תקנו אותי אם אני טועה...

POET-

New member
תקנו אותי אם אני טועה...

היום זה ``מזה מגניב כזה!`` לאהוב מוסיקה שחורה ולא שיש לי בעיה עם מי שאוהב את זה.. גם אני שומעת קצת אבל יש מלא קראפ במוסיקה הזאת כל היום שירים על בחורות וכסף בעיקר שירי הלל של הראפר לעצמו. והקליפים... קליפ ממוצע של אומני המוסיקה השחורה: 20 בחורות מענטזות במינימום בגדים מכוניות פאר ושרשרים סטייל ז`וזו (מהימים הזכורים לרעה של הקומדי סטור) ואח``כ קוראים לזה מוסיקת מחאה YEAH RIGHTL... טוב לא לקחת אישי זאת דעתי.

D.O.D

New member
אז אני יתקן אותך כי את טועה חלקית

הראפ צמח כמוזיקת מחאה והמוזיקת מחאה הזאת הביאה להם הרבה כסף ואחרי כמה שנים שהם כבר גרים בארמונות פאר כל אחד אז הם לא יעשו שירי מחאה אלא הם ישירו על החיים שלהם... אז הם שרים על מכוניות (לסנופ למשל יש כמה מכוניות פאר ומכוניות ספורט והרבה מכוניות) והם שרים על בחורות (בעיקר ביצ`ס שלדוגמה הזאת נקח את אייס טי ה-``איש עסקים`` שאני חושב שהוא גם סרסור בין היתר...וחוץ מזה התהילה מביאה גם הרבה בחורות) השרשראות זה סתם יפה ואם תשימי לב אז כל שרשרת יש עליה תליון שבדר``כ הוא לא סתם משהו... זה כמו שאני ילך עם שרשרת של מגן דוד (כמו הצל שיש לו שרשרת בת זונה של מגן דוד) אז זה מסמל משהו אני מקווה שהבנת...

למעלה