תקן למגנים

אלף אפל

New member
תקן למגנים

יש איזה תקן מוכרז או לא מוכרז למגני עץ? אם לא. אז תגידו לי מה לעשות כדי שיחשב בטיחותי. P.s. בבקשה תענו על ההודעה!

אלף אפל

New member
מגן עגול.

אם אני לא טועה, וממה שאני זוכר למגינים של אבירי הינשוף לא היה ריפוד בשוליים (תקנו אותי אם אני טועה), למרות שיש קצוות חדים (שתי הפינות למעלה). לכן מדוע במגן העגול בקוטר 55 ס"מ שלי, שפחות מסוכן (צורה עגולה) אני צריך לרפד? נ.ב. ---- כבר קראתי את התקן פעם אבל שכחתי שיש התייחסות למגנים

the off player

New member
אלה החוקים של אושר

בסאגה היו חוקים של סאגה. בימים אלה מתאגד הגוף הבלתי תלוי שימליץ על תקן רך שמתאים למאה ה-21, לעזרה והצעות פנה לעומר כ"ץ

כשיגובש התקן הבא - אברך עליו.

התקן הנוכחי שאומץ באופן קנאי לרכות הנשק הוא אכן לדעתי מוגזם, למרות הפצרותיהם של המשתתפים הרוסים בדיונים באותו הזמן. כשיגובש התקן הבא, שיתיר מעט יותר - אברך עליו.

זה התקן שקבלה על עצמה ´האחווה´.

התקן קיים במקומו בפורום בהתאם ללוח הזמנים שהוצב לחשיפת התקן. התקן נחשף ב-25/04/2002, לפי לוח הזמנים שנקבע ב´האחווה´. אי תקניות המגנים הובא לידיעתך מבעוד מועד. בפרק הראשון של הסאגה, אכן היו הנחות והתגמשויות - תוך הבהרת ציפיות ברורה שהדבר שלא יחזור על עצמו.

Yaronimus

New member
התנגדות

אני לא בטוח אם הבנתי נכון את התקנון הזה - אבל אני רציתי להוסיף קישוטים למגן שיש להם גודל של פקקים.... אז אני לא יודע אם זה חוקי לפיו. אולי התקנון הזה באמת יותר מידי קשה.....

the off player

New member
המנטליות- תוכיח

אם תוכיח שה"פקקים" או מה שלא יהי לא מסוגלים לגרום נזק- יופי 1. יעבור ביקורת קטנונית. 2. ייבדק עליך. 3. יאושר/יידחה. המלצתי- תגיע לאירועים של האחווה ותוכל לקבל חוות דעת אישית מכל מי שעלול לבדוק לך נשק בכניסה...

למעלה