוגי תקלות אפשריות בקרוואניםמושכרים - יש לניח שלכך אתה מתכוון: 1. Total lost- אובדן גמור ללא יכולת השבה. במקרה כזה אורזים את החפצים וממשיכים לטייל ברכב שכור. 2. Braekdown - תקלה מכנית ביכולת ההנעה של הקרוואן. במקרה כזה יש להזעיק שרותי דרך. בד"כ אפשרי 24 שעות ביממה. 3. Wear & tear - תקלה מכשירית באחד מאביזרי הקרוואן כמו מקרר \ משאבת מים\ מזגן וכן הלאה.במקרה כזה יש להתקשר לתחנת ההשכרה או לטלפון שרות לקוחות של חברת ההשכרה והם יפנו אותך לבית מלאכה העוסק בתיקון אותה סוג של תקלה.

דודזוהר

New member
מנסיון שלי לגבי תקלות

אם התקלה היא ברכב עצמו ולא מאפשרת לך להמשיך לנסוע תתקשר לשירות של חברת ההשכרה והם ישלחו רכב לתיקון אם זו תקלה שלך יש אחריות לגרימתה זה יעלה לך כסף אם לא אז זה ללא תשלום. לגבי מכשירים באיזור המחיה של הקרוואן יש לך בקרוואן ספר עם כל תחנות השירות ואתה פונה לשם מתקן לפעמים תידרש לשלם אז תשמור את הקבלה כי אתה יכול לקבל את ההחזר בתחנה המלצתי עם התקלה מאפשרת לאלתר ולהמשיך חבל על הזמן אל תלך לתקן אני נסעתי עם חלון שבור יומיים אחרי שפרצו לי לקרוואן כי היה חבל לי לחכות עד שיחליפו אותו ובמקום החלון הרכבתי לבד כיסוי מקרטון ודבק שלקחתי במוסך של פיאט

למעלה