תקנאו...

johnny depp

New member
תקנאו...../images/Emo57.gif

יש לי את "שודדי הקאריביים" ב- DVD מקורי כמובן, עם כל התוספות... savvy ??? קפטן ג'ק ספארו לשלטון!!! ho, yeah !!!!

p o p p e t

New member
אוף ........גם אני רוצה.........

איפה קנית? כמה עלה לך? איך התוספות ? מה יש בדיסק??

Deppaholic

New member
לי כבר יש את זה. ולי כבר יש את זה

אז אין לי מה לקנא.. ואפשר לקנות את הDVD בכל חנות שיש שם סרטי DVD וכשאני קניתי את זה, זה עלה 130 ש"ח... אבל ניראה לי שהמחירים ירדו

adi depp

New member
לי יש את זה אבל בלי התוספות

אבל שראיתי באקזיט את הפיספוסים שהיו להם נקרעתי

Vivi Sparrow

New member
מההההההההההההההההההההההההההההה?

היה את הפספוסים באקזיט?!?! מ ת י ? ! אההההההההההההההה יש לי את זה במחשב, יש לי את הדי.וי.די המקורי, אבל מהההה? אני עדיין המומה ששידרו את זה בטלוויזיה

p o p p e t

New member
אם במקרה את נזכרת.....

או שאם מישהו יודע באיזה אתר אפשר לראות את בפספוסים אז אנא מכם אנשים תגידו לי איפה!!!!!!!!!!! זה מאוד מאוד חשוב!!!!!!

johnny depp

New member
זה עלה לי...

129 ש"ח, אבל זה שווה את המחיר בגלל שזה כולל 2 דיסקים! התוספות ממש אחלה!! את יכולה לראות את עשיית הסרט, לדוגמא: האיפור המיוחד, התפאורה המהממת, הקטעים בסרט וכד'... וכמובן לא לשכוח את הפיספוסים של השחקנים וקטעים שלא נכללו בסרט! בקיצור: כדאי לקנות מקווה שעזרתי... ביי בינתיים!

מיצי007

New member
אז?

לי זה עלה 96 שקל וזה באנגלית וזה כולל את כל התוספות ולא כתוב על זה בעברית אפילו מילה אחת וזה פי שתיים יותר שווה

Deppaholic

New member
../images/Emo4.gifתמיד התרגום בעברית הוא חרא

ולמרות שהבנתי כל מילה גם בלי התרגום.. יותר קל עם.. בגלל שלפעמים הם מדברים לא ברור ואי אפשר להבין.. או וול wibble

הכתוביות הורסות את הבדיחות

כי יש מילים באנגלית שהן דו משמעיות וכאלה והמתרגמים הישראלים לא חכמים מספינק בשביל לקלוט את זה :\

Johnnit

New member
אני ראיתי את התוספות מהבלוק בלאסטר

לא צריך לקנות...

למעלה