תקנון בלוג TV

תקנון בלוג TV

1.כניסת המשתמש לבלוגTV הינה על אחריותו הבלעדית של המשדר/הצופה. 2.השידור מותר לגילאי 16 ומעלה - בלבד. השידור במבוגרים בלבד הינו לגילאי 18 ומעלה בלבד! בעלי כרטיסים אשר מתחת לגיל 16 יחסמו. 3.למשתמשים חדשים אסור ולא ניתן לפתוח כרטיס משתמש אשר יהיה בו השימוש במילים "blog tv" או המילה police. 4.במהלך השידור או הצפיה, אין להשתמש בתכנים אשר מכילים אופי מאיים, בוטה, גזעני, או מעליב. גולשים אשר ישתמשו בשפה בוטה כלפי המשדרים, וכן ההפך, יחסמו. 5.יחסמו גולשים המעודדים או מציקים למשדרים בבקשות מטרידות (כמו להתפשט) ובאמירות מגונות. 6.בלוג TV אשר עלולים להופיע בו תכנים למבוגרים בלבד חייב לסמן עצמו כ"למבוגרים בלבד", ולציין שהינו לגילאים 18 ומעלה. חדר אשר משדר תכנים פרובוקטיביים לפני השעה 22:00 ייחסם מייד. 7.משדר אשר לא יאפשר לשוטר להיכנס לחדר – יחסם אוטומטית. לידיעתכם: ·ישנו פיקוח של ה- Blog Police במשך 24 שעות ביממה. במהלך היום הוא מונע ממשדרים להראות תכנים פרובוקטיביים (למבוגרים בלבד); למנוע מגולשים להציק למשדרים באמירות מגונות (כגון קללות, מילות גנאי, הודעות זריקה וכדומה); במהלך הלילה ה- Blog Police מפקח על גולשים המטרידים את המשדרים בהערות גסות/בוטות ומילות גנאי; בעת הצורך, יחסום משתתפים אשר אינם פועלים בהתאם לחוקים הנ"ל. ·מנהל החדר אשר ישדר תכנים פרובוקטיביים/מיניים לפני השעה 22:00, ייחסם מיידית, כאשר הוא יקבל הסבר מהחוסם מדוע נזרק. חסימתו תשוחרר רק כאשר המשדר ישלח (לכתובת [email protected] הסבר והבטחה) כי לא ישוב לשדר תכנים כדלעיל לפני השעה 22:00. באם יחזור על כך, 'תפוז' רשאית להפסיק למשדר/גולש את השימוש בתכנית עקב הפרת תנאי הכללים. משתמש (משדר/גולש) שהורחק ע"י החברה לא יוחזר גם לא בשם משתמש אחר! ·חשוב לדעת כי שוטרי הבלוג TV מטעם תפוז, מסומנים בצבע כחול, במידה ולא – יש לדעת שאלו הם מתחזים ואין להישמע להם או להעביר להם פרטים אישיים.

שאלה

למה בעל בלוגTV חייב להיות מעל גיל 16, אם התכנים אצלו לא פרובוקטיבים?

F00D Is G00D

New member
הנהלה. ולמי שאני מגיב.

היה תקדים מסוים לפני כשבוע. שהיתה ילדה בת פחות מ12 ששידרה היו הרבה פדופילים ומציקנים למינם כל שהיו צריכים 2 שומרים מכדי שישגיחו על החדר... יש לזה הרבה השמכים. הנהלה. ענת אני עדיין מחכה לתגובה במסרים.

F00D Is G00D

New member
הבעיה כאן...

שבעצם צריך ששני שומרים יהיו בחדר וישמרו עליה. וזה לא מקובל....

F00D Is G00D

New member
הענה לך תשובה מהנהלת הבלוגים../images/Emo124.gif

כרגע האתר מבצע חיפוש של אנשי "אבטחה" הם מקווים שברגע שיהיו מספיק שומרים שיוכלו לפקח שם. אז הם יפתחו את האופציה

רציתי לדעת אם גם הם יכולים להעיף

אם אומרים דברים סתם בצחוק (בהסכמה מלאה של בעל החדר) כי אמרתי איזה משהו בצחוק ולא גס ואפילו בעל החדר אמר לבלוג פוליס שהוא לא היה צריך להעיף אותי כדאי ש"תבדקו" קצת את האנשים שלכם...

F00D Is G00D

New member
לא!

גם לא בהסכמת מנהל החדר! תפוז שומרים על המערכת שלהם נקיה! הענין תקף גם בחדרי המבוגרים! לפי התקנון זה נקרא הטרדת הגולשים

אם כך,

למה אתם לא סוגרים ל ח ל ו ט י ן את משתמש/ת גריי0 שמציפה ופוגעת ומעכירה את החדר של הMלך? מפרסמת ללא הרף את הטלפון הפרטי שלו, מקללת ומאיימת ומפריעה? אני מקווה שבאמת תאכפו את התקנון שלכם וזה לא יהיה סתם בדיחה. בברכה

למעלה