תקנאו בי
בשבת יש לי ביקור

אמממאאא

New member
תקנאו בי../images/Emo3.gif בשבת יש לי ביקור

הגברת הזקנה... כיף נכון? אז ככה היא מגיעה עם המטפלת הנודניקית שמעיזה לבוא לשולחן שבת (אנחנו דתיים) עם גופיה וכל הפירסינג בחוץ שהבנות שלי (6 4.5) אומרות לי אמא זה לא צנוע. אבל בוא נתרכז בעיקר. אנחנו נשואים כמעט 9 שנים. היא כבר היתה אצלי ברחם במעיים ב.... בכל חור היא כזאת נודניקית . כל פעם היא אומרת לי "גם אם לא תגידי שאת בהריון אני אדע לפי העיניים..." כדי לדעת אם כן או לא . פעם היא בחוצפתה שאלה את בעלי אם אני "נקיה" הוא לא ממש הבין ואמר לה כן היא כל יום מנקה את השרותים ו"כ כשהכוונה היתה אם אני לפני המקווה או אחרי!! וזה רק על קצה המזלג..

איזו חוצפה, לא לכבד אתכם בביתכם

שלכם!! הערתם לה?.. לנו יש דוד דתי ובכל אירוע משפחתי, זה ברור לנו שאנחנו נכבד ונתלבש צנוע (לא גופיות, לא מיני..). גם חמי וחמותי כשמגיעים אלינו, אז לשישבת כי הם לא נוסעים, כ"כ כבד ומעיק..למזלנו אנחנו גרים יותר קרוב ככה שאין דרישה לבוא לשבת (טפו, מלח מים ..עכשיו הם בטח יזמינו את עצמם
).

Almost me

New member
נו והיית?

האמת חמותי שאלה אותי פעם האם כבר קיבלתי, (אחרי לידת בני הבכור ומכייוון שהנקתי לא קיבלתי) אז עניתי לה שלא ושאני בטוחה שאני בהריון... אז היא פתחה עיני עגל... כמה חודשים אח"כ זה היה נכון

אמממאאא

New member
מעדכנת

אז הביקור נגמר ובעלי כבר חזר מלהחזיר אותה הביתה ועכשיו צריך לשקם את ההריסות.... המטפלת לבשה חולצה על הפירסינג אבל אוירת הלחץ היתה נוראית. מה עומד מאחורי הכל?לפני קצת יותר מ8 שנים הייתי נשואה טריה כמה חודשים ובתחילת הריון עם דימומים וצריכה לשמור. בעלי (שחשב שהוא עושה משהו מועיל ) הזמין אותה לשבת (אל תדאגו מאז הוא בחיים לא יעשה לפני שישאל אותי)והיא באה כבר ביום חמישי עם גיסי וגיסתי ובנם התינוק. לא היו לנו מיטות בבית רק כורסאות נפתחות אז הוא נתן לה את המיטה שללללללללו!!!!! (מזל שאנחנו דתיים והמיטה הזוגית נפתחת לשתי מיטות ,לפחות לא הייתי צריכה להתקל בה פיזית..) אבל כ"כ נגעלתי היא נחרה ואני בכיתי על הלילה. אז מה הפלא שלמחרת כבר קמתי עצבנית נורא? היא בישלה במטבח שלי טינפה אותו ואח"כ התלוננה שהזמנתי אותה ונתתי לה לבשל. בשבת גם הרגשתי רע (פיזית ונפשית) אז לא הייתי איתם כל היום ומאז... כשהיא באה אסור לי לעזוב את הסביבה ליותר מכמה דקות כי זה סנובי ומכוער (הם הצליחו לשכנע אפילו את בעלי) אז היום עליתי להחליף חיתול וזה לקח יותר מידי זמן מה לעשות? הבעיה שאני מה זה עצבנית מזה ,אבל לא מוכנה לריב עם בעלי על זה כי אנחנו לא נוסעים לשם והיא באה פעם ב6 שבועות ואני איתו כל הזמן וב"ה באהבה. אבל אני כועסת על הילדים כי גם הם לא יכולים כל השבת לשבת בנחת על ספת הסלון בלי לעשות שטויות . זהו זה ,כל כך חבל שזה ככה. אני יודעת שאני לא אוביקטיבית אבל דודה שלי חמות לדוגמא ואמא שלי ממש בסדר אז למה אני צריכה לקחת רסקיו כשהיא בסביבה ולהרגיש שבעלי ואני צריכים לשקם את הזוגיות אחרי שהיא חוזרת הביתה????

למעלה