תקנון פורום מעורב ירושלמי

Tinkerblack

New member
תקנון פורום מעורב ירושלמי

לאחר הרבה מחשבות, וכתיבה הגיע הזמן לתקנון של הפורום- אנא קראו את התקנון, מלאו אחר הוראותיו כי התקנון הזה הוא למען הפורום.-תודה תקנון פורום "מעורב ירושלמי" בין אדם לפורמו: 1. אין לפרסם מידע או קישורים הנוגעים לתכנים לא חוקיים- הורדות של פרקים, מילים לשירים וכדומה, הודעות כאלה יימחקו. 2. כדי שהפורום לא יהיה יבש, עליכם לשרשר לשרשר לשרשר!!!!!!!!!!! מהיום אנחנו לא נשרשר הודעות סוררות שנכתבו בלהט הרגע כשיש שרשור בנושא!! הן פשוט ייעלמו וימחקו. 3. הודעות צ´אט- הודעות בנוסח "בואו לצ´אט" יימחקו לאחר יום מכתיבת ההודעה. 4. הודעות של "יש פה מישהו??", או "משעמם לי.. " או "הפורום הזה יבש איפה אתם אנשים?" יימחקו לאלתר. אם משעמם לכם תזמינו לצ´אט. (עיין סעיף מס´ 3 בקטגורייה הזאת!) 5. אין לפרסם מספרי טלפון, כתובות או מידע של אנשים אחרים ללא רשות מהם! אנחנו רואות הכל ומוחקות הכל! סעיף זה כוללל הודעות מידע אישי על שחקני הסדרה. 6. הודעות עם תוכן של קללות, או שפה לא נאותה ימחקו 7. הודעות סתמיות יימחקו! אין להשאיר הודעות חסרות תוכן עם אייקון בכותרת או חסרות רלוונטיות לנושא מסוים בפורום! 8. הודעות אוף טופיק מוגבלות לשרשור אחד לדף, הודעות אוף טופיק שלא ישורשרו יימחקו, אם אין שרשור אתם מוזמנים להתחיל אחד, כמו כן כל שבוע יפתח שירשור אופטופיק, שאליו ישורשר כל הודעות האופטופיק, תרגישו חופשי כל שבוע, שמישהו אחד ינסה לפתח נושא אופטופיק חדש. חוקים שבין אדם לאדם... 1.הודעות שנאה, ריבים וכדומה פוגעות ברגשותיהם של אנשים, , אשמח לגשר בין הצדדים אבל בפרטיות ולא על דפי הפורום, פנו אלי בכל דרך אפשרית ונשמח לפתור את הויכוח. הריבים עצמם ימחקו מן הפורום. 2. אם אתם לא אוהבים את הסדרה, את הדמויות או איזה פרק, או שחקן- אנא לא לשים הודעות נעצה, אלא פשוט לדבר יפה ולומר שאתם לא אוהבים- אם אתם חשים שאתם צריכים לומר זאת. אנחנו אנשים מתורבתים, ונדע לקבל את דעותיכם. 3. אם מישהו יודע מידע לגבי הפרקים העתידיים של מעורב ירושלמי, אנא לשים בראש הכותבת של ההודעה את הסימן ספויילר
4. חברים חדשים בפורום, פנינו לשלום, אין צורך לבצע פגע וברח בפורום ובחבריו, אנא בדקו את המאמרים ואת ההודעות היומיות וראו אם הם עונים על שאלתכם, אם לא, אתם מוזמנים להציג את השאלה בפורום ורצוי עם קצת מידע עליכם כדי שנוכל להכיר אתכם יותר טוב. חוקים שבין המנהלת לחברי הפורום: 1. אני מבטיחה שכל יום תהיה נוכחות שלי בפורום, כולל שישי שבת(אינני דתייה). אך אם אין נוכחות שלי איזה יום בפורום, זאת מפני שהיה לי סיבה מוצדקת. (להביא פתק מההורים?) 2. כל שבוע יופיע עדכון שבועי לפחות פעם אחת שיודיע על עדכונים, פינות חדשות ומידע חשוב לפורום. 3. כל טענה/ מענה/ בקשה/ תפילה אלי יש לשלוח דרך המסרים ולא בפורום. (עניינים אישיים אפשר וכדאי לפתור בפרטיות) 4. כל מסר שיישלח אלי יקבל תשובה כמה שיותר מוקדם לא להיעלב אם אתם לא מקבלים תשובה תוך חצי שעה!! 5.אם ברצונך, לעשות פינה קבועה בפורום, אנא לא מיד לגשת לעניינים ולשרשר את הפינה שהייתה במחשבתך, אלא קודם לדבר איתי ולהציע לי את הפינה- הפינה צריכה לעבור את האישור דרכי. 6. הבהרה!! אני רוצה רק בטובת הפורום וחבריו אז בבקשה לא לסקול אותי אחרי כל צעד שאני עושה! תהנו מהפורום, והפורום הוא סביבתך- שמור אותו נקי! מתה עליכם, מעורבים ירושלמים שלי- אוהבת
שיר מייגן!

Green Day 1

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

לשמור ב"טאגליינס"

Tinkerblack

New member
אין צורך באחד כזה

וזה סתם יהפוך את הפהורום לאוף טופיק אני מקווה שאת מבינה את שיכוליי תודה

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gifכל הכבוד

מקווה שאצליח לשמור עליו

Tinkerblack

New member
אז בואו נתחיל בלשרשר יאללה?

תעשו דיונים תעשו שירשורים יאללה? אומנם עכשיו בגלל שהיה הפסקה של שבועיים בלי פרק אז קצת יבש אבל זאת אחריותינו להפעיל את הפורום, אז יאללה לפתוח דיונים, ירשורים על הסדרה הכי יש כל כךה רבה לדבר, זה לא כאילו אנחנו פורום בן 80 שנה

למעלה