תקנו אותי אם אני טועה אבל הפועל

RED OR DEAD BS

New member
תקנו אותי אם אני טועה אבל הפועל

מתחת לקו האדם לאחר הניצחון של הפועל חיפה.

blueman1

New member
נראה לי שאתה צודק

אני מקווה שכבר מישהו יתחיל להתעורר שם לפני שסרט עונת הירידה יחזור

AnakondA1

New member
אכן כך..

לא יודע למה הרבה חשבו שאם גוטמן עוזב אז פתאום הקבוצה תתן תצוגה של קבוצת צמרת.. שבוע בא קרית אליעזר,מפחיד אותי רק לחשוב על זה.

מוצארט

New member
לא רק זה

אלא שגם אנחנו הקבוצה שספגה הכי הרבה שערים, ועכשיו (כנראה) מביאים לנו את קשטן, המאמן הכי בונקריסט שקיים. אנחנו כנראה נרד ליגה, כבר השלמתי עם העניין.

קשטן בונקריסט????????

כנראה שהזיכרון שלך קצר... אמנם שנה שעברה הוא נאלץ לשחק נסוג בגלל הכלים המוגבלים של הפועל ת"א, אבל האיש ידוע כבעל אוריינטציה התקפית(בית"ר י-ם, מכבי ת"א, הפועל ת"א בשתי העונות הקודמות לאחרונה). אבל אל תדאג, קשטן לא יגיע לקבוצה שמנוהלת כמו חנות מכולת...

g i l 1 7 8

New member
כולם!!! להירגע

כולה מחזור 7, חלאס באמת. רק פיטרנו מאמן וכבר רוצים לראות תוצאות? העונה עוד כל כך רחוקה שאפילו אין לי כוח לחשב כמה מחזורים עוד נישארו. מה אתם משלימים עם ירידה, מה? שבוע שעבר דיברתם שגוטמן הורס את הקבוצה, ואחרי שהוא יעזוב יהיה שינוי, והיום הפסדנו אז זהו? יורדים ליגה? אתם נישמעים פאטטים יותר מהקבוצה ייתכן שגם שבוע הבא נפסיד, אבל עדיין הדרך כה ארוכה שימרו על חיוך, שבוע טוב גיל

מוצארט

New member
התחזית האופטימית

לשבוע הבא: 5:0, ואני לא רוצה לדעת מה התחזית הפסימית... באמת שאני רגוע גיל, ובאמת שאין לי טענות לאף-אחד (אפילו לא לזינו), אני פשוט רואה את המציאות כמו שהיא. שמעון ביטון יישאר מאמן עד עוד חודש, כי הקבוצה תקבל תבוסות על ימין ועל שמאל. עוד 26 מחזורים לסיום גיל, ואני לא אופטימי, באמת שלא. הלוואי שהייתה לי סיבה להאמין שיש סיכוי שהקבוצה תשחק טוב יותר! הרי כבר מהשנה שעברה זה לא בדיוק היה מה שנקרא - כדורגל, אלא "ליגת הבונקר". אז- עוד היה לנו על מה לסמוך, כי הייתה לנו את ההגנה הכי טובה בליגה, וזאת הייתה בהחלט נקודת אור. עכשיו כבר אין בונקר, אלא מסננת. לא הייתי מוחה על העניין, אלא בצל העובדה שגם ההתקפה הלכה לאיבוד מאז המחזור השני בעונה הנוכחית. גוטמן אכן הרס את הקבוצה, ולא נראה לי שיש על כך וויכוח. זה לא רק שהפסדנו היום. אני לא ראיתי היום שיטת משחק, ובעיקר לא רצון של השחקנים לנצח. הדרך ארוכה, ואולי זה מה שיגרום לי להיות יותר אופטימי. שבוע נפלא לך גיל.

RED OR DEAD BS

New member
מה שהכי מדאיג הפועל חיפה מתחילה

לשחק כדורגל אם לא נתחיל להתעורר ולנצח גם ב1-0 נרד ליגה, אני השלמתי שבעונה זהאת אין כל סיכוי להשיג משהו, לכן חייב לחשוב על העונה הבאה וזה לתת לצעירים במה, לגנוב נקודות ולהשאר בליגה ועונה הבאה זה יהיה סיפור אחר.

RED OR DEAD BS

New member
אני יודע הכוונה הייתה שגם הועל חיפה

מועמדת לירידה ואם היא תתחיל לברוח המצב יורע.

מוצארט

New member
עם כל הכבוד להפועל חיפה

לנצח את בית"ר י-ם זה לא ניצחון גדול, זה רק עוד ניצחון על קבוצת תחתית, לא פחות מאיתנו.

zuli4

New member
בית"ר זה לא דוגמא..

בית"ר משחקת עם צעירים!! וזה מה שעושה את הקבוצה..כי אחרי שכל ה"זקנים" של הקבוצה יפרשו מהכדורגל איזה עתיד יהיה לקבוצה אם לא הצעירים? זה בדיוק מה שקורה אצל בית"ר...

למעלה