תקלת הזנת נייר במדפסת HP4500

miki947

New member
שלום,
ברשותי מדפסת HP4500 דגם OFFICEJET (אפילו שניים, עם אותה תקלה....) אשר לא מצליח לזהות או להזין נייר להדפסה. ביצעתי את כל הפעולות המומלצות: RESTART, RESET ניקוי כל הגלגלות האמורות "לראות" נייר ועדיין.....
מבקש עזרה ממי שיש לו או לה מדפסת כזו שסבל מתקלה זהה.
תודה.

י_357

Member
שלום

1) איני מכיר את המדפסת אבל עשיתי חיפוש על " HP4500 OFFICEJET+paper problem " וישנם לא מעט סירטונים בנושא.
המדפסת שלי היא BROTHER והיתה לי בעיה דומה והיא ניפתרה (למזלי) על ידי ניקוי כל הגלגלים שהנייר עובר עליהם.

2) ישנו בפורום משתמש בשם " זאדק הערס הפולני" שמבין במדפסות ואם הוא יראה את ההודעה שלך אני מניח שיוכל לתת לך עיצה מיקצועית ומועילה.
אתה יכול לשלוח לו הודעה, כללתי לינק לשם המשתמש.

הערה: לפחות בעבר (בפורום הישן) המשתמש הזה הבין במדפסות, קניתי על פי המלצתו ולא התאכזבתי.

arseny92

Well-known member
מנהל
שלום

1) איני מכיר את המדפסת אבל עשיתי חיפוש על " HP4500 OFFICEJET+paper problem " וישנם לא מעט סירטונים בנושא.
המדפסת שלי היא BROTHER והיתה לי בעיה דומה והיא ניפתרה (למזלי) על ידי ניקוי כל הגלגלים שהנייר עובר עליהם.

2) ישנו בפורום משתמש בשם " זאדק הערס הפולני" שמבין במדפסות ואם הוא יראה את ההודעה שלך אני מניח שיוכל לתת לך עיצה מיקצועית ומועילה.
אתה יכול לשלוח לו הודעה, כללתי לינק לשם המשתמש.

הערה: לפחות בעבר (בפורום הישן) המשתמש הזה הבין במדפסות, קניתי על פי המלצתו ולא התאכזבתי.
המשתמש יראה התראת אזכור (כשהיא אינה ציטוט) רק באמצעות תיוג נכון בהודעה, כלומר @זאדק הערס הפולני (שימוש ב-@ או בתג [ user=userid ] ([USER=1346739]@זאדק הערס הפולני[/USER]

למעלה