תקלות ב3310 ועוד כמה הדגשים

תקלות ב3310 ועוד כמה הדגשים

אוקיי חבר´ה,היתה לי שיחה עם ראש צוות נוקיה(של אורנג´ לא ירוקום) ושאלתי על תקלות אופייניות של המכשיר. 1."וירוס" SMS-נשלחת הודעת SMS ושמנסים לפתוח אותה-המכשיר נתקע!(ויש צורך להוציא את הסוללה). כמובן שלא ניתן גם למחוק את ההודעה ככה שנשארים תקועים עם הודעה SMS מיותרת... 2.דפדוף לא רציף בזכרון-כאשר מדפדפים בין השמות ורוצים לדפדף אחורה-המכשיר היה מדלג על שמות... 3.תופעה שהמכשיר נתקע כאשר משחקים באחד מהמשחקים 4.מכשיר כבה 5.באגים אחרים אבל לא משמעותיים... אז ככה: תקלות 1+2+3+5-נפתרות ע"י עדכון תוכנה(גירסה 5.11) והיא אמורה להגיע בשבועות הקרובים לנקודות השרות. קיימת גם גירסה 5.13 אבל היא בדיוק כמו גירסה כמו 5.11. ההבדל היחידי הוא שגירסה 5.13 נצרבת בפס היצור ואילו 5.11 נצרבת במעבדות השירות השונות. תקלת מכשיר כבה-מדובר בתקלת חומרה ולא תוכנה. אין ממה לחשוש מהמכשירים שנקנו בארץ היות שהסידרה עם בעיות החומרה שווקה רק באירופה לפני כמה שנים טובות...(טוב לא ממש כמה שנים).:) *לא ניתן להוסיף WAP ל3310. לא מדובר רק בתוכנה שונה אלא גם בחומרה שונה. ל3330 יש פשוט יותר זכרון...(הגירסה העדכנית ל3330 נכון להיום-4.5V) עדכונים אחרים-יבואו בהמשך->

spheonx

New member
argh

תקלה 4 המכשיר שכבה כל הזמן אמרת שאין מה לדאוג בקשר למכשירים שנמכרים בארץ אבל המכשיר שלי נקנה בחו"ל (כשעוד לא היו בארץ 3310) לא מגיע לי איזשהו פיצוי על זה שהמכשיר שקניתי דפוק? אגב, בקשר לשידרוג התוכנה הלכתי לחברת יורוקום (המשווקת הרשמית של נוקיה בישראל, לא?) וכפי שרשום בחוברת של המכשיר יש לי אחריות שנה אצל משווקי נוקיה בכל העולם יורוקום אמרו שהמכשיר חסום לSIM זר, ומכיוון שלא נקנה בישראל לא ניתן לשדרג את התוכנה שלו, כששמתי את כרטיס הSIM שלי במכשיר, המכשיר עובד ויש קו, חוץ מבעיית הכיבוי העצמי (והחוסר בעברית לגמרי, אם תקראו לזה בעיה) אין עוד בעיות אם הכרטיס שלי עובד במכשיר? אין זה אומר כי המכשיר אינו חסום לSIM זר? מדוע הם לא מוכנים לשדרג את התוכנה? לא ביקשתי להוסיף WAP למכשיר, כי אני יודע שאז חשבון הטלפון שלי ירקיע שחקים, רק ביקשתי שיעבוד כמו שצריך, לא ביקשתי גם עברית (למרות שלפי דעתי זה לא יזיק), רק שיעבוד כמו שצריך לדעתכם משלוח אימייל לחברת נוקיה העולמית יעזור במשהו? אולי יוכלו לשחרר את המכשיר או לומר ליורוקום כיצד לשחרר אותו?

בגלל זה אני לא ממליץ לקנות מכשירים

בחו"ל...הגיע אלינו לקוח עם נוקיה 8890 והוא אמר שירוקום לא מוכנה לתת לו שירות בגלל שהמכשיר נקנה בחו"ל. ולמה זה? המכשירים שאנו קונים בחו"ל חסומים לרוב לסים זר.מדובר בשיקול כלכלי בעיקר. כשאר המכשיר חסום לסים זר,ומעדכנים לו תוכנה שמתאימה לשימוש באותה ארץ(MARKET AREA) בלבד-המכשיר עלול להחסם לכל סוג של סים("כרטיס סים נדחה סופית" במכשירי נוקיה) ואז פשוט המכשיר טוטל לוס ! אתה בהחלט יכול לפנות לשירות הלקוחות של נוקיה ואני בטוח שהם יוכלו לעזור לך איכשהו.

שוקו

יורוקום מאכילה בלוקש הזה את כל האנשים שבאים בטענה של מכשיר שנקנה מחו"ל! אני אומר לכולם לעשות כך: ליצור קשר עם חברת נוקיה העולמית ולתת להם את המספר הסידורי של המכשיר. הם יבדקו באמת את המכשיר ויגידו אם הוא נעול או לא. ואז ללכת עם התשובה ליורוקום! ובקשר לגרסאות תוכנה אני יברר נראה לי יש יותר חדשה מה 5.13

אורי...

אני לא צריך להגיד לך שבחו"ל פורצים את המכשירים ופותחים אותם לסים זר בצורה לא חוקית. בגלל זה הIMEI לא נותן כלום.

לא הבנת את כוונתי

התכוונתי שיורוקום, מתחקמת מאחריות. כל מי שמגיע לעזרה אצלה ואומר שהמכשיר נקנה בחו"ל, הם חד משמעית אומרים שהוא נעול נעילת סים לוק. גם אם יש וגם אם אין. (אם יש, הכיצד כרטיס של אורנג´ פועל?). בכל אופן אני הכוונתי שיבקשו מנוקיה העולמית לברר בשרתיהם האם המכשיר נעול או לא. בקש לפתיחת נעילות, אני לא יודע אם אתה מבין על זה כל כך או לא, אבל זה לא ממש פתיחת הנעילה, זה יותר מעקף של הנעילה בEEprom. הנעילה עדדין נמצאת על המכשיר, וכאשר "פותחים" אותה בצורה לא חוקית, מבצעים מעקף שלה. אני אישית נעלתי בטעות את ה8250, ולאחר מכן פתחתי אותו, ולאחר בדיקה קצרה גיליתי כי נתוני הנעילה עדיין מופיעים בEEprom. שינוי הIMEI הכרחי במצב שטלפון גנוב, ואורנג´ חוסמת את הIMEI שלו. במצב שכזה ברגע שמשנים את המספר המכשיר עובד כמו חדש.

הייתי בכיף מדבר איתך על שינוי IMEI

ו"מעקפים" למינהם אבל כל העסק הזה לא חוקי ואני...אני ילד טוב! :) תפסיק כבר לקלקל אותי!
:

עידו10

New member
שינוי IMEI כמעט בלתי אפשרי

שמעתי על מקרים בודדים שהצליחו. אם אתה רוצה לפתוח פלאפון מSIM LOCK וכאלה (יש 4), אתה צריך לקנות כבלים מסויימים שנקראים FLASHER CABLES, עם הכבלים ועם תוכנה מסויימת אתה יכול לפתוח איזה פלאפון שאתה רוצה תוך שניות.

wiz

New member
אבא שלי הלך עם

הנוקיה לאורנג´, כדי לקבל כרטיס סים. הוא היה צריך להוכיח שהמכשיר אכן נקנה בחו"ל, ושהוא אינו גנוב, אז הם בדקו את המספר הסידורי שלו בכל העולם, כדי לוודא שהוא אכן אינו גנוב... wiz

1אריאלה

New member
שוקולד.....

האם נכונה השמועה כי כאשר משאירים את ה V50 פרק זמן ממושך בדיבורית , הוא נשרף?

../images/Emo12.gif

לא היו דברים מעולם! אבל אם משתמשים בדיבורית לא מקורית-הכל יכול להיות :)

Moran84

New member
בקיצר???!!!!

אתה ממליץ לחכות עד שהמכשירים עם התוכנה החדשה יגיעו לארץ או שניתן לעדכן את התוכנה גם אם קונים מכשיר עם תוכנה ישנה יותר

Moran84

New member
שוקולד חלב!! למה אתה לא עונה?

אני רוצה לדעת לפני שאני קונה את המכשיר...??

אהם אחם...

קודם כל,אני לא צמוד למחשב 24 שעות ביממה...קצת סבלנות ואני אענה לך על הכל :) אין שום בעיה שתרכשי את המכשיר עכשיו. רוב המכשירים שמגיעים הם בעלי הגירסה החדשה,אבל האמת שגם אם יש בהם את התוכנה הישנה-אין שום בעיה! במהלך הימים הקרובים,אמורה להגיע התוכנה החדשה למעבדות של אורנג´(ביורוקום היא כבר נמצאת אז אין בעיה שתפני גם אליהם). תתחדשי !

למעלה