תקציבאות

y12345678910

New member
תקציבאות

לאחר כמה הצעות עבודה בתקציבאות שקיבלתי לאחרונה, רציתי לשאול שאלה לא הכי פוליטיקלי קורקט: האם זה מקצוע לנשים בלבד? לא זכור לי שאי פעם שמעתי על תקציבאי. אז למה רוב הקופי הם בנים וכנ"ל הפלנרים, אבל בתקציבאות שלוטות הנשים? שקלתי לקבל את ההצעות, אבל כבן, זה פתאום נראה לי מוזר - האם זה מקצוע לבנות בלבד?

על בנים ../images/Emo86.gif ועל בנות ../images/Emo23.gif

מכיר את האמרה שבנות טובותיותר בטיפול של כמה דברים בבת אחת? אז כנראה שזה קשור לזה שיש יותר תקציבאיות מתקציבאים. תזה אחרת, שוביניסטית במקצת גורסת שרוב מקבלי ההחלטות החשובות בצד הלקוח הם גברים ולכן הצד שמטפל בהם אצל משרד הפרסום הוא נשים (ולכן רובן לא מכוערות במיוחד). מעבר לזה, זה נכון סטטיסטית שיש יותר תקציבאיות מתקציבאים, אבל למצוא תקציבאי גבר זה לא כל כך נדיר ובכל משרד פרסום יש לפחות שניים כאלה. אם זה מה שבא לך לעשות וגם נראה לך שאתה טוב בזה, אל תתבייש. לך על זה ושיהיה לך בהצלחה.

דרישות התפקיד:

ראש גדול כושר שיכנוע וניהול שיחה מידת חזיה C80 ומעלה

יעל81

New member
אני C75, ושתי התקציבאיות

האחרות במשרד בקושי A. הרסתי לך את התזה
?

כל אחת תתעסק בעינינייה?

אולי הן בכלל גברים מחופשות?::))) אבל יעל את רואה לפחות 1 במשרד הפרסום היא כמעט C80 :)

K_man

New member
חנדלך...

תפקיד התקציבאי, במרבית המקרים, היא להניע את שאר אנשי הצוות לעמוד בזמנים (קצת חניך תורן כזה...). החנדלך הנשי הידוע עוזר מאוד לקבל שיתוף פעולה מצד אנשי הקריאטיב...מה לעשות. זו מציאות החיים. לא יודע אם מידת החזייה הנכונה היא 80C ומעלה, אבל רובן נראות ממש "לא רע"...

למעלה