תקלת הזנת נייר במדפסת HP4500

miki947

New member
שלום,
ברשותי מדפסת hp 4500 דגם Officejet (אפילו שניים, עם אותה תקלה....) אשר לא מצליח לזהות או להזין נייר להדפסה. ביצעתי את כל הפעולות המומלצות: RESTART, RESET ניקוי כל הגלגלות האמורות "לראות" נייר'', כל המלצות hp ועדיין.....
מבקש עזרה להתגבר על התקלה או המלצה על מדפסת ביתית עם תכונות זהות, לא חשובה החברה.
תודה

miki947

New member
ראיתי את כל סרטוני ההדרכה, פעלתי בהתאם. רק את השירות של HP שמוכן לטפל בבעיה איני מצליח לאתר....
הם חברות קבלניות, מטפלות רק במדפסות תעשייתיות.

HelpSupport

Active member
כמה פעמים ניסית לנקות את הגלגלת - זו שתפקידה לקחת את הנייר ?

1623285335625.png

HelpSupport

Active member
3-4 פעמים לפחות......
אם-כך או לתקן או לקנות חדשה.

לא חושב ששוה לתקן, מאחר ועלות התיקון יהיה יותר מחצי המחיר או במחיר המדפסת ששילמת עליה בעת הרכישה.
לפי אתר HP העולמי הספק היחיד לחלפים בישראל היא מעבדת DCS.

מציע להתחדש במדפסת חדשה.

miki947

New member
תודה רבה על ניסיונך לעזור לי.
יש לך המלצה על יצרן, דגם?

HelpSupport

Active member
אינני יכול להמליץ - המלאי ברשתות ובחניות מוגבל ומצוצם.

miki947

New member
כן, יש מחסניות עם דיו, עד לפני מספר ימים משך נייר, כעת שומע שמנסה אבל לא מושך.....

blzvi

Active member
האם לאחר הדלקה מקבל הודעת שגיאה בתצוגה?

miki947

New member
לא, לא מקבל כל הודעה. כאשר אני רוצה להדפיס או לבצע בדיקת הדפסה (בעזרת OK+X), אחרי Printing....וניסיון למשוך דף, מופיעה לי הודעה על הצג:
.Out Paper: Load Paper and then press OK

י_357

Member
אכתוב שוב כי אולי ראית ואולי לא, ישנו בפורום משתמש בשם " @זאדק הערס הפולני " שמבין במדפסות ואם הוא יראה את ההודעה שלך אני מניח שיוכל לתת לך עיצה מיקצועית ומועילה, אתה יכול לשלוח לו הודעה, כללתי לינק לשם המשתמש.

מקווה שעזרתי.

blzvi

Active member
מציע לפרק דיו לפרק מגש להפוך ולנער אותו קצת.
אני חושב שהדגלון של זיהוי נייר תקוע

miki947

New member
איפה הוא יושב? לשונית בהמשך לגלגלת המשיכה?....
אני שומע גלגלי שיניים עובדים. כאילו שהגלגלת הרחבה (למשיכה) שניקיתי כמה וכמה פעמים, לא ממש נצמדת לנייר...
מצד שני - גם אם ארצה לדחוף דף בודד, לא לוקח.

למעלה