תקנו אותי אם אני טועה

אילונוש

New member
תקנו אותי אם אני טועה ../images/Emo4.gif

לדעתי אשלי הרבה יותר יפה ממרי קייט ורואים את זה כי הם לא עד כדי כך דומות

SweetGirlll

New member
את טועה... לדעתי

היא לא יכולה להיות הרבה יותר יפה ממנה- כי הן מאוד דומות. ומה בדיוק באשלי יפה יותר ממרי קייט?

מריקייט

New member
מרי-קייט הכי פ33ה

אשלי לא יותר יפה יש לה חיוך כזה מעצבן מרי-קייט יותר יפה לדעתי וגם מרי-קייט יותר טבעית ובגלל זה היא יותר חמודה אשלי תמיד עושה פוזות שתיהן מהממות אבל מרי-קייט יותר!

omarykate

New member
מרי-קייט הרבה יותר יפה!!!

לדעתי לאשלי יש חיוך מאולץ, למרי-קייט יש חיוך אמיתי ורגיל לגמרי

omarykate

New member
רואים?

מישהו כבר פירסם פה את התמונה הזאת, אבל מה זה משנה? העיקר שרואים שאאשלי מחייכת בכוח, ומרי-קייט עם חיוך רגיל ולא מאולץ בכלל

HoNeY14

New member
מרי קייט שולטת!../images/Emo118.gif

טוב קצת נסחפתי... אבל לפי דעתי מרי קייט יותר יפה וחמודה כמו שאמרתן יש לה חיוך טבעי ויפה וגם הפנים שלה יותר רזים משל אשלי

rahelm

New member
אי זה יכול להיות!!!!!!!!!!1

לדעתי שתיהם שומות וזה לא רק דעתי!!! איך אפשר להגיד שאחת יפה יותר מהשניה אם שניהם דומות יכול להיות שאת/ה אוהבים יותר את מרי קייט בגלל שהיא יותר חייכנית אבל כעיקרון שניהם אותו דבר! התאומות הכי מהממות בעולם!!!!!!!!!!!

חן פילן

New member
נכון../images/Emo70.gif שמתם../images/Emo23.gifעל מה אתם רבים???

אתם רבים על תאומות!!! שבסה"כ דומות הרבה יותר ממה שהן שונות!! משעמם לכם???

like daa

New member
אני חושבת...../images/Emo132.gif

קודם כל, היי! אני חדשה פה... ועכשיו מה אני חושבת נושא: לדעתי אשלי יותר יפה, אך היא גם יותר מתלהבת, לעומת מרי קייט- הילדה הטבעית מבין השתיים.

rahelm

New member
יכול להיות שאת צודקת אבל....

אי אפשר להגיד שאחת יותר יפה מהשניה אם שניהם דומות!!! יכול להיות שאת אוהבת יותר את מרי קייט בגלל שהיא טבעית יותר או את אשלי

את טועה

אוקה הן דיי דומות..אבל קל לזהות..בכן מרי קייט יותר יפה!! ולאשלי יש חיוך תקוע מעצבן.. מה שעושה אותןמ יפות יותר..זה העיניים! אבל בכל מצב...מרי קייט ניראת יותר חמודה

Sparkley Judy

New member
אוך.. תבינו..!!

יכול להיות שמרי-קייט היא זו הלא טבעית ואשלי הטבעית! זה שמרי-קייט מחייכת כל שניה עם השיניים יכול לומר "אני מחייכת למרות כל הצרות שלי (אם יש לה) ואני לא רוצה שתדעו אז אני מחייכת!" ויכול להיות שאשלי היא זו שלא מחייכת עם שיניים כי היא פשוט לא מרגישה כל כך שמחה שהיא צריכה לחייך כל כך גדול...

שיר ג

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif

אני ממש לא מדילה! אם מישהו מבדילה שיעזור לי ויגידו לי את ההבדלים תודה, שיר ג

avigal23

New member
לפי דעתי...../images/Emo62.gif

לפי דעתי מרי קייט יותר יפה גם בגלל שהחיוך שלה יותר מציאותי-בוא נקרא לזה כך... אשלי ניראת אולי יותר יפה בגלל שהיא משקיעה בעצמה יותר...שימו
אפילו בטובות השתיים...את מרי קייט מעניינים דברים אחרים...אשלי יותר מתמקדת בזה... ובאשר אלייך שיר ג. יש הבדלים ואפשר לזהות אותן בברור...לפעמים לפי השיער,לפי הפרצוף לפי הלבוש...מה עוד שכחתי? טוב לא זכור לי כעת עוד דברים אבל יש הבדל רציני ביניהם... זהו לבינתיים

motib4

New member
לדעתי כולכם טועים../images/Emo70.gif

הן תאומות דומות... והתנהגות, שיער, תלבושת וכו´ לא קשור ליופי. שתיהן מדהימות וזהו. אף אחת לא שווה כלום בלי השנייה.

למעלה