תקנות הג"א לבניית ממ"ד

מצב
הנושא נעול.

daphbo

New member
תקנות הג"א לבניית ממ"ד

תקנות הג"א לבניית ממ"ד
אולי תוכל לעזור לי? אני מחפשת את תקנות הג"א לבניית ממ"ד בתוספת בניה לבית פרטי. אני מתכוונת לתקנות הרשמיות לפיהן אדע האם אני מחוייבת בבנית ממ"ד ואם כן איך הוא צריך להיות בנוי. תודה

מאגר

New member
את תקנות הג"א לגבי בנית ממ"ד ניתן

תקנות הג"א לבניית ממ"ד
אולי תוכל לעזור לי? אני מחפשת את תקנות הג"א לבניית ממ"ד בתוספת בניה לבית פרטי. אני מתכוונת לתקנות הרשמיות לפיהן אדע האם אני מחוייבת בבנית ממ"ד ואם כן איך הוא צריך להיות בנוי. תודה
את תקנות הג"א לגבי בנית ממ"ד ניתן
לקבל בפיקוד העורף ללא תשלום יכול להיות היות שגם באתר של פיקוד העורף באינטרנט יש נתונים או לפחות למי לפנות שם .

ממ"ד

תקנות הג"א לבניית ממ"ד
ממ"ד
תשובה מהימנה יכולה להינתן רק ע"י פיקוד העורף. [יש מיקלט?, מה השטח לפני ואחרי, איזו פונקציה הוא אמור לשמש בבית החדש, איך הוא משתלב בתכנון, ואולי את רוצה אותו בחלק הישן של הבית... לדעתי, רב הסיכויים שכן, תתחילי ממתכנן. בד"כ זה לא מה שמשנה החלטה עקרונית. המתכנן כבר יכוון אותך. בכל היתר לתוספת בניה, תכנית צריכה לעבוד דרך פיקוד העורף לאישור. [כולל הפטור מממ"ד]. את יכולה לשאול כאן שאלה ספציפית אבל כל קובץ התקנות - קצת לא רציני. ולא ידוע לי על אתר כזה...אבל תנסי במנוע חיפוש.

מצב
הנושא נעול.
למעלה