תקפות של צו קריאה לפני כמה זמן התקשרו אלי ממשרד הקחישור ושאלו "האם אתה מגיע לאימון?" (התאריך 9-12 לדצמבר). אמרתי שכן אם אוכל, אבל אני מצפה שישלחו לי צו חדש עם הערות חריגות כי לא קיבלתי שום צו והמילואים בקרוב (קרוב מידי ע"פ התקנות). בשלב הזה התחיל וויכוח בו נטען ששלחו צו ואני הסברתי שלא התקבל. בסוף הסתבר שהצו נשלח לכתובת בה גרתי לפני שנתיים בטענה "זה מה שיש לנו במחשב" למרות ההסברים שלי שהגעתי מאז למילואים פעמיים (חד יומי ותעסוקה) ועידכנתי את הכתובת בטפסים בשתי הפעמים. שום דבר לא עוזר ואז עונה הטענה "אם שלחנו, אז זה מחייב" ולא מעניין אותם אם שלחו צו אלי או לאנשים שגרים בדירה בה גרתי לפני שנתיים. הטענה הזו מעלה לי את הדם לראש, מה גם שיש סיכוי טוב שבתאריך הזה או אחריו תהיה לי אחת הבחינות האחרונות בתואר. עכשיו התקשרו שוב ושוב, מרתי שאגיע אם אוכל, אבל אני מצפה לקבל צו ועם הערת חריגות ושום דבר לא עוזר.
שקלתי להתקשר למ"פ ולמג"ד, אבל מהכרות איתם אני לא מצפה שזה יעזור. המג"ד הזה הוא ממש תופעה ואי אפשר ממש לדבר איתו בהיגיון כי הוא בטוח שכולם רק רוצים לא להגיע (טוב, נו, עם המשימות הטיפשיות שהם מוצאים לנו מי יכול לרצות להגיע...) והמ"פ רק רוצה לרצות את המג"ד. כמו כן, מהתקנה שקבעה שצריכות לעבור שלוש שנים בין תעסוקות הם התעלמו בגסות ושלוש שנים קוצרו לשנתיים וקצת, מה שכמובן גרם לנזקים לי (ביחס לאם היו מחכים בסבלנות שיעברו שלוש שנים ואני אסיים את הלימודים).
למי פונים עם דברים כאלה?
שקלתי להתקשר למ"פ ולמג"ד, אבל מהכרות איתם אני לא מצפה שזה יעזור. המג"ד הזה הוא ממש תופעה ואי אפשר ממש לדבר איתו בהיגיון כי הוא בטוח שכולם רק רוצים לא להגיע (טוב, נו, עם המשימות הטיפשיות שהם מוצאים לנו מי יכול לרצות להגיע...) והמ"פ רק רוצה לרצות את המג"ד. כמו כן, מהתקנה שקבעה שצריכות לעבור שלוש שנים בין תעסוקות הם התעלמו בגסות ושלוש שנים קוצרו לשנתיים וקצת, מה שכמובן גרם לנזקים לי (ביחס לאם היו מחכים בסבלנות שיעברו שלוש שנים ואני אסיים את הלימודים).
למי פונים עם דברים כאלה?