תקליוטרים של לומדיה

• פותח הנושא רש
  • פורסם בתאריך

רש

New member
תקליוטרים של לומדיה

קבלתי חבילה עם 3 תקליטורים של לומדיה, ממש שמחתי כי האריזה ממש מבטיחה הפתעה נעימה. אחרי שפתחתי וניסיתי את שלושת התקליטורים הרגשתי רע בלשון המעטה. רמה נמוכה כזו לא מוצאים אפילו בחינם, חלקם לא מתפקד בכלל והשאר ממש בלתי קביל מה עוד שבמקרה זה גבו גם כסף. אני לעולם לא אגע במוצרים שלהם.

odedg

New member
מה הבעיה? ...

מה שלא תקין, הם צריכים להחליף, ומה היו הציפיות? האם לדעתך היתה הטעיה?

רש

New member
ברור לחלוטין

שלא הייתי כותב אם לא הייתי מעוצבן על איכות המוצרים. יש 3 סידי , האחד מילון עברי אנגלי עברי שחלק נכבד מהפונקציות בכלל לא מתפקד ומתוך מה שיכולתי לבדוק אוצר המילים דל בצורה מוגזמת. כל מה שניתן לעשות זה לבחור את המילה המבוקשת מתוך קבוצת מילים שמתחילה באות מסוימת. אחרי שאתה בוחר באות הראשונה אתה מקבל איזה רשימה קצרה וכמובן המילה שחיפשתה איננה שם. השדה לרישום מילים לתרגום פשוט לא מתפקד כמו גם פונקציות אחרות. הסידי השני הוא של ציורים, יש שם ממש מעט ציורים וברמה ממש נמוכה לטעמי, מצאתי ספריות עם שם מבטיח כאשר מאחורי השם אין אפילו קובץ אחד. את הסידי השלישי השארתי באריזה, רציתי לחסוך כעסים. המחיר ששלמתי תואם את מה שקבלתי. אף פעם לא מאוחר ללמוד מטעויות וזה מה שעשיתי.

odedg

New member
שלום ל רש!

מתנצל, אך כמעט פספסתי את העידכון שהעלית, וחבל. לדעתי יש טעם לפנות ולהתלונן. לא לעבור בשתיקה. קודם כל ליצרן/יבואן ולהצביע על כך שאין מידע מספיק סביר שאדם מן הישוב יכול לדעת מה מצפה לו (אם אכן זה באמת כך). אם התשובה לא תספק או לא תגיע כלל, ניתן לפנות לארגון צרכנים, צריך לנסות, בקיצור להעלות למודעות הציבור, משני צידי המתרס שלא יתכן שיעבדו על אנשים!

למעלה