תקליטים שאין אותם בדיסקים =))

תקליטים שאין אותם בדיסקים =))

אני בא בצורה קבועה ל"פניקה" ברחובות... ומוצאת שם תקליטים שאין אותם בדיסקים!!! וזה מ=א=ו=ד מעניין למשל: משפחת עובד-תקליטי פרומו של להקות צבאיות ומוסיקת קלאסית של דויצ'ה גרמפון ב-2 ש"ח מצאתי שם...תקליטון של עוזי והסיגנונות ולהקת הקולות הגבוהים. אני מבקשת מבעל החנות תמשיכו להיות מיוחדים כמו שאתם =) -תמר-

דנטל

New member
סליחה? את הבעלים של החנות!

עוד פרסומת כזו בוטה והניק הזה - וכל ניק אחר שיפרסם את החנות - יעוף היישר לטיפולה של הנהלת הפורומים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=623&msgid=52228654 הנה חנות שלא אבקר בה רק בגלל שהבעלים חושב שאנשים מטומטמים מספיק בשביל לאכול את הלוקשים שלו.

דנטל

New member
כן, אני זו שכרגע לא עושה מה שצריך

ולא שולחת את הניק שלך אל הנהלת הפורומים. בפעם הבאה אני כן אעשה את מה ששמו אותי לעשות.

bkrock

New member
??

אני חושב שאת בתור המנהלת של הפורום לא צריכה לדבר בצורה כזו בוטה אני מאמין שלTAMARI לא היה כוונות רעות...

דנטל

New member
לא יעשו מהגולשים שלי מפגרים, נקודה

בנוסף, בתור מנהלת תפקידי הוא להעיף את ההודעה ההיא מפה ולהפנות קישור של הניק שלה אל הנהלת הפורומים ולידעם על פרסום שעובר על תקנון תפוז (אם לא ברור, הפרסום אסור). לא עשיתי את זה. אל תגידו תודה. גם אל תתלוננו.

jester56

New member
חחח אז באותו הקשר....../images/Emo13.gif

(באמת מזמן לא נכנסתי לפורום הזה ...) אז באותו הקשר אני מבין שגם אסור לומר את המילה ג'אנק אה ? ולא אוזן שלישית ולא חוד המחט ולא החור בשחור מה כל כך נורא בלכוון אנשים לאן שהם יכולים למצוא את מבוקשם ? כן, שלא יהיו אי הבנות אני הבעלים של הג'אנק !! אז ?

דנטל

New member
אנחנו יודעים שאתה הבעלים של הג'אנק

וגם מעולם לא התחזת להיות לקוח של עצמך, לפחות לא בניק הזה שמוכר פה בתור הבעלים. בקיצור, מעולם לא התייחסת אל חברי הפורום כאל פתיים. זה אז!

למעלה