אשלי לא יותר יפה יש לה חיוך כזה מעצבן מרי-קייט יותר יפה לדעתי וגם מרי-קייט יותר טבעית ובגלל זה היא יותר חמודה אשלי תמיד עושה פוזות שתיהן מהממות אבל מרי-קייט יותר!
לדעתי שתיהם שומות וזה לא רק דעתי!!! איך אפשר להגיד שאחת יפה יותר מהשניה אם שניהם דומות יכול להיות שאת/ה אוהבים יותר את מרי קייט בגלל שהיא יותר חייכנית אבל כעיקרון שניהם אותו דבר! התאומות הכי מהממות בעולם!!!!!!!!!!!
אוקה הן דיי דומות..אבל קל לזהות..בכן מרי קייט יותר יפה!! ולאשלי יש חיוך תקוע מעצבן.. מה שעושה אותןמ יפות יותר..זה העיניים! אבל בכל מצב...מרי קייט ניראת יותר חמודה
יכול להיות שמרי-קייט היא זו הלא טבעית ואשלי הטבעית! זה שמרי-קייט מחייכת כל שניה עם השיניים יכול לומר "אני מחייכת למרות כל הצרות שלי (אם יש לה) ואני לא רוצה שתדעו אז אני מחייכת!" ויכול להיות שאשלי היא זו שלא מחייכת עם שיניים כי היא פשוט לא מרגישה כל כך שמחה שהיא צריכה לחייך כל כך גדול...
לפי דעתי מרי קייט יותר יפה גם בגלל שהחיוך שלה יותר מציאותי-בוא נקרא לזה כך... אשלי ניראת אולי יותר יפה בגלל שהיא משקיעה בעצמה יותר...שימו
אפילו בטובות השתיים...את מרי קייט מעניינים דברים אחרים...אשלי יותר מתמקדת בזה... ובאשר אלייך שיר ג. יש הבדלים ואפשר לזהות אותן בברור...לפעמים לפי השיער,לפי הפרצוף לפי הלבוש...מה עוד שכחתי? טוב לא זכור לי כעת עוד דברים אבל יש הבדל רציני ביניהם... זהו לבינתיים