תקלטו איזה מעצבן

מיטללל

New member
תקלטו איזה מעצבן ../images/Emo4.gif

רציתי להתקשר לידיד שלי לפני איזו שעה. הייתי נורא נורא עייפה ובטעות חייגתי לזה שלפניו ברשימה... מישהו שבכלל ממש לא התחשק לי לדבר עימו. בכ"מ, אחרי אי אילו שניות מביכות (בהן לא קלטתי שהתבלבלתי
) לשמחתי הוא אמר שהוא לא יכול לדבר... ושהוא יתקשר אליי אחר כך. באסה :/ ועוד משהו- אני מצטערת שבימים האחרונים אני טיפה מזניחה את הפורום. פשוט היה שבוע עמוס נורא (עבודה חדשה
) ועוד אי אילו דברים... אז...
תשאירו את הפורום חי ובועט :)
תזכרו לשרשר שרשורי אופטופיק (=הודעות שלא קשורות לפורום), שגג בכל עמוד יהיו 2-3 הודעות כאלה. (כרגע יש בערך 6
)
אההה. יש לי מסנג"ר. אז למי שיש מסנג"ר והוא מעוניין מאוד לדבר איתי-שלחו מסר :)
מחר יום חמישי :)

Cobe Anan

New member
אם כבר בעופות עסקינן...

אז קפצתי לבקר עם ד``ש מהמילואים... הייתי אמור לעלות להר דב, וברגע האחרון בוטלה המשימה, אז אנחנו נוסעים לאכסניית איילת השחר להעביר שם את הלילה. נחמד, אבל אני מת לחזור לחיים הרגילים שלי..

comet9

New member
אוף אוף

אבל אני השבוע הגעתי לשיא חדש ועבדתי 12 שעות רצוף חבר'ה!!! הייטק זה לא גן של שושנים עם הרבה כסף ממש ממש לא!!! וסתם מעצבן וחם. ומחר בשעה טובה אני אפקוד את החדר כושר ואעלה עוד אופני ספינינג באש.. חה חה.. סתם אז מתי מפגש?

pardoi

New member
../images/Emo45.gif

חופשי..הייטק זה ממש לא גן של שושנים ושברתי את השיא גם ב14 שעות עבודה רציתי למות אח"כ אבל בקטנה....

comet9

New member
חחח למות לא

אבל היום לדוגמא. אני אסיים כמה שיותר מוקדם ואלך לחדר כושר כמו שרציתי.

pardoi

New member
למחרת

לא יכולתי לראות מחשב בכלל .... כנ"ל לגבי החד"כ...

comet9

New member
מחר יום שישי.. למי אכפת..

אני הולך לקרוע את הסדינים מנחירות. אחרי השבוע המעיק הזה..

pardoi

New member
ברור אבל..

מה הקשר? באותו יום שטחנתי שעות זה היה אמצע שבוע...תחשוב איזה בעסה זה....

Paranoid Eyes

New member
אולהלהלה

בערך כמו שאני קרעתי אותם מאתמול בחצות עד היום ב10:30!! הייתי זקוקה לשינה הזאת!!!

RVD18

New member
את יכולה לתת לי כמה שעות שינה?

לא הספיקו לי אתמול

RVD18

New member
תודה!

הייתי זקוק לזה. אתמול לא הספקתי לנצל את כולן, אבל היום ומחר אני בהחלט מתכוון לעשות את זה.

RVD18

New member
איזה מבאס אתה...

עכשיו חודשיים וחצי אני לא הולך לראות חדר כושר

למעלה