תקנון הליגה - טיוטה ראשונה

ג ל נ ט י

New member
תקנון הליגה - טיוטה ראשונה

מאחר ואין לי את המייל של אברון והענין דחוף, מצ"ב טיוטת תקנון לעיון על פי ההסכמות שנתקבלו. אני מקווה שהבנתי את כולם נכון ושלא יהיו אי הסכמות מרחיקות לכת. אני יודע שהענין עדין... אין מה לעשות. זה הסיכום שנתקבל ומי שלא היגיע לישיבה קיבל על עצמו את ההחלטות שנתקבלו. רצוי להתיחס בעדינות (לא בעוקצנות), כי אין לי שום אינטרס לעשות את העבודה המ___ הזו... יש לקבוע בהקדם תאריכים ל 9 הליגות, הכי דחוף !!!

אני לא מסכים איתך ולנסי אפשר עדיין

לשנות החלטות שגויות שנתקבלו ללא מחשבה מעמיקה,ובמיוחד עכשיו שהליגה עוד לא החלה. רק שמישהו יקח על עצמו יוזמה ויתאם מיפגש נוסף,לפני שהליגה הראשונה תתחיל(רצוי בקרוב מאד)

ג ל נ ט י

New member
חופשי

תשנו מה שבא לכם כל עוד זה נעשה באופן מסודר. לא נראה לי שיש בעיות עם המסמך הקיים למעט אם מחפשים בכח להוכיח תיאוריה נגדית (ואז בכל מקרה וכל הצעה אפשר לבקר ולא יהיה אפשר לסגור ענינים). לא ברור לי מה האינטרס לשנות עוד איזה נגזרת שולית כאן, אלא אם כן יש למישהו דוקטורט בתורת המשחקים והוא מחפש במקום להתחרות לדפוק את השיטה. אישית היתי מפשט עוד יותר את ענין הניקוד ולא תמיד הסכמתי לכל דבר, אבל זה מה שהתכנסו אליו ואני מאד מקווה שאוכל להתמודד עם התוכנה בכל הדרישות שהצבתם.

חגי זיו

New member
אני שמח לראות שהחלטתם לפסול

מי שיעדר מ- 3 ליגות ואז.... לרע מזלו תתבטל גם ליגה שהיא אחת מה- 6 שהיה אמור להשתתף בה.

חגי זיו

New member
בחרתם נומינל דיסטנס 50 ק"מ!!!!

זה אומר שכל ליגה שתהיה מתחת זה פשוט לא תהיה שווה 1000 נקודות! כדאי שתבדקו אחורה כמה ליגות מוצלחות היו לנו וארכן לא הגיע ל- 50 ק"מ

יש לי פיתרון

יוכלו להחסיר 3 ליגות רק מתחרים שידוע שיפספסו 3 ליגות מסיבה מוצדקת (כל מקרה לגופו)רק אם יצהירו על כך בתחילת שנה ולגבי אלא שלא הצהירו יתאפשר להם לחסר ליגה אחת וגם מסיבה מוצדקת

ג ל נ ט י

New member
מה זה חשוב כל כך ?

סיבה מוצדקת היא סיבה מוצדקת. מילואים / פציעה אי אפשר לחזות. תחרויות לפעמים נדחות. כל מקרה לגופו, ולא לוותר על "סיבה מוצדקת", ולבדוק שמוצדק הוא באמת מוצדק - זה כל הענין...

נראה לי מגוכח שנותנים יותר מדי פתח

לאי סדרים בנושא הניקוד הייתם קצת יותר מדי קלים על ההדק זאת אמורה להיות תחרות רצינית ואפשר לקבוע כללים נוקשים בנושא חיסורים בעצם אפילו לא לאפשר חיסורים מוצדקים בכלל (זריקת 2 ליגות עונה על הבעיה הזאת ותדרבן אנשים להגיע)

ג ל נ ט י

New member
איזה פתח

ואילו אי סדרים ? תחליטו מה בדיוק הבעיה שלכם, כי לא הבנתי. אם זה מספר הליגות המועט, אז גם אני מצר על כך וזה מה שהוחלט (ואוסיף שבניגוד לדעתי אבל אני מקבל עלי את החלטת הרוב). כנראה שנצטרך להרביץ קרוסים גם בלי הליגה ואולי יהיה לנו אפילו יותר זמן ואפשרויות ללכת לדרום. בכל מקרה החסרות מוצדקות (או לא) הוכנסו למען אלון, עמיר וכל מי שלא יכול היה להגיע (דן שוחט וכו'). זה לא פתח לתיחמונים ונראה מישהו מתחמן או מסביר לי איך בדיוק אפשר לנצל פתחים - מלבד ללכת לרופא או קש"ל שלו ולהשיג דבר במרמה - דבד המסכן את המשתתף בפסילה מהליגה.

avron

New member
אל תואמר "בחרתם" אמור "בחרנו"

לקראת פסח: ולפי שהוציא עצמו מין הכלל...

למעלה