תקנו אותי אם אני טועה ...

u r i el

New member
תקנו אותי אם אני טועה ...

נראה "על פניו " שמגיע לביבי שאפו גדול בעמידתו מול ברק חוסיין אובמה.

לא ?

נמקו.

אלי כ ה ן

New member
הוא מכשף את הקונגרס כמו "קוסם", אבל גם "חוסם" כל סיכוי לשלום

בדיוק הפוך מאובמה, שהיום הובס ע"י חברי ועדת החוץ של הסנאט, שלא שמו לב - או שמא לא רצו לשים לב - שבפעילותם הנוכחית הם בעצם נעשים גיבורים על חתן פרס נובל לשלום.

וזה לא רק הקטע הפורמלי של הפרס: גם מאמציו המעשיים הנמרצים של ברק אובמה כלפי איראן מוכיחים - שהוא מנסה למנוע מלחמה בכל מחיר, וחבל שהקוסם לא מבין את זה - וממשיך להיות חוסם, וגם חבל שמכושפיו בסנאט ובקונגרס - נופלים אחריו שבי - ומוסיפים לחבל במאמצי הנשיא להביא שלום.

אגב, מה הטעם בכך שהיזכרת את המילה חוסיין? סתם כאילו? או שמא הייתה לך כוונה נסתרת?

u r i el

New member
"חוסיין" -

רֶמֶז לכך שלדעתי הוא אוהב את ישראל כמו שפלוני אוהב את החותנת שלו משום קשרי המשפחה שביניהם, כלומר סוג של אילוץ, אהבה התלויה בדבר, אינטרס - ולא אהבה מצד עצמה.

העובדה שרוסיה עוד בטרם קורם ההסכם עור וגידים כבר מחמשת בגלוי את אירן בטילים ה"מובטחים" מאז שנים והמהווים בעייה צבאית לישראל מהווה דוגמא עד כמה עלול הסכם כזה להיות בעוכרינו.

אין שום סיכוי לשלום. יש - אולי - סיכוי לאי לוחמה וזה כמובן מצויין כל עוד יקויים, אולם זה יהיה סיכוי מותנה.

u r i el

New member
אם כך -

עליך להבדק אצל רופא עיניים.
אף אחד איננו מכשף אותי ואני מחווה את דעתי עניינית, כל עניין לגופו וכלפי ביבי יש לי לא מעט ביקורת.
כל זה איננו מסמה את עיניי להודות באמת, שבעניין אירן ביבי כנראה צודק. אני לא שייך לזן האנושי של חסידים גורפים, הכל לגופו של עניין.

אולי מדובר בכיפוף ולא בכישוף...........מה לא ראיתי איזה

תשבוחות ראש הממשלה מספר על אורי גלר ולמה לא לשאול את האיראנים בערוץ ישיר
מה דעתם . אורי - מדובר במעצמה לא במדינת עזה ומנהרותיה הרבים וחכמיה כמובן.
אתה מזכיר לי מה היה במלחמת המפרץ שרצינו כל כך לקפוץ לשם ולעזור להשמיד את הטילים
בינתיים יש פה גם משחק של הרוסים שגם רוצים לעשות קופה ותהילה.
ההצגות של ראש הממשלה לא מעלות ולא מורידות אין כאן נדל"ן ישראלי נקודה.

למעלה