תקנון ליגה 2007

חגי

New member
סעיף 8 (למחוק אזכור מצנחים)

אגב - לאיתי , דווקא תמכתי בחישוב שלכם לגולש מחסיר אבל נראה לי שגיא קצת מסתבך בחשבון ולכן העדיף ניסוח פשוט.

המלצות לפי סעיפים

האם מנהל הליגה טס או נשאר על הקרקע? - שאלה זאת משנה את פני התקנון מקצה לקצה. סעיף 3 מתנגש עם סעיף 14-ג (ניקוד בגין העדרות) - תחרויות בחו"ל (לדעתי) צריכות להחשב כהעדרות מוצדקת גם תחרות דרג 1 וגם תחרות דרג 2. סעיף 10 - את נושא זמן חלון ההמראה יש לחלק לשניים . 1. אורך החלון יהיה לפחות 4 או 5 דקות כפול מספר המתחרים. 2. המשימה תחשב תקפה במידה וחלון ההמראה היה פתוח (לא חייב באופן רציף) 2 דקות כפול מספר המתחרים. יש לקבוע מראש מיגבלת שעה לחלון ההמראה כך שלא ניתן להאריכו לנצח (לא פייר כלפי מי שהמריא מוקדם). בליגת המצנחים הארכה מוגבלת לחצי שעה מעבר לזמן שנקבע מראש - ניתן להאריך ביותר זמן במידה ואיש לא המריא. סעיף 12 - ה. רדיוס נקודת פניה אינו דבר קבוע וניתן לשינוי בזמן קביעת המשימה (מטעמי בטיחות או סתם הגיון של תנאי הטיסה ביום נתון). סעיף 15 - בעולם נהוג לתת ניקוד לפי מיקום הגולש 10 דקות לפני סגירת התחרות על מנת למנוע נושא של תירוץ אי קבלת המידע והשגת מרחק ו/או הארכה של הטייסים שהטסק או להעצר ועשיית שטויות או האצה לשם השגת מרחק. סעיף 17 - מנהל הליגה לא יכול ליהיות ועדת עירעור וזאת משום שכל העירעורים הם על החלטותיו. יש לכנס ועדה אשר אינה כוללת משתתפים בליגה. לגבי שיטת ניקוד הליגות החסרות - אין קל ופשוט מכך (אפילו חגי מסכים - מי היה מאמין). לגבי SS - לא הייתי מכניס ערכי ברירת מחדל אשר עלולים לגרור עירעורים - קבעתם משימה תקבעו זמנים. בהצלחה לכולם. איתי

נוסח החישוב - גיא יכול פשוט להעתיק.

ובנוסף מסמך XL אשר ניתן לשתול בתוכו שם ותוצאה ולקבל נתון - במקרה שלפנינו אדם וקסלר. הנוסח: * סך כל ניקוד הפיצוי לא יעלה על 34% מהניקוד הכולל של אותו מתחרה לפני הוספת הפיצוי. (מקסימום הפיצויי כרבע מסה"כ הניקוד הסופי) * הניקוד יחושב לפי ההצלחה היחסית של המתחרה בכל התחרויות בהן הוא השתתף באותה שנה ובאופן הבא: א. לכל תחרות יחושב בנפרד היחס בין הניקוד של המתחרה לניקוד של התחרות. לדוגמה, אם מקום ראשון קיבל 1000 נקודות והמתחרה קיבל 870 אז עבור התחרות הזאת היחס יהיה 0.87. אם לעומת זאת המתחרה הגיע ראשון וקיבל 1000 נקודות ומקום שני קיבל 819 נקודות אז היחס יהיה 1000/819 =~ 1.221. ב. הפיצוי עבור התחרויות החסרות יחושב לפי ממוצע ההצלחה היחסית שחושבה כפול הניקוד של המקום הראשון באותה תחרות. לדוגמה, אם היו 5 תחרויות ובארבע שבהן המתחרה השתתף הוא קיבל יחס של 0.9, 1.2, 0.55 ו 0.82 ובתחרות שהפסיד, מקום ראשון קיבל 820 נקודות אז הוא יקבל עבור התחרות הזאת: (0.9+1.2+0.55+0.82)/4*820 = 711 וזאת בתנאי שזה לא יותר מ 34% מהניקוד שלו לפני ההוספה.

ג ל נ ט י

New member
אתם לא קצת מגזימים?

נראה שעשיתם תיזה בתורת המשחקים על הענין - כולה תחרות, ההתפלפלות שלכם לפעמים מחרפנת ולא ממש חכמה או עיקבית. אגב, יש לי ביקורת (מתפלפלת) על "בכל התחרויות בהן הוא השתתף באותה שנה" וכן על "כרבע מסה"כ הניקוד הסופי". אני מעדיף בכל תחרות ליסגור את הבאסטה, ולא לחכות לסוף השנה.נוצר כאן מצב של תחרויות בעבר שהניקוד שלהם משתנה בעתיד.. זה קצת אבסורד. כדאי שתירגעו ותעשו את העינינים יותר פשוטים - ממילא מי שטוב בסוף תמיד מנצח למרות שתנסו להתפלפל עליו.

natyh

New member
לנואל

מאד מרשים הצלחת לרשום שתי הודעות רצופות ללא שגיאות כתיב . אז כדי שיהיה ברור אני שואל איך זה שאתה לא מצליח לרשום אפילו הודעה אחת ללא שגיאות כתיב בפורום רוח הקודש ? איך זה שאתה לא טועה אפילו פעם אחת בפורום גלישה אוירית ? אז תגיד על מי אתה עובד ? על הפורום הזה או על הפורום ההוא ?

?מה זה נתי? איזו בדיחה פרטית בניכם?

לא מבין איך זה קשור לנושא

למעלה