תקלת פליטת הדיסקים של PS4

בן100

New member
תקלת פליטת הדיסקים של PS4

קניתי מכשיר במבצעים של בלאק פריידי. רק בשבת התפניתי להרכיב אותו.
אחרי שעה וחצי של משחק ב-GTA המכשיר פלט את הדיסק בלי סיבה.
נאלצתי לשחק את כל המשימות מחדש.אחרי חצי שעה המכשיר שוב פלט את הדיסק.

עוד מישהו נתקל בבעיה? איך ישפאר יגיבו?

Don't Panic יש פתרונות לזה שאתה יכול לנסות לבד.

1. סוני התיחסה רשמית לבעיה, וזה הפתרון שלהם (צירפתי לך גם סרטון יוטיוב שלהם)
תלחץ על כפתור הpower של הPS4 עד שאתה שומע שני ציפצופים, חכה חצי דקה עד שתראה שכל האורות של הPS4 כבו לגמרי.
אחר כך נתק את הPS4 מהחשמל וחכה 3 דקות מלאות (אל תתחכם חכה בדיוק 3 דקות, אל תהיה ישראלי, סבלנות)
חבר את הPS4 בחזרה ולפי סוני זה אמור לפתור לך את הבעיה.

2. יש אנשים שהפיתרון של סוני לא עזר להם (אבל אני בכל זאת הייתי ממליץ לך ) הרבה אנשים טוענים שמקור הבעיה היא שהכפתור שמוציא ששולף דיסקים נלחץ וכשהPS4 חושב שהוא מקבל פקודה להוציא דיסק... הוא.. מוציא אותו... לרובוטים אין מוח עדיין.
יש כל מיני דרכים לטפל בזה, צירפתי לך עוד סרטון שמראה מה בחור ביוטיוב עשה, הוא הניח את הPS4 על שתי קופסאות משחק, שים לב שהוא מראה לך שאין שום דבר מתחת לPS4 ברווח שנוצר. השיטה שלו נראת לי הכי בטיחותית לPS4, והרבה אנשים בתגובות אמרו שזה סידר להם את הבעיה.

ממליץ לך לנסות קודם את הפיתרון של סוני, זה לא יזיק.

בן100

New member
-- עדכון ---

הלכתי לישפאר ובלי שבכלל הייתי צריך לומר מילה - החליפו לי במקום למכשיר חלופי חדש.

נשמע כמו פרסומת סמויה לישפאר...

בלי לומר מילה... והחליפו מכשיר...מוזר.......ומה זאת אומרת "חלופי חדש"? הוא חלופי או מכשיר חדש לגמרי שנשאר אצלך לתמיד?
ומה זאת אומרת "הלכתי לישפאר"? בדרך כלל שהמכשיר מתקלקל הולכים לחנות שממנה נקנה המכשיר שהוא באחריות של ישפאר...
איפה בידיוק פגשת את אנשי ישפאר? כי אני בזמנו אפילו בטלפון לא השגתי אותם...

בן100

New member
נסעתי למעבדה בהרצליה פיתוח

הגעתי עם חשבונית הקנייה, סיפרתי על הבעיה וכמו כן ציינתי שבדקתי באינטרנט וזו בעיה ידועה שאפילו סוני כתבה עליה באתר שלה. הראיתי את הקישור באתר של סוני לאיש בשירות לקוחות. איש שירות הלקוחות נעלם פנימה לתוך המעבדה, כשהוא משאיר את המכשיר שלי על הדלפק. אחרי 5 דקות הוא חזר עם מכשיר חדש מהניילונים.
&nbsp
&nbsp

בן100

New member
לשאלתך

קיבלתי מכשיר אחר חדש במקום שלי. לא משהו זמני.
&nbsp

Josh Gross

New member
Don't be a hater, dog

evilplate

New member
למה אתה כל כך בטוח שהוא משקר?

כן גם לי קצת נשמע חשוד שהם אפילו לא ביקשו שידגים את התקלה ופשוט החליפו לו ללא שאלות אבל לא הייתי ישר שולל את דבריו.

voguemaster

New member
יש לי משהו להגיד לך לגבי זה

בגדול - אינטואיציה זה דבר שגוי. חפש את ההרצאות של דן אריאלי על אינטואיציה. פחות או יותר לפי כל הניסויים שהוא עשה אין באמת אינטואיציה

statrix

New member
הוא שולל הכל ואין לו שום פתרון מעשי\תשובה ... אחד המצחיקים

voguemaster

New member
הוא שולל את הקונספט של אינטואיציה

ומנסה בזה להעביר לאנשים שהדרך הטובה יותר לדעת *מה עובד* זה בתכלס לחקור ולבדוק ולא לנחש מהבטן.

בניגוד אליך אני מודע לאינטלגנציה של חברי הפורום אז......

אני לא מאמין שאני צריך לפרט ולנמק למה אתה שקרן, ואם בכל זאת אפרט ואנמק למה אתה שקרן עלול להיווצר הרושם שאתה שווה את הזמן שלי, אז אמנע מכך, ואל תגיב לי יותר אין לי סבלנות לאנשים כמוך.

למעלה